Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийствно предавано директно по Фейсбук!

Featured Replies

http://www.btv.bg/video/shows/btv-reporterite/videos/btv-reporterite-smart-na-zhivo.html

• Автор
преди 12 минути, algor написа:

Моят въпрос не беше "От какво се възмущавате", а малко по-различен.

хххххххххххххххх

http://btvnovinite.bg/video/svetut/ubijstvo-na-zhivo-vav-fejsbuk.html От това се възмущаваме! Впрочем днес всички наши национални медии за това говорят! Веднъж тръгнало то няма да  остане изолиран случай. 

Идеята - да се чете, знае и разяснява с цел някой да не попадне в такава или друга подобна  безумна ситуация.

Останах с чувството на неразбран и ако това е така, та за това и казвам - ако трябва да се трие. не се сърдя и цупя! 

Мисля обаче, че за тези неща трябва да се говори!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 2 минути, Кумчо вълчооо написа:

http://btvnovinite.bg/video/svetut/ubijstvo-na-zhivo-vav-fejsbuk.html От това се възмущаваме! Впрочем днес всички наши национални медии за това говорят! Веднъж тръгнало то няма да  остане изолиран случай. 

Идеята - да се чете, знае и разяснява с цел някой дане попадне в такава или друга безумна ситуация.

Останах с чувството на неразбран и ако това е така, та за това и казвам - ако трябва да се трие. не се сърдя и цупя!

Не, не, не...
Извинявам се, че съм сложил всичко под общ знаменател.
Нямах идея да се трие темата или линка от БТВ, а питах за тези от ФБ по-надолу в темата.

Извинявам се, че не уточних!

преди 5 минути, язе написа:

Злото не трябва да бъде скривано от хората. Така му правим услуга. 

Какво зло виждате в пет тикви, които играят билярд?!?!

преди 6 минути, algor написа:

Какво зло виждате в пет тикви, които играят билярд?!?!

А сори. Бях останал с впечатлението, че става въпрос за убийство... излъчено на живо.

Иначе, това далеч не е тръгнало сега... Преди време пак имаше скандали с видео, как озверяла тълпа в Бразилия буквално разкъсва (не просто убива, а прави на парчета) футболен съдия. Но... това се скрива и всички въздъхваме с облекчение.  :)

преди 6 минути, язе написа:

А сори. Бях останал с впечатлението, че става въпрос за убийство... излъчено на живо.

За това става въпрос. Убийство, излъчено на живо във Фейсбук.

Истина е.

• Автор

Убийства е имало, има и ще има! Страшното е когато започнат да се триражират онлайн, да се споделят, да се излъчват просто хей така - като забавно филмче за разнообразие!

:(

Бог да прости момчето

преди 2 минути, Кумчо вълчооо написа:

Убийства е имало, има и ще има! Страшното е когато започнат дза се триражират онлайн, да се споделят, да се излъчват просто хей така - като забавно филмчеи за разнообразие!

слава Богу че никой от тия дето са ми във френд списъка - не го сподели

а те са 3621 от цял свят

преди 4 минути, Кумчо вълчооо написа:

Убийства е имало, има и ще има! Страшното е когато започнат да се триражират онлайн, да се споделят, да се излъчват просто хей така - като забавно филмче за разнообразие!

Значи не е страшно, че има и ще има, а че някой ще го види... Логично.

Доброто трябва да се награждава и поощрява, а злото да се наказва със същата жестокост, с която е извършено.

• Автор
преди 15 минути, язе написа:

Значи не е страшно, че има и ще има, а че някой ще го види... 

Не ,че ще го види!!! А, защото някой  ще гледа като на  забавно филмче! Утре някой подрастващ ще реши, че и той може същото т.е да откъсне на някое друго дете главата, смятайки това за забавно и, че ще му донесе N брой лайкове и N брой гледания и това ще го направи " велик"! Това е страшното и неприемливото!

Иначе за това и темата т.е. защото смятам, че за тези неща трябва да си говори!

Абе те навремето пуснаха клип, как чеченци режат главата на руски войник. И това по български национални телевизии. Пак преди години по Алфа пък даваха, как в Ирак игрят футбол с отрязани човешки глави и как разстрелват пленници преди това с автомат. Сещам се, че даваха и обесването на Садам, когато го осъдиха на смърт. Та това не е от вчера. Да си припомним и убийството на Чаушеско и жена му Елена, предавано по българската телевизия.  

• Автор
преди 4 минути, sennheiser написа:

Абе те  хххххх

И ти си прав! Според времето и технологията!

Струва ми се тук става въпрос обаче за друго т.е брой лайкове, гледания т.е. вид награда и одобрения за стореното!

преди 9 минути, Кумчо вълчооо написа:

Струва ми се тук става въпрос обаче за друго т.е брой лайкове, гледания т.е. вид награда и одобрения за стореното!

Aми супер! Сега е ред, да се пусне на живо и екзекуцията на героите, извършена точно по техния начин и всеки дришльо, ще може сам да прецени, дали му се иска да става герой.

преди 16 минути, Кумчо вълчооо написа:

Да, разбира се. Аз също съм потресен, не омаловажавам нещата. Просто припомних с какво са ни заливали националните и не толкова национални телевизии. Особен гаф бе давването по новините на отрязване главата на руски войник в Чечения. После се извиняваха и...

преди 7 минути, язе написа:

Aми супер! Сега е ред, да се пусне на живо и екзекуцията на героите, извършена точно по техния начин и всеки дришльо, ще може сам да прецени, дали му се иска да става герой.

Това никога не е водило до добро. Замисли се,, че и ти няма да си по-добър от убийците. Ако ти желаеш това, голяма вероятност е и сам да извършиш подобно престъпление, било то в пристъп на ярост. Човек трябва да се контролира, колкото и ядосан да е. 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

А какво точно е целта на темата ? Мрънкаме, че има убийци, заради фейсбук или пък някакви си показвали гъза ?

Темата е да се замислиш. Убийците онлайн са ти най-малкия проблем щото с начина си на живот най вероятно няма да доживеят да дадат поколение и ще преобладават зад решетките. Обаче има 400 социопата които са лайкнали това видео. Тия може цял живот да си карат с болно воайорсто да гледат и провокират някой друг да прави това коет им е в главите и се не знае кога пътуваш на един нож разстояние с тях в метрото.  

Въпросът не е какво желая аз, а какво ще свърши работа. Аз не намирам смисъл и в затворите, ама това е друга тема... За явните, безмилостни престъпления, трябват адекватни наказания.

преди 29 минути, Пaчo написа:

Темата е да се замислиш. Убийците онлайн са ти най-малкия проблем щото с начина си на живот най вероятно няма да доживеят да дадат поколение и ще преобладават зад решетките. Обаче има 400 социопата които са лайкнали това видео. Тия може цял живот да си карат с болно воайорсто да гледат и провокират някой друг да прави това коет им е в главите и се не знае кога пътуваш на един нож разстояние с тях в метрото.  

Нима преди да си прочел новината не си знаел, че съществуват социопати ? Психично разтроени хора винаги е имало, винаги ще има. Всеки от нас утре може ей така да бъде наръган за едното нищо. Не ми е ясно как като отваряме теми ще променим нещо. Целта на въпросните индивиди в първия пост е да добият популярност. Като ги показваме цял ден в новините, правим ги център на разговора и всяваме смут, постигаме целта им на 100%. Ненормалници жадни за капка внимание винаги ще има. Разликата е, че преди са се правели на голямата работа в училище и в квартала. Сега чрез интернет могат да покажат простотията си на целия свят. Затова и по принцип не си правя труда да пиша и думичка в такива теми/статии или каквото е там. 

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Нима преди да си прочел новината не си знаел, че съществуват социопати ? Психично разтроени хора винаги е имало, винаги ще има. Всеки от нас утре може ей така да бъде наръган за едното нищо. Не ми е ясно как като отваряме теми ще променим нещо. Целта на въпросните индивиди в първия пост е да добият популярност. Като ги показваме цял ден в новините, правим ги център на разговора и всяваме смут, постигаме целта им на 100%. Ненормалници жадни за капка внимание винаги ще има. Разликата е, че преди са се правели на голямата работа в училище и в квартала. Сега чрез интернет могат да покажат простотията си на целия свят. Затова и по принцип не си правя труда да пиша и думичка в такива теми/статии или каквото е там. 

Не ти ли кажат, че при набождане от ръждив пирон може да умреш, може и да си умреш когато ти се случи щото няма да му обърнеш внимание. Не ти, фигуративно говоря, ти вероятно като мен си имунизиран. Аз не знаех че има такива хора, нито тези дето са убили момчето пред файсбук, нито другите дето са лайкнали видеото. Докато четях видях и случай в който шведски тиквеници изнасилили жена пак на лайв стреам във фейсбук пред "ограничена аудитория" от 60 хил души.

В щатите има карти с местоживеенето на сексуални насилници. Нима не си знаел преди това, че има секс маниаци? Знаел си, но друго е когато те удари в лицето. 

• Автор
преди 9 часа, язе написа:

Абсолютно съм съгласен!

преди 21 часа, N1K17Y написа:

Социопати е имало... ама сега вече, всеки втори е такъв. Или на оня стадион в Бразилия е имало световен конгрес на социопатите? Трябва да се показва, защото е крайно време да си извадим главите от задниците и да погледнем грозната истина. Че акаме в хола, после го замитаме под дивана и ни лук ял, ни лук мирисал. Да, ама фекалиите се трупат, вонят и сеят зараза...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.