Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестарт и проблеми със стрес тест след почистване на компютъра.

Featured Replies

• Автор

SeaSonic SS-500ET Bronze - 500Watt   на  това захранване читави ли са му 500-те вата? По-добро ли е от моето (с active PFC)?

То и твоето захранване не е лошо но и добрите мрат в едон момент. И двете захранвания би трябвало без проблем да хранят таяконфигурация. Направи теста само с вграденото видео.

• Автор

Изключих видео картата,но още при първото стартиране се рестартира. После зададох дефолтни настройки в биос и с тях въобще пък не зарежда ОС ,а изкарва черният с екран за стартиране "нормално " или "да поправи  уиндоуса".Като му дам нормално, вади син екран на логото,дадох му поправка ,изкара,че не може да поправи уиндоуса и пак син екран.Този

Stop 0x7b гугъл плюе проблем с хард - кабели, някви промени по биос - като сте задали дифолт настройките нещо да се е сменило в настройките за мода на харда?

преди 1 час, gibson58 написа:

После зададох дефолтни настройки в биос и с тях въобще пък не зарежда ОС

При ресета са се променили настройките за режима на работа на диска и за това не ти зарежда.

В този случай е нормално да ти дава тази грешка.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

• Автор

Да,настроих само ссд-то да е на ACHI и да е в режим за ССД.Върнах честотите на рамта на оригиналните 1600мхз(макар да се съмнявам това да е проблем,че бяха на 2133) извадих видео картата,защото при предишният тест само изключих двата 4-пинови куплунга,но картата си стоеше в дъното и пак работеше...Сега теста върви вече 25 минути без проблеми. Ще го оставя поне за час.Имам едно 350ватово китайско захранване и се чудя дали става само за теста?  Обаче на дъното имам 2 букси  4 пинови до процесора,а китайчето има само 1 такава.Дали ще стане за тест,ако сега този пак се провали?

Ъпдейт:

1 час тест с прайм мина гладко без ядове с ресетнати настройки в БИОС,само за ссд настрих ,както споменах.

Сега си заредих старите настройки и пак вдигнах рамта на 2133мхз. и сега тече пак прайма.ще го оставя за 1 час.

обаче има и друго пък сега :no-no:

При всяко стартиране иска да прави проверка на диска ,но нещо му пречи.

Ето шот!

И до тук за мен се дъни захранването по това какво се случва до момента.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

преди 2 часа, gibson58 написа:

И до тук за мен се дъни захранването по това какво се случва до момента.

Поиграй си още. Върни видеото и пак тествай. 

За да си категоричен къде е проблема е желателно да го отстраниш и симлираш отново поне няколко пъти. Да не се окаже контактен проблем или промяна на някоя настройка в биоса.

• Автор

Прав си,мерси за съветите.Ще го направя. А иначе ако опра до захранване съм харесал seasonic 750w s12g. Добър избор ли е?

Пак да кажа, твоя фортрон 550 би трябвало да е достатъчен ако не се е смахнал нещо. Всичко нагоре е ненужно изхвърляне и набутване на кинти. Повече от 10 години като сервизно захранване ползвам един Blue storm 500w на Fortron и не е дошла машина която да не мога да подкарам с него. При твоята конфигурация всичко натоварено на макс едва ли ще стигне и 400w, но при едно условие..... без клок. Ако ще клокваш там е малко трудно да се сметне:) Та ти си прецени. Иначе Seasonic са добри захранвания. 

• Автор

Аз точно защото мисля ако се стабилизира машината да я понаклокам,а и това ми е изпаднало на оферта.

Ъпдейт:

Тоя комп ми взе акъла. Сега пък е железен,не гъква. 25мин. прайм ,без проблеми.Пуснах му АИДА като в теста съм включил и видеото и рамта ,всичко е на 100% товар и на 15-20мин. се рестартира.

И друго ми направи впечатление,че когато стартира машината перките на видео картата тръгват за 3,4 секунди,после спират напълно за 3,4 секунди и тогава се развъртат.Това нормално ли е?

P.S. От вчера му правя тестове със и без карта и всичко беше както се очаква.С карта до 1 час стрес се рестартира,без карта съм го държал най-много 2 часа и половина без да е имало проблеми.Сега обаче тази сутрин и БЕЗ карта се ресна след около час...Вече се озадачих какво се случва.Някакви предположения?

пак да попитам възможен ли е теста с другото китайско захранване което описах по-горе? Страх ме е да го пускам да не прецака нещо без еди 4 пинов куплунг.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.