Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредната неприятна изненада от Microsoft

Featured Replies

Здравейте! От 2013 ползвам Windows phone (Lumia 520) ,и като цяло бях доволен. Не възнамерявах да го сменям ,защото напълно удовлетворяваше моите потребности. Това е един от телефоните ,които не получиха актуализация до Windows 10 и може би повече от година не съм получавал ,каквито и да е било актуализации по ОС. На скоро получих съобщение от Месенджър ,че версията ,която ползвам (от 2014) вече не се поддържа и ми пращат линк за да изтегля актуализации. 1-во пуснах телефонът да си потърси сам ,но не откри такива. След това деинсталирах и инсталирах на ново Месенджър ,но безрезултатно. 

Искам да запитам имате ли представа ,дали това недоразумение ще бъде поправено и ще излезе все пак актуална версия на месенджър за Windows Phone 8.1 ,или това е поредния трик за да ни накарат ,да купуваме излишни нови телефони? 
На мен ми се струва ,че скоро няма да останат от масовите приложения работещи на Windows Phone 8.1 и за това обмислям да закупя нов ,но този път едва ли ще е Windows Phone. 

9082025Q.png

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

Това не е от Microsoft, а по-скоро от сурат тефтера. И е извиване на ръце за смяна на хардуер.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 7 минути, ExaFlop написа:

Това не е от Microsoft, а по-скоро от сурат тефтера. И е извиване на ръце за смяна на хардуер.

Повече от ясно е ,че е извиване на ръце ,но с каква цел пък точно FB да го правят? В крайна сметка интерес от тази работа имат само производителите на хардуер. 

преди 24 минути, Soviet Soldier написа:

Здравейте! От 2013 ползвам Windows phone (Lumia 520) ,и като цяло бях доволен. Не възнамерявах да го сменям ,защото напълно удовлетворяваше моите потребности. Това е един от телефоните ,които не получиха актуализация до Windows 10 и може би повече от година не съм получавал ,каквито и да е било актуализации по ОС. На скоро получих съобщение от Месенджър ,че версията ,която ползвам (от 2014) вече не се поддържа и ми пращат линк за да изтегля актуализации. 1-во пуснах телефонът да си потърси сам ,но не откри такива. След това деинсталирах и инсталирах на ново Месенджър ,но безрезултатно. 

Искам да запитам имате ли представа ,дали това недоразумение ще бъде поправено и ще излезе все пак актуална версия на месенджър за Windows Phone 8.1 ,или това е поредния трик за да ни накарат ,да купуваме излишни нови телефони? 
На мен ми се струва ,че скоро няма да останат от масовите приложения работещи на Windows Phone 8.1 и за това обмислям да закупя нов ,но този път едва ли ще е Windows Phone. 

9082025Q.png

Поредната наглост на Майкрософт, но въпреки всичко има идиоти, които го обичат и приемат.

преди 7 минути, Soviet Soldier написа:

Повече от ясно е ,че е извиване на ръце ,но с каква цел пък точно FB да го правят? В крайна сметка интерес от тази работа имат само производителите на хардуер. 

Нямат изгода да го поддържат за стара платформа. Както махнаха и десктоп приложението за Windows.

преди 39 минути, Soviet Soldier написа:

Искам да запитам имате ли представа ,дали това недоразумение ще бъде поправено и ще излезе все пак актуална версия на месенджър за Windows Phone 8.1

Твърдо нье. 

П.П. Иначе мога да ти подаря едно хенди като твоето за резервни части, но няма смисъл. И да, добро попадение.:)

• Автор

Това е някаква уговорка между Microsoft и Facebook. Доказателство е ,че старите версии на IOS и Android няма да имат този проблем (поне за сега). 

мигриране...към Win10Mobile/нов хардуер..
Или ползваш браузър за гьон сурат тефтер

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 13 минути, ExaFlop написа:

мигриране...към Win10Mobile/нов хардуер..
Или ползваш браузър за гьон сурат тефтер

Браузърът не ме устройва ,защото когато ми пишат не получавам директно известия. Пробвах да го надградя до Windows 10 с Insider ,но не става. Разочарован съм от некоректността на Microsoft ,но изобщо не ми се връща и към андроид. Чудя се дали да взема някоя Lumia отново ,но съм харесал и един китаец Huawei P8 Lite. Заслужават ли си тия китайци? Защото ми трябва надежден телефон. Лумията съм я изпускал и мокрил доста пъти ,но проблеми не съм имал. Сполучлива се оказа 520-ката.  

преди 8 минути, Soviet Soldier написа:

Сполучлива се оказа 520-ката.

Да, жалко, че "остаря". Е, има си треските, но е дуракоустойчива.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.