Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

драйвер за wi-fi за HP при Win10

Featured Replies

Здравейте! Лаптопа е HP G62-b96EQ. Преди 3 месеца му инсталирах Windows 10 и оттогава много често (по няколко пъти на ден) взе да губи интернет. Чуквам на иконката - показва, че е свързан към мрежата, а нет няма. Избирам Прекъсване на връзката и веднага след това отново се свързвам към домашния рутер - нет има. И така по 10-15 пъти на ден.

В сайта на HP драйвери за Windows 10, 64bit просто няма. 

Какъв би могъл да е проблема и как да го реша?

в диспечера на устройствата, кликаш свойства на адаптера и махаш отметката на захранването
ако не си разбрал, поискай картинка и ще ти я постна

• Автор
преди 1 час, дръндю написа:

в диспечера на устройствата, кликаш свойства на адаптера и махаш отметката на захранването
ако не си разбрал, поискай картинка и ще ти я постна

Кое точно? Ако е първото - не виждам в Свойства никакво Захранване и никаква отметка.

1.jpg

с десен бутон на мишката

ха, шах и мат
сега не знам, как по дяволите, да се изключи , щото в десетката си е заложено икономично захранване
ето как е при мен

58e27b578c69f_Bitmap.thumb.jpg.2e329b4fb3660271f8136b5d4740d035.jpg

• Автор

Да не би да искаш да кажеш, че самия уиндоус изключва адаптера - за икономия на ток. При определена неактивност - разбирам, ама аз играя онлайн белот и по време на играта ми го прави тоя номер по 2-3 пъти.

и на мен го прави тоя номер, но като махна отметката, спира

ps

каква е тая версия на десетката

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Това успях да измисля по повод това което ми каза:

3.jpg

Как са го променили тоя форум - една снимка не мога да кача.

Редактирано от human1970 (преглед на промените)

• Автор

Ок, това го направих, но аз много рядко го ползвам на батерия. Проблема си го има когато е включен в захранването. И защо по дяволите не мога да кача снимка.

3.jpg

4.jpg

Най-накрая успях. Ей това на горната снимка му дадох Изключено.

Хм. Сега намерих подобна тема. В нея ме озадачи едно мнение:

"Ако си с интелски безжичен адаптер, работата е много зле. Търси възможно най-стария драйвър за устройството. Двойката TP-Link/Intel е критична."

При мен комбинацията е същата - интелски процесор и ТП-Линк рутер. 

Това е проблем на Windows 10. При различни модели машини се получава точно това нещо. При слагане на друга ОС, проблема не съществува. Няма оправия поне за момента. От МС не искат да си признаят, че има този проблем.

• Автор

Определено ще е това със изключването на захранването на адаптера - за икономия на ток. Ама е мислено недомислено и правено-недоправено.

Опитах да вляза в рутера и да сменя канала, ама нещо не ми се получи - някакви насоки как ставаше това?

преди 8 минути, human1970 написа:

Определено ще е това със изключването на захранването на адаптера - за икономия на ток. Ама е мислено недомислено и правено-недоправено.

Опитах да вляза в рутера и да сменя канала, ама нещо не ми се получи - някакви насоки как ставаше това?

Не е от това. Аз вече съм го изстрадал с няколко модела различни лаптопи.

• Автор

А, ама много лесно ще го махна. Аз го инсталирах уж за по-добро разбиране с драйверите за едно Xiaiomi, но така и не ми се наложи да ги ползвам. Макар, че свикнах с него вече.

А, ама много лесно ще го махна. Аз го инсталирах уж за по-добро разбиране с драйверите за едно Xiaiomi, но така и не ми се наложи да ги ползвам. Макар, че свикнах с него вече.

• Автор

Успях да вляза в насройки нарутера. На 9ти канал ми е в момента. Има ли значение на кой канал да го сменя?

Сега се сещам за още един проблем. В експлорера не показва устройство G т.е. SD/DVD устройството преди да сложа диск в него.

преди 17 минути, human1970 написа:

Сега се сещам за още един проблем. В експлорера не показва устройство G т.е. SD/DVD устройството преди да сложа диск в него.

това не е проблем
дискът е сменяем носител на инфо и не се показва, докато не сложиш такъв

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 18 часа, human1970 написа:

Успях да вляза в насройки нарутера. На 9ти канал ми е в момента. Има ли значение на кой канал да го сменя?

Има, ако около теб има мнного рутъри и са на или около този канал.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

на 4/3/2017 в 20:09, human1970 написа:

Ок, това го направих, но аз много рядко го ползвам на батерия. Проблема си го има когато е включен в захранването.

Настройката направи и за батерия и за захранване от мрежата.
За протокола - аз също съм с Broadcom wifi и връзката ми под Win 10 е бетон.

471491336475.png

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.