Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Една от причините за Виртуални машини

Featured Replies

преди 3 минути, XECUTIONER написа:

Някои хора

не казва нщо, каквото и да се има предвид!

Поне съм философ,а не елементарен заядлив нарцис като теб...........а това с издребняването ми е познато отнякъде..................сетих се, от последния път дето ми правеше забележка,че поста ми не е по темата(макар да беше),пък аз ти показах,че твоите всички постове(5),не бяха по темата,та малко сконфузно се получи,но то е типично за теб.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

преди 6 минути, ExaFlop написа:

не казва нищо, каквото и да се има предвид!

Добре. Много често пишеш неща, които не отговарят на истината или са изсмукани от пръстите, но почти никога не си признаваш грешките, което говори лошо за тебе. Сега разбра ли кой визирам? Славчо е подобен случай, но с още по-малко знания. Всъщност никакви. И двамата се напъвате като ''рак на бързей''. 

П.П. Кофти ми става, когато съм искрен по така зададени въпроси, но няма как. Предложих среща на половината участници тук, които се мислят за голямата работа, за да обменим опит, знания и да се запознаем, но получих една конфигурация от 3 пръста с преобладаващ среден. Това какво ти говори? Следователно повече не се опитвай да спориш с мен, защото ''си ми ясен като бял ден''. 

Лека вечер! 

преди 46 минути, Слави Маринов написа:

...не елементарен заядлив нарцис като теб......

+1
Няма да кажа, че твоята крава ще е мъжка, щот явно не е редно, пък и май му е време някой да ти каже да се поозаптиш в постовете си!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, XECUTIONER написа:

Добре. Много често пишеш неща, които не отговарят на истината или са изсмукани от пръстите, но почти никога не си признаваш грешките, което говори лошо за тебе. Сега разбра ли кой визирам? Славчо е подобен случай, но с още по-малко знания. Всъщност никакви. И двамата се напъвате като ''рак на бързей''. 

П.П. Кофти ми става, когато съм искрен по така зададени въпроси, но няма как. Предложих среща на половината участници тук, които се мислят за голямата работа, за да обменим опит, знания и да се запознаем, но получих една конфигурация от 3 пръста с преобладаващ среден. Това какво ти говори? Следователно повече не се опитвай да спориш с мен, защото ''си ми ясен като бял ден''. 

Лека вечер! 

Tова кой се мисли за голяма работа е видно и е ясно за всички,та е малко излишно да го споменавам,но ще го направя-никога нито съм се мислел нито съм искал да оставя впечатление,че съм" голямата" работа.И заявявам тук на всеослушание,че почти нямам никакви знания,всъщност-никакви(това го казвам съвсем сериозно)и изглеждам жалко пред капацитет като теб.Мисля си,че преди всичко на този свят хората е нужно(и се отличават с това от животните)да бъдат ЧОВЕЦИ,независимо от професиите си,знанията си,опита си и т.н. За жалост при теб трудно може да се каже,че си "ЧОВЕК",а както сам се десещаш оттук насетне всичко друго губи значение и тежест.Мисля,че признанието ми ще те успокой най-сетне и ще спреш да се занимаваш със скромната ми личност.Лека вечер и на теб.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

• Автор
преди 2 часа, Слави Маринов написа:

Естествено,че за рам диск става въпрос,то се подразбира и без да го споменавам(или поне би трябвало)иначе няма начин за такива стоиности............да 1500мб е,но и 4 гб да го направя е все тая,просто не ми трябва толкова,само браузъра съм сложил там.Показах го ,защото не можах да разбера каква е връзката между виртуалка и скоростите на четене/писане от диск.Вие пък от елементарно неразбирателство относно това кой какво има впредвид ,взехте че направихте голяма разправия.

Разликата е че с айтивиран кеш, мога да компилирам доста по бързо в VisualStudiо, от колкото ако го изпълявах директно на машината и хипер удобо заради снапшотове и т.н.

преди 1 час, Desdinova написа:

Разликата е че с айтивиран кеш, мога да компилирам доста по бързо в VisualStudiо, от колкото ако го изпълявах директно на машината и хипер удобо заради снапшотове и т.н.

Имаш ли свестен UPS?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.