Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с Facebook

Featured Replies

Здравейте,

от няколко часа имам странен проблем конкретно с Facebook. Използвам интернет през wi fi свързаност. Нямам проблем с отварянето на нито един сайт до момента, в който се опитам да отворя Фейсбук. Накратко сайтът не работи нормално. Не зарежда нито една снимка/картинка, както през настолния компютър, така и през телефон. Опитах чрез преинстал на браузър(Firefox), преинстал на Java, преинстал/забрана на ublock, нищо не помага. Моля ви за съдействие. Тъй като проблемът се проявява при повече от едно устройство, започвам да си мисля, че по-скоро е в рутера или в някоя негова настройка, макар и да не съм го пипал.

Редактирано от b3s7ch0 (преглед на промените)

С друг браузър пробва ли?? Ако и си друг браузър е така проблема не ти е от устройството, а от интернет доставчика.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

С друг браузър пробва ли?? Ако и си друг браузър е така проблема не ти е от устройството, а от интернет доставчика.

С всички браузъри пробвах, няма промяна при нито един от тях. Странното е, че до около 17ч всичко си работеше нормално и изведнъж просто всички картинки спряха да зареждат. Не съм пипал абсолютно нищо по настройките, дори не знам какви са admin/pass на рутера. Имам познат, който използва същия доставчик и няма никакъв проблем. Това ме навежда на мисълта, че проблема е по-скоро в самия рутер.

• Автор
преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Какви други добавки имаш? Пусни един CCleaner на дефолт. Каква ти е защитата?

Нямам други добавки. Пробвах с CCleaner, както и пуснах скан с Malwarebytes, не се откри нищо. Ползвам Avast.

Нямам проблем при нито един друг сайт, единствено при Фейсбук. Зарежда нормално, с нормална скорост, но не отваря нито една картинка.

Редактирано от b3s7ch0 (преглед на промените)

Ми спри Аваста. Направо го деинсталирай! И мини с това и после рестартирай.То трябва се пробва.Лесно ще сложиме друга.

http://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe

с AdwCleaner и Junkware removal tool минавал ли си.

Аз освен Java си слагам и Flash. PPAPI и NPAPI

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html

преди 40 минути, b3s7ch0 написа:

С всички браузъри пробвах, няма промяна при нито един от тях. Странното е, че до около 17ч всичко си работеше нормално и изведнъж просто всички картинки спряха да зареждат. Не съм пипал абсолютно нищо по настройките, дори не знам какви са admin/pass на рутера. Имам познат, който използва същия доставчик и няма никакъв проблем. Това ме навежда на мисълта, че проблема е по-скоро в самия рутер.

Проблема ти е в доставчика. Днес е петък и всичко е влязло във ФБ.

• Автор
преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ми спри Аваста. Направо го деинсталирай! И мини с това и после рестартирай.То трябва се пробва.Лесно ще сложиме друга.

http://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe

с AdwCleaner и Junkware removal tool минавал ли си.

Аз освен Java си слагам и Flash. PPAPI и NPAPI

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html

Ако проблемът беше в самия настолен компютър нямаше ли да мога да се логна през телефона? Тъй като в момента не мога и от двете места, което едва ли води към софтуерен проблем при компютъра.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Проблема ти е в доставчика. Днес е петък и всичко е влязло във ФБ.

Говорим за един от най големите доставчици в страната, а и както вече казах, мои приятели без проблем ползват Фейсбук, а са на същия доставчик. Убеден съм, че става въпрос за проблем с рутера, който най вероятно е отстраним. Опитах с фабрични настройки при него и пак не успях.

Много моля ако някой може, нека да помогне, защото е извънредно досадно.

преди 10 минути, b3s7ch0 написа:

Ако проблемът беше в самия настолен компютър нямаше ли да мога да се логна през телефона? Тъй като в момента не мога и от двете места, което едва ли води към софтуерен проблем при компютъра.

Говорим за един от най големите доставчици в страната, а и както вече казах, мои приятели без проблем ползват Фейсбук, а са на същия доставчик. Убеден съм, че става въпрос за проблем с рутера, който най вероятно е отстраним. Опитах с фабрични настройки при него и пак не успях.

Много моля ако някой може, нека да помогне, защото е извънредно досадно.

Ако имаш проблем с рутера няма да имаш интернет. Проблем пак ти е на доставчика. Кой ти е доставчика?

• Автор
преди 24 минути, Емил Костов написа:

Ако имаш проблем с рутера няма да имаш интернет. Проблем пак ти е на доставчика. Кой ти е доставчика?

Мобилтел.

преди 7 минути, b3s7ch0 написа:

Мобилтел.

Аха, Близу значи. Пусни един Tracert и Ping до FaceBook и сам ще разбереш къде ти е проблема.

• Автор

Както мистериозно се скапа сам, така тази сутрин се оправи сам. Общо взето явно е било нещо временно. Благодаря на всички, които се включиха :)

преди 5 часа, b3s7ch0 написа:

Както мистериозно се скапа сам, така тази сутрин се оправи сам. Общо взето явно е било нещо временно. Благодаря на всички, които се включиха :)

Нищо не се е скапало. Просто FB е международен сайт и за да се зарежда, доставчика ти трябва да си закупи повече международен интернет като пакет. Само, че това нещо струва пари. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.