Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Utorrent 1.8.5

Featured Replies

Имам проблем с Utorrent . Значи свалям нормално с 1,2 мб но не мога да качвам .Забелязах проблема преди 1 месец но мислех че е от филмите  който тегля но не е така даже и игрите не се качват не знам какво става . Ако може да е нещо от настройките не знам . Или да сменям тореннта с друг ? Пишете какво да правя.

преди 10 минути, bai_Milen написа:

Имам проблем с Utorrent . Значи свалям нормално с 1,2 мб но не мога да качвам .Забелязах проблема преди 1 месец но мислех че е от филмите  който тегля но не е така даже и игрите не се качват не знам какво става . Ако може да е нещо от настройките не знам . Или да сменям тореннта с друг ? Пишете какво да правя.

Пробвай този. Но вероятно не е от т клиента.

Във всеки тракер има инструкции за настройка на клиента. Едно от най - важните неща за да има връзка към всеки е порта да е отворен - долу дясно да е зелено. Погрижи се да стоиш продължително - ако сте няколкостотин сийдъри и няколко лийчъри е трудно - трябва да е обратното.  За кои тракери става дума?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Това на мен - свалям много, качвам малко - абсолютно нищо не ми говори! Как веднага всички сметнахте, че е проблем и това остава загадка. Явно само параноици тук. :) Да пази господ...

преди 5 минути, Mlechko написа:

Това на мен - свалям много, качвам малко - абсолютно нищо не ми говори! Как веднага всички сметнахте, че е проблем и това остава загадка. Явно само параноици тук. :) Да пази господ...

Че кажи ти какво мислиш по въпроса, а не кой какъв е. Хайде да чуем професора дето разбира от всичко, но никога нищо положително не казва.!

Към постващият. Написал си това: "Значи свалям нормално с 1,2 мб но не мога да качвам" Дай сега един тест на скоростта си да видим  какво става. Като питаш, сещай се, че е необходимо повече да напишеш по въпроса.  А и договора си погледни.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз имах проблеми с u и bitTorrent и ги реших като премахнах софтуера и преминах на опен сорс клиенти.

Флаш реклами които дори и след като ги изключиш се появяват частично, а и бях чувал, че ти ползват и ресурсите за решаване на "сложни математически уравнения" ама съм сигурен, че е копане на биткойн, така, че докато си сийдваш се извършват и други процеси в уж "безплатните" версии на програмата.

Аз съм ползвал Transmission - Deluge - qBittorrent - Tixati и др..

Та сега съм с Tixati не, че другите са по-малко добри просто ми допадна този клиент. Трябва ти нещо което да се свързва към P2P мрежа и да изпълнява всички основни функции на торент клиент, въобще не се залъгвай с тези скенери за вируси ии вграден плейър и разни добавки.. не си струва.. Свали си нещо леко и семпло което да ти върши работа и да не натоварва системата.

Никой до тук не попита автора да не би да е зад рутър и в рутъра да не е отворен порт за торент клиента.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Моля моля - някой не чете:

преди 4 часа, Филипов написа:

Едно от най - важните неща за да има връзка към всеки е порта да е отворен - долу дясно да е зелено.

И не предлагайте други хлиенти - това е един от най-леките и препоръчвани навсякъде. До 2.2.1 Хайде наготово

Цитат

Версии клиентов, забаненых на нашем трекере:
-µTorrent: 1.7.0, 2.0.4(билд 21515)
-MSIE|Opera|Mozilla: все
Версии клиентов, несовместимые с нашим трекером:
-BitComet: 0.63, 0.9.1, 0.9.4-1.0.2
-BitLord: 1.1
-BitTornado: версии до 0.3.17 включительно
-CTorrent: версии, выпущенные до 3.0
-FlashGet: все
-MediaGet: билд 2.01.682
-qBittorrent: билды 2.6.7-2.8.*
-SymTorrent: все
Версии клиентов, не рекомендуемые для использования на нашем трекере:
-Azureus / Vuze: все версии
-µTorrent: 1.8.3-1.8.5; 3.0 и выше (крайне не рекомендуется 3.3) (Прежде чем задавать вопросы - прочтите мини-фак)
-BitTorrent: 6.2 и выше
-BitComet: версии, выпущенные до 0.61
-Transmission: версии, выпущенные до 1.92 включительно
-tTorrent: расшаривает passkey, что может привести к бану
-Deluge,младше 1.3.12: расшаривает passkey, что может привести к бану
-MediaGet / MediaGet2 — внимание! Данный клиент является вредоносным программным обеспечением

преди 11 часа, * СТЕФАН * написа:

Че кажи ти какво мислиш по въпроса, а не кой какъв е. Хайде да чуем професора дето разбира от всичко, но никога нищо положително не казва.!

От кога uTorrent е станал критерий за дефиниция и измерване на скорости? Кучето апи ли? :) "Професора" значи, той казва, че uTorrent си работи до доказване на противното. :tongue2:

Че му и преписвате "счупен клиент". Условието на задачата е такова, решението също.
Пример:
x+y+z=15
x=?
y=?
z=?
Отговор:
x=1
y=1
z=13
Отговор:
x=5
y=10
z=0?

:emoji_smiley-01:Че ме развеселявате!

Към питащия, за да си сигурен, че всичко върви както трябва, свали последната актуална версия без рекламите.

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Много малко отговори си разписал. А това, което си писал, май е само за теб - ти да си го четеш.
А що се отнася до задачата ти - имаш да пишеш още - до 16^3 решения - давай - ти си.

преди 3 минути, ExaFlop написа:

Много малко отговори си разписал. А това, което си писал, май е само за теб - ти да си го четеш.
А що се отнася до задачата ти - имаш да пишеш още - до 16^3 - давай - ти си.

Аз затова не пиша. Просто няма никакво условие за решаване. Но вие сте решили, че работата е ясна.

Аре, по-лекичко с обобщенията, а!? И по-горният ти пост е чист спам!!!

• Автор

Да със рутер съм, но рутера ми е от бая време а преди имах други програми за сваляния но те не ми правиха тоя проблем.

В utorrent в секция Connection активирани ли са опциите UPNP port mapping и NAT-PNP port mapping

Значи трябва да се търси в рутъра. Правен ли е тест в utorrent>Ctrl+G>задаваш горе сървър, към който да тестваш и тествай.

• Автор

Не не съм правил тестов.Да ся го пуснах и ми излиза едно прозорче и му давам

Run Speed test at:www.dslreports.com ? Но после ми отваря сайт с около 5-10 прозореца в него със Gigaabit/  cable  /   DSl  /  Satellite / WISP / и други ,какво да му задам ?

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

А тестът за отворен порт как мина? Покажи снимка на завършен тест.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Значи трябва да се търси в рутъра. Правен ли е тест в utorrent>Ctrl+G>задаваш горе сървър, към който да тестваш и тествай.

Този тест, а не http://speedtest.com
За какво пишем изобщо като правите каквото сте си наумили? Колкото да генерираме трафик?

Кой сайт, аз къде написах да отваряш някакъв сайт? Имаш ли желание да ти се реши проблема? Ако да - чети бааавно и внимателно. Ако можеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.