Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасен вирус ! Бавно отваряне на интернет страници.

Featured Replies

Значи преди седмица си купихме компютър втора употреба. Ползваме го, както си ни го даде старият собственик, който каза, че след като са му правили пълна профилактика почистване и преинсталиране на компютъра не е много ползван. Доверявам му се защото като гледам всички профили са му останали логнати явно не разбира човека.

Да започна с проблема. След като го взехме му инсталирах NOD32, а сега и го проверих с Malwarebyte, който откри 32 нежелани обекта. Интересното е, че и двете на засичат един ВИРУС, който аз сам го открих kms-r@1nhook .

Докато си преглеждах Task Manager го видях този вирус, но все още не съм го премахнал опитвам да видя с програми дали ще стане или ще трябва всичко ръчно (https://www.quora.com/What-is-KMS-R-1n-exe-Does-it-affect-my-computer)

Друго нещо което ме притеснява е, че ми отваря доста бавно интернет страниците (2-5 секунди забавяне) , а компютъра е бърз и интернета е добър. На старият компютър ползвах същият интернет и рутер, който не съм го пипал при смяната на машините. Дали има и още някоя гадина която ми бави отварянето на страниците. В момента съм само с NOD32. Кажете някакви програми. който да ги кача само за проверка и след това да ги изтрия и да не имат конфликт с антивируснат ми програма NOD32?

Във форума си има отделен раздел, който отговаря за проблеми с вирусите. Посети тази тема и изпълни изиксванията в нея. Колега от HJT Team ще ти помогне. Не прави други свободни съчинения.

Това не е никакъв вирус, а интегрирана програма от лоадер за Уиндоус 10  ( KMS....) С него е активирана операционната система. Лесно може да се намери местоположението му и да се изтрие, но тогава започва друга беля-компютърът непрекъснато почва да го търси и почти се блокира за други работи. Какво прави този лоадер не е ясно, но едва ли е нещо добро. Изходът е преинсталиране и активиране по редовен начин.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.