Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за геймърска клавиатура.

Featured Replies

Здравейте, 

купих си roccat kone pure mouse, сега си търся подобаваща клавиатура за игри, може ли съвет? Нещо 100-150 лв...

Предполагам ти беше потребителя, който искаше съвет за части от Англия. Ако съм познал, цък. (лично аз за сега съм доста очарован от тази клавиаутура и мисля скоро да си я поръчам)

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Клавиатурата и мишката не прави геймъра! Ми вземи си и такава клавиатура.

https://www.jarcomputers.com/Klaviaturi_cat_152.html?ref=cat&fbrand[379]=brand-379&order=1

За тези пари очаквам да има поне някакви полу-механични суичове, не мембрана.

преди 4 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Клавиатурата и мишката не прави геймъра!

Точно казано, колкото и да не съм съгласен с 90% от мненията ти. давам веднага един пример отпреди 2 години. Играя рейсинг симулатори най-вече, но тогава си карах с клавиатури за по 20 до 30 лева максимум. Последната, с която бях, бе с почти неработещи клавиши, които ползвах за управленмие на автомобила. Въпреки всчичко давах добри времена, щото се и състезавах за време. Бях си в топ 10 от няколко стотин до 2000 участника. Тогава ми се прииска не да съм в топ 10, а да съм в топ 3. Реших да си взема клавиатура за 200-300 лева и го нарпавих. Е, не можах да и свикна за седмица, колкото траеше остатъка от състезанието. Бях доста по-лош в резултатите си. Това бе механична клавиатура, с която съм и досега. Само че клавиатурата не реши проблемите ми. Напротив, старата клавиатура със заяждащи клавиши за управление, се оказа по-добрата. А бе за 20 лева и бе на около две години.  Някои ме съветваха да си взема волан за целта, ама в началото не исках. Пънех се още една година, преди да реша да сменя механичната клавиатура с волан. И какво стана? Още пол-зле :) Едва след няколко месеца успях да се доближа до времената си, които давах с полуразрушената клавиатура за 20 лева ( някои клавиши бяха дори счупени в едната си част). И днес не съм сигурен, дали с волана ще дам същите времена, каквито давах тогава. Ето примерно какво имам предвид. Това е с клавиатура за 1 месец игра на тоя евент:

5908e54107391_RRRE2017-05-0223-02-43-43.thumb.jpg.9c5574d8d99e56e831a820c32ef7ceec.jpg

Тук съм шести от близо 2000 пробвали се. Това с клавиатура. Повече от година вече имам волан, но не съм сигурен, че ще постигна същото време. Дори не съм сигурен, че ще се доближа достатъчно близо, за да съм в топ 10. Та клавиатурата не прави играта. Нито волана. 

Kико, точно за теб се сетих като гледах оня ден ей тази клавиатура.

http://www.roccat.org/de-DE/Products/Gaming-Keyboards/Isku-Series/Isku-Plus-Force-FX/

Помня как ти се искаше да имаш клавиатура, дето реагира на натиск плавно а не само включено/изключено. Хората май са почнали да чуват желанията и на геймъри като теб ;)

• Автор

Знам, че клавиатурата и мишока не праят геймара, но като малък, винаги съм цъкал с убити компове, мишки, клавиатури... дега имам възможност, защо да не се погледя, деба. Май като гледам, ще събирам комплекта на Рокат (тай ли иначе си взех и пада вече... :D)

Редактирано от Teodor Zafirov (преглед на промените)

преди 8 часа, Teodor Zafirov написа:

Знам, че клавиатурата и мишока не праят геймара, но като малък, винаги съм цъкал с убити компове, мишки, клавиатури... дега имам възможност, защо да не се погледя, деба. Май като гледам, ще събирам комплекта на Рокат (тай ли иначе си взех и пада вече... :D)

Ами според мен смисъла от скъпа клавиатура е да те изкара повече години и да си сигурен, че няма да те прецака някой клавиш в напечен момент. Обаче това няма да те направи по-добър, отколкото дефакто си. Виж, ако преди това не си бил добър и с новата клавиатура задобрееш, в никакъв случй не обвинявай клавиатурата за успеха си ;). По-скоро тук си играл повече и си задобрял, което няма нищо общо с клавиатурата. Ако питаш мен, за да си угодиш, вземи някоя механична клавиатура с няколко допълнителни бутона. Ако не за друго, ще свършат работа за няой запис на клип или стрийм. Поне аз ползвам клавиатурата си единствено за това. Имам и геймърска мишка, играя FPS  често, но никога не се сещам за повче от 3 бутона на нея. . Преди дни се сетих за тях, опитах се да видя какво мога да нарпавя с Fallout 4  и открих за моя "изненада"(пак), че нищо! Няма за кво да ги ползвам тия бутони, които да ми дадат някакво предимство. Виж, при S.T.A.L.K.E.R.  си ги назначавах за аптечка и бинт, но тук за какво да ги назнача? Просто мишката няма никаква функция с допълнителните бутони. Да не говорим за клавиатурата. 86 level  съм на тоя Fallout 4  при максимална трудност, но всичко си идва на мястото без изпозлване на допълнителни клавиши и бутони. Просто няма как при тая игра! А и да има, едва ли ще мога да бъда по-добър, отколкото съм в момента. И ако стана по-добър, то това няма да е за сметка на допълнителните бутони. 

Иначе поглези се, да. Аз винаги и на всички препоръчвам механична клавиатура. Но не и клавиатура за 150-200 лева, дето няма нищо общо с механиката. 

преди 12 часа, Tommygun написа:

Kико, точно за теб се сетих като гледах оня ден ей тази клавиатура.

http://www.roccat.org/de-DE/Products/Gaming-Keyboards/Isku-Series/Isku-Plus-Force-FX/

Поне осветлението е същото :) Знаеш ли, имам много бутони, играя по 40 часа средно на седмица в STEAM  и не ми трябват!

преди 12 часа, Tommygun написа:

Помня как ти се искаше да имаш клавиатура, дето реагира на натиск плавно а не само включено/изключено. Хората май са почнали да чуват желанията и на геймъри като теб ;)

Реално погледнато това е като да си настроя волана да ми забавя или избързва в централно положение. Никаква полза. Просто е до свикване. Ако бе толкова просто, нямаше с клавиатура да достигам най-добрите времена на тия с волан и обратно. и ако не съм най-добрия, а примерно някъде 8-10-15, то в никакъв случай за това не е виновна клавиатурата и волана ми. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

Наскоро пробвах механична клавиаутура. Не знам за теб, но на мен ми е в пъти по-удобна. (особено като искам да задържа 3 клавиша един до друг)

• Автор

Взех си roccat isku клавиатура (2ра употреба, мо ползвана доста малко и на снимките изглежда чистак нова, без протрувания и ау... 36 паундака с доставката) i roccat kone pure мишка(чистак нова, но в demaged box, 38 паунда) и пад пак на рокат, нов, 13 паунда лол

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.