Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетен цветен принтер за стикери

Featured Replies

Здравейте искам да попитам за съвет за  сравнително качествено оборудване на приемлива цена. Тъй като се занимавам с ПР и реклама и искам да разширя дейността малко на моето ателие и за това мисля да си за купя някакъв цветен принтер  с който да мога да печатам цветни стикери на рекламните ми продукти . До сега ползвах Brother QL 570 и много съм доволен но проблема е че той печата само в черно бяло . За това търся нещо което да има прилични цветове и да е на приемлива цена около 200 лв  . Като говорим за малък размер на стикерите нещо от сорта 6 на 8 см  правоъгълници защото другите големите машини  които ги гледам по Интернет са с доста солени цени а и не биха ми вършили работа .     

Принтер за етикети, цветен, за 200лв?...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 18 минути, ExaFlop написа:

Принтер за етикети, цветен, за 200лв?...

Ако е мастилено-струен.

преди 3 часа, A.com написа:

Ако е мастилено-струен.

Покажи такъв

преди 13 часа, ExaFlop написа:

Покажи такъв

Цветен мастилено-струен принтер на цена до 200 лв ли?

http://www.emag.bg/multufunkcionalno-mastilenostrujno-cvetno-ustrojstvo-hp-deskjet-ink-adv-3775-all-in-one-printer-a4-t8w42c/pd/DR9JH2BBM/

http://www.emag.bg/mastilenostruen-printer-canon-pixma-ip7250-bs6219b006aa/pd/DW90VMBBM/

http://www.emag.bg/mastilenostruen-printer-hp-officejet-pro-6230-eprinter-a4-e3e03a/pd/DXPLKMBBM/

Дали са подходящи за етикети не знам. :)

Защо ли цветните принтери за етикети започват с цени от Е1000? Дали бизнесът (за по-малките говоря) няма да си купуват по 1 принтер на седмица, вместо да инвестират такива суми за печатарки?

преди 2 часа, A.com написа:

Дали са подходящи за етикети не знам.

Е, те там е ключът за палатката - тия ефтинджос познай колко точно им е позиционирането и колко брак ще дават.
Дали все пак не е по-изгодно да се поръчват тия етикети - има малки фирми специализирани в изработката на малки серии етикети на всякаква основа.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Защо ли цветните принтери за етикети започват с цени от Е1000? Дали бизнесът (за по-малките говоря) няма да си купуват по 1 принтер на седмица, вместо да инвестират такива суми за печатарки?

Е, те там е ключът за палатката - тия ефтинджос познай колко точно им е позиционирането и колко брак ще дават.
Дали все пак не е по-изгодно да се поръчват тия етикети - има малки фирми специализирани в изработката на малки серии етикети на всякаква основа.

Евтиното винаги излиза по-скъпо. :)

Имам познат, който въпреки че трябва да принтира и цветно си купи черно-бял лазерен принтер. Когато му трябва цветен печат отива във фирма, която се занимава с всякакъв вид принтиране.

HP CP1025NW - това ми е втория цветен лазерен който взех (не помня от къде). Без WiFi е 238 лв. Качествен печат, доволен съм. Колкото до професионалните принтери за десетки хиляди, работил съм на такъв, когато преди десетина години бях за кратко предпечат в една печатница. Винаги се налага да се коригира изкривяването при печат. Ако се печата от CorelDRAW, примерно, просто там се правят съответните корекции.

преди 1 час, A.com написа:

Евтиното винаги излиза по-скъпо. :)

Ми, даста невярно твърдентие и мога да напиша 1000 страници лични болежки! Скъпото винаги излиза по - скъпо!

Иначе, всеки принтер може да печата етикети и стикери

с подходящ софтуер!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 57 минути, Кумчо вълчооо написа:

Ми, даста невярно твърдентие и мога да напиша 1000 страници лични болежки! Скъпото винаги излиза по - скъпо!

Иначе, всеки принтер може да печата етикети и стикери

с подходящ софтуер!

Това нали беше английска поговорка. :)

• Автор

Аз имам цветен мастилено струнен принтер 3 в 1 Hp deskjet al in one  Hp F 2420 но за стикери не съм сигурен дали може да печати защото хартията на на стикерите е гланцирана а не обикновена . А и освен това има ли хартия А4 гланцирана която е залепваща се - тип стикер 

Ми, тестово съм печатал на по - горе показания от мен принтер! Сега професионален ламиниран стикер - не знам с кой принтер ще го изкарате, ма....!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.