Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ми тръгне ли Gta 5

Featured Replies

Не знам дали тази статия съответства на този раздел, но мисля, че тук е най-подходящо. В стиим в края на юни идва намаление, та мисълта ми е дали ще мога да под карам GTA 5 на тази машинка (настолен компютър) : Intel pentium dual core 3.2 GHz ; nvidia geforce 710 2gb; 4gb RAM. Надявам се за помощ. ☺☺

Редактирано от Evgeni01
Пропуск (преглед на промените)

• Автор

Горе долу на какви настройки ще трябва да играя, за да е с около 40-50 фпс? 

Всичкп на ниско + резолюцията ще трябва да се намали най-вероятно. Не е изключено пътя да изчезва няма да може да се регенерира това се дължи на видеото тествай и ще разбереш.

• Автор

Не ми се дават 20-30 лв само за проба, затова писах тук и не съм много на 'ти' с компютрите, но препоръчам ми някаква видео карта

Също така може ли да се сложи втора видео карта

преди 20 минути, Evgeni01 написа:

препоръчай 

Като не ти се дават 20-30 лева - не ги давай. Трудно може да се каже с колко пари ще можеш да минеш за нормална работа на играта след като не си дал пълната конфигурация на компютъра, но без смяна на процесора, видеото и евентуално захранването няма да стане.

• Автор

С какви настройки трябва да бъда, ако искам да играя с около 30 фрейма (не по малко от 25 фрейма, защото става ужас) 

преди 10 часа, Evgeni01 написа:

Не ми се дават 20-30 лв само за проба, затова писах тук и не съм много на 'ти' с компютрите, но препоръчам ми някаква видео карта

Също така може ли да се сложи втора видео карта

"Проби" има на други места. Поне това може да направиш, вместо да питаш неща, които едва ли някой знае. Пробвай играта преди да я купиш и виж заслужава ли си или не. Аз това препоръчвам. 

• Автор

Аз съм я пробвал доста пъти, дори имам хакната xbox360 с играта, но искам да играя играта онлайн, понеже вчера се запалих много, когато отидох на гости на приятел и играхме

Дали има смисъл или не всеки си преценява.Игрите от времето на GTA5 вече почти не се играят.Така де.Играе ли някой Battlefield 4, CoD Ghosts?Не знам хората какво толкова и харесват.Има хубав мултиплейър, средна графика, сингъла мисля да не го коментирам, щото мисля, тия игри се играят главно заради open world-а.

@bildera_ имаше в предвид друго.Можеш да пробваш играта без да я купуваш, на твоя компютър.Сети се сам от къде.

За вървенето, ми няма да си доволен от резултата.Аз с I5 4460, GTX950 я пуснах на медиум, пляс 120 кадъра, сече на куче.Явно щото 4gb рам са ми малко.Харда и той почва да се поскапва и така.А в интернет хората с тия части играят без проблеми.Само дето са с по 8 рам.Еми здраве да е. 

Антична платформа тоест няма да мине само с процесор но ще трябва и ново дъно и рам.

Видеокарта по-слаба от актуална вградена графика тоест трябва направо нов компютър. 

Може да се запази харда ако е sata и кутията (захранването едва ли става за нещо).

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Видяло се е, че няма да се получи. Жалко, много ми се искаше. Благодаря за всички отговори

Ще опитам от замундата как ще върви, но нямам надежди

И сам може да видиш изискванията на играта. Предвид че не отговаряш дори на минималните които принципно не вършат работа сам си прави сметка.

• Автор

Ако си добавя 4гб рам, дали ще извадя нещо по добро и да знам видеото е слабо но няма какво да направя по въпроса освен още рам

Редактирано от Evgeni01
Грешка (преглед на промените)

преди 31 минути, Evgeni01 написа:

но няма какво да направя по въпроса 

Именно за това всякакви инвестиции в тая машина са набутване. Реално и 100 лв. не можеш да и вземеш ако тръгнеш да я продаваш.

За да ти върви играта ти трябва процесор и видеокарта не само рам. Смяната само на видеокартата също не е решение.

• Автор

Вече почвам да обмислям нова конзола, но не знам дали си заслужава

Има ли някой който да разбира от хакната xbox360 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.