Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Power Bank- питане,съвети

Featured Replies

Какво мислете за тази батерия ЦЪК? Заслужава ли си? Батерията на телефона ми е- 1560 mAh. Ще ми свърши ли добра работа?

Като цяло този който си показал е доста пари и не е много голям като капацитет :) ... (но пък е красив :) )

Ето виж този може да ти свърши работа :):) .... 

Соларни и китайски не приемам. Искам като цена и качество да ми предложите.

преди 2 часа, Уолтър Уайт написа:

Искам като цена и качество да ми предложите.

Българската азбука започва с А: Ако обичате...Ако ви е удобно...Ако не ви затруднява...Ако бъдете така добри...и т.н.
Иначе всички искаме по нещо, ама няма.

пп. Прав е колегата по-горе, че за много пари ще получите минимали показатели.
Гледайте от 10 000 mAh нагоре, иначе упражнението с допълнителната батерия е безмислено.
За не говорим, че утре може да ви се наложи таблет да позаредите или друг продукт с по-сериозни параметри - мислете малко по-разчупено и като давате пари, поне продукта да покрива по-голям периметър с възможни евентуални ползи.
Да не говорим, че и вашия избор е китайски, нали?!?!

Като цяло няма да зареждам таблети,лаптопи,електро централа. Само телефона си. Бюджет до 50лв повече не давам.

От Китай вече не може да се поръчват подобни работи (или трудно), иначе бих препоръчал BlitzWolfBlitzWolf® BW-P4 5200mAhBlitzWolf® BW-P2 3350mAh

77e271d4-a416-4af8-a72f-512e8b7788f9.jpg

Лично аз ползвам нещо подобно на това на снимката за зареждане на електронната ми цигара, с тази разлика, че при мен батерията не е вградена, тоест слагам вътре 3400 Mha на Панасоник, която мога да си я сменям.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

преди 9 часа, Уолтър Уайт написа:

Соларни и китайски не приемам. Искам като цена и качество да ми предложите.

В такъв случай ще си останеш без батерия. Че и телефона си ще трябва да изхвърлиш... :) Защото всички iShit-ове без изключение се произвеждат именно в Китай.

А сега сериозно. Един от най-добрите модели е този. Само че значително надхвърля бюджета ти от 50 лв. Устройството се продава без батерии. Можеш да сложиш от 1 до 4 литиево-йонни акумулатори тип 18650 с какъвто предпочиташ капацитет - от 1000 до 3500 mAh всеки. Зареждането на отделните канали е независимо, т.е. можеш да ползваш едновременно акумулатори с различен капацитет.

• 2 седмици по-късно...
на 5/20/2017 в 3:06, Win_user написа:

В такъв случай ще си останеш без батерия. Че и телефона си ще трябва да изхвърлиш... :) Защото всички iShit-ове без изключение се произвеждат именно в Китай.

А сега сериозно. Един от най-добрите модели е този. Само че значително надхвърля бюджета ти от 50 лв. Устройството се продава без батерии. Можеш да сложиш от 1 до 4 литиево-йонни акумулатори тип 18650 с какъвто предпочиташ капацитет - от 1000 до 3500 mAh всеки. Зареждането на отделните канали е независимо, т.е. можеш да ползваш едновременно акумулатори с различен капацитет.

Shit е твоя тИлифон.

Взимах вече на Canyon, която е 13 000 mAh.

Имам една от Кауфланд купена за 30 лева, модел  MediaRange mr742, почти на 3 години 6600мАч и ми върши перфектна работа. С 2 слота 1А и 2.1А - става за зареждане и на някой от по-разпостранените модели таблети. Поради вида на самата батерия, предполагам, че не е с тези новите батерии, а със класически 4 х 1650мАч "АА",

Поздрави!

Редактирано от chasovnik (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.