Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Diablo II

Featured Replies

KiriL Cox писах преди време на Калин за тези теми, но нямаше отговор. Жалко е защото за да работя тези сървъри има хора като него (админи) които се борят срещу разни там хакерчета. Чудя се ако направя тема "как да хакнем форума на калдата.цом?" дали ще я заключат .... :)

радвам се че помогнах.

Фире_ман май не усети иронията. Не си дал никакъв сайт , добре ще е да си редактираш поста :)
  • Отговори 216
  • Прегледи 89,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Имам хакове за BNet Map Hack PK hack Loaders който иска да ми пише на лично ,но след 1 ви Август няма да има смисал ,защото обикновенно тогава рестартират ладера и тези хакове стават невалидни със новата версия.

• 2 седмици по-късно...

Аз я играя и много се кефя когато се бъгне и нямам ограничение за левелите. Развил сам един много добър варварин 125 левел който прави около 25000 демидж с уорлуинд. Използвам две браджи които сас всеки левел качват демиджа си с около 10 точки. [Можеш да си над стотен левел моя сега е 196 левел и имам мод за играта] Иване недей лажи за левелите защтото аз те научих да играеш диабло и ти никога не си оцелявал до 90 камоли до 196 левел. Ако ви трябва нещо питайте!

А някои може ли да ми каже ко са пишеше за да ти дава повече Експирианс там Enter и нещо се пишеше ама забраих, та ако може кажете.Благодаря Публикувано изображение

А искам също така да попитам.навремето играх Диабло2 ЛОД ама в една зала.Незнам какви Модово какви пачове имаше но например мястото в куба беше супер мнохо и също мястото в инвентара също.Та мисалта ми е ако някои знае как става това да каже.Мерси.

Редактирано от neck (преглед на промените)

А някои може ли да ми каже ко са пишеше за да ти дава повече Експирианс там Enter и нещо се пишеше ама забраих, та ако може кажете.Благодаря Публикувано изображение

А искам също така да попитам.навремето играх Диабло2 ЛОД ама в една зала.Незнам какви Модово какви пачове имаше но например мястото в куба беше супер мнохо и също мястото в инвентара също.Та мисалта ми е ако някои знае как става това да каже.Мерси.

Teknokyo mod Мястото е голямо и кубът пада при гарвана а и вав 3тия град има диаблота.Нз на коя трудност като станеш пак отиваш 3 град и там пак бииш диаблота обаче тоя път шампиони Публикувано изображение

Teknokyo mod Мястото е голямо и кубът пада при гарвана а и вав 3тия град има диаблота.Нз на коя трудност като станеш пак отиваш 3 град и там пак бииш диаблота обаче тоя път шампиони Публикувано изображение

Може ли да ми дадеш линк че търсих но не намерих и ако може да не е към дата.бг или линкус благодаря

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
Случайно да имаш някакъв друг линк за първата тема ;) , понеже този го е хванала липсата Публикувано изображение ?

Аз имам проблем с подкарването на батълнета. Намерих си оригинален сд кей за ЛОД ъпдейтнах я в:1.11 и после ми искаше диск да тръгне играта. Кви ли кракове не съм слагал и тук също гледах но не мога да намеря крак дето да върви.

Все пак ако някой има някакъв .pdf(или друг документ) за героите и за различните стратегии на развитие нека да ги публикува или даде линк.

Аз имам проблем с подкарването на батълнета. Намерих си оригинален сд кей за ЛОД ъпдейтнах я в:1.11 и после ми искаше диск да тръгне играта. Кви ли кракове не съм слагал и тук също гледах но не мога да намеря крак дето да върви.

Аз поне не знам за крайник, благодарение на който да не е нужен дори образ на диска Публикувано изображение ! Аз съм с v1.11b и го пускам с образ на диска във виртуалното устройство (той си седи там постоянно)! Ако на теб не ти тръгва дори с образ, посети MegaGames или GameCopyWorld :);) ...

А колкото до разяснителния документ (този тип статии обикновено се наричат "Strategy Guide"-ове на английски) - вижте първо тук, тук, и най-вече тук! Да не забравяме и официалните източници - тук например - четете от "News" в лявото меню надолу, по ред на номерата :doh: !

За съжаление, на мен не ми е известно цялостно ръководство за играта на български, така че, ако някой друг знае - да не се ослушва, ами да даде линка :) !

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Извинявай сигорно са го махнали след като сам ти го пратил. Аз съм си я свалил тази тема.

Аз поне не знам за крайник, благодарение на който да не е нужен дори образ на диска Публикувано изображение ! Аз съм с v1.11b и го пускам с образ на диска във виртуалното устройство (той си седи там постоянно)! Ако на теб не ти тръгва дори с образ, посети MegaGames или GameCopyWorld :):P ...

А колкото до разяснителния документ (този тип статии обикновено се наричат "Strategy Guide"-ове на английски) - вижте първо тук, тук, и най-вече тук! Да не забравяме и официалните източници - тук например - четете от "News" в лявото меню надолу, по ред на номерата :wors: !

За съжаление, на мен не ми е известно цялостно ръководство за играта на български, така че, ако някой друг знае - да не се ослушва, ами да даде линка :nono: !

Еми сложно е за обяснение, :) обаче разбрах че ако не ти е оригинален диска не можеш да играиш, пък на мен не ми се дават 24лв за диабло2 и още толкова за ЛОД трябва нещо друго да измисля :nono:;):)

• 4 седмици по-късно...

Какво мислите за Diablo 2 Battle for elements, казват че било готин пач. Предполагам че ще ми хареса, имало много нови неща. Надявам се че е ще ми оправдае очакванията.

• 3 седмици по-късно...

Първо ше дам за начинаещите ИНФО ЗА ГЕРОИТЕ и после ше си говорим.Некой изобщо играе ли батъл нет във Хеадов реалм сървъра или не и какъв му е героя ? Аз играя във Хеадоф и имам няколко героя най-добрия е на 95-ти левел :)

Редактирано от Херинга (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, имам проблем с диабло2 лод. Значи по принцип жерсията на диабло 2 ми е 1.07, ЛОД не знам точно коя жерсия е , но имам пач който я прави 1.11б , даже си намерих д2лоадер и я подкарах играта без диск. До тук добре, но мен ми се играе много ЕС. дръпнах си уж най-новата версия която е за ЛОД 1.11б, инсталирах я както пише в риид ми файла и остана само да пусна играта от ЕСлънчъра, обаче като го цъкна два пъти иконката и нищо не става, играта изобщо не тръгва. След туи пробвах по-старата версия на игратаи други модове пробвах :computer2: , но нищо не ми тръгва:shake_puter: , явно аз не правя нещо като хората :sobbing: . Ще може ли някой да ми помогне да подкарам една от най-добрите игри за всички времена плс :help: :help: :help:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.