Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преходник, видеокарта и т.н.

Featured Replies

• Автор

Той утре ще ходи и на място ще се разберат. Аз иначе му писах да ми отговори какъв е производителя и от къде я е взел.

Roujin какво мислиш за тази - https://www.olx.bg/i2/ad/asus-gt-630-2gb-ddr3-ID6K3nx.html#:d0b38798b8 иначе ква е разликата във fps-a м/у 2-те ?

• Автор

Видеокартата GT 710 е взета, за момента се оказа, че е тя (поне в display adapter пише GT 710). Реално има DVI-I и HDMI. Свързана, е че преходник от VGA към DVI-I. Все още не е пробвана под игра как се държи.

• Автор

2006 ? Видеокартата мисля, че е 2013 излязла. Иначе за игри, той така или иначе играе WoW 3.3.5 и LoL. На резолюция 1024х768 или 1280х1024 и ниски настройки.

Видеокартата е колкото да изкара картина. Разбирай че е по-слаба дори от съвременна вградена графика (GT720 също е по-слаба).

Ползата и сравнение със старо вградено видео е поддръжката на хард. ускорение тоест стария процесор няма да умре като пуснеш 1080p тъй като тя поема голяма част от товара.

При игрите това няма да ти помогне тоест освен че картата е по-слаба от вградено видео и процесора е умряла работа. Резултата е пасианси и шах (за второто може и да е проблем).

п.с. Ето ти едно ревю на съвременна вградена графика (разликата между пълноценната и скопената). Само че в твоя случай не само видеото е по-слабо но и процесора е много-много-много по-слаб.

Тоест ужасният резултат би бил много по-ужасен...

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Както казах, не се гонят някакви високи резултати. Много добре ми е известно колко е слаба тази видеокарта и разликата с новите.
П.П. В близката комп. зала са с процесори E5300 и видеокарта 9800 GT и резултатите са двойно по-големи от нужните. При еднакви настройки. На LOL при резолюция 1280х1024 и Very High настройки с изключени сенки FPS-a варира м/у 50 и 140.

А, да кажа, че до момента братовчед ми е играл с вградената В ДЪНОТО и на всичко отгоре 15-30 FPS, казва, че му е гладко :D

• Автор

Момци, може ли да ми дадете линк към последните драйвъри за GT 710 Windows 7 32 bita, че нетс ми е много слаб и не мога да търся, а братовчеда е свалил някаква програма да му ги инсталира и явно са грешни щом му иска recover след инсталацията :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.