Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки за музика с микрофон

Featured Replies

• Автор

А е бахти подигравката си правят тези с мен... Още същия ден трябваше да ми звъннат и да кажат, че ги нямат налични и веднага щях да си поръчам други и евентуално днес или утре да пристигнат, ама не те ще ми звъннат 2 дни по-късно СЛЕД като им напиша писмо... И сега трябва да чакам до другата седмица... Българска работа

Нали, ако пише 681 и ми пратят F модела ще им го навра там дето слънце не огрява. Впрочем как да проверя какво точно са ми пратили ?

• Отговори 64
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Пичове, значи свързах се с хората от стийлтек и ми отговориха, че са налични тези суперлукс 681, евентуално в понеделник ще ги поръчам.

Аз ползвам слушалките на дре и ми вършат чудесна работа за пътуване. Изолиращ напъл околния звук. Добро качество на звука и баса + с вграден микрофон 

на 6/15/2017 в 19:37, kyoshinn написа:

Нали, ако пише 681 и ми пратят F модела ще им го навра там дето слънце не огрява. Впрочем как да проверя какво точно са ми пратили ?

Като дойдат на кутията пише, както и в упътването. А до тогава трябва се довериш на магазина.

То стана епично, но дано вече да ти ги пратят.

• Автор

Пичове, първо искам да благодаря на всички, които се отзоваха :) Значи, слушалките дойдоха (вчера ги поръчах, днес ми ги доставиха по Еконт). Кефят ме, какво да кажа, аз не разбирам, но ме кефят, определено. Тук идва и един от въпросите ми - трябва ли да ги разсвирвам ? Четох в нета и т.н., ако да как да го направя ? И трябва ли да се правят някакви настройки за още по-добър звук ? (Прпграми, формати на музиката и т.н.)

преди 13 минути, kyoshinn написа:

Тук идва и един от въпросите ми - трябва ли да ги разсвирвам ? Четох в нета и т.н., ако да как да го направя ?

По принцип ги оставяш усилени да свирят докато те няма, 2-3 дена да речем по 10-12 часа.

Другия вариант е да си ги ползваш и след 80-100 часа ще са се "разсвирили". 

преди 13 минути, kyoshinn написа:

И трябва ли да се правят някакви настройки за още по-добър звук ? (Прпграми, формати на музиката и т.н.)

Ако искаш може. Realtek HD Audio мениджъра като инсталираш, идваш ей тука:

305826d1392117211t-using-graphic-equalis

Буташ еквалайзера. Левите 31, 62 са за бас, надясно 4, 8, 16к за по-ясен звук.

От този контрол панел като настройш ще работи и в игрите и другите програми.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Автор

A кои са най-оптималните настройки ? Аз лично обичам бас:а (но да не закрива вокала), слушам метал и бг рап (disturbed, five finger death punch, jokerflow, 100 killa и т.н.) С две думи обичам бърза музика, но не дъбстеп и т.н.

преди 12 минути, kyoshinn написа:

A кои са най-оптималните настройки ? Аз лично обичам бас:а (но да не закрива вокала), слушам метал и бг рап (disturbed, five finger death punch, jokerflow, 100 killa и т.н.) С две думи обичам бърза музика, но не дъбстеп и т.н.

Оптимални са както на тебе ти харесва. Вдигни 31 повечко, виж как се чува. 62 също. После 8 и 16к. Тия 4-те като настройш мини на 1 и 4к. Ако пък ще слушаш много силно музика, намали 8 и 16 да не ти пищят. В ЦС например като ги качиш обаче, ще ги чуваш отдалече. 

И честито за слушалките от мене.

На Realtek аудиокарта не се чува хубаво и няма да се чува каквито настройки и да ги правиш

• Автор

Аз дори и сега съм доволен. Просто като може да се подобри, защо не ? Иначе като се "разсвирят" ще се промени ли звука ? Смисъл ще усетя ли разлика ?

преди 14 минути, kyoshinn написа:

Смисъл ще усетя ли разлика ?

Не мисля, че ще усетиш разлика.

преди 1 час, kyoshinn написа:

Аз дори и сега съм доволен. Просто като може да се подобри, защо не ? Иначе като се "разсвирят" ще се промени ли звука ? Смисъл ще усетя ли разлика ?

Това "разсвирят" не знам какво ще рече и за пръв път го чувам. И не, не се подобрява, а се разваля (поне като съм пробвал не се чува хубаво звука) за да усетиш разлика ти трябва по-добра звуковакарта или да пробваш някой некомпресиран аудио файл за пълното му качество на кристален звук.

• Автор
на 6/20/2017 в 10:25, Julius Decimus написа:

По принцип ги оставяш усилени да свирят докато те няма, 2-3 дена да речем по 10-12 часа.

Другия вариант е да си ги ползваш и след 80-100 часа ще са се "разсвирили". 

Ако искаш може. Realtek HD Audio мениджъра като инсталираш, идваш ей тука:

305826d1392117211t-using-graphic-equalis

Буташ еквалайзера. Левите 31, 62 са за бас, надясно 4, 8, 16к за по-ясен звук.

От този контрол панел като настройш ще работи и в игрите и другите програми.

Преди малко се прибрах и седнах на лаптопа, та мислех, че е от настройките този мениджър, ама не е.. От къде да го намеря :D ?

преди 45 минути, kyoshinn написа:

Преди малко се прибрах и седнах на лаптопа, та мислех, че е от настройките този мениджър, ама не е.. От къде да го намеря :D ?

Какъв е аудио чипа на този компютър ? Realtek ли е ?

http://www.guru3d.com/files-details/realtek-hd-audio-2-79-driver-download.html

Рестартираш компютъра след инсталация. Ако всичко е нормално в Tray-я трябва се появи оранжев говорител икона. От там нататък ще намериш за еквалайзера.

125565d1430616439-surface-3-pro-realtek-

• Автор
преди 13 часа, Julius Decimus написа:

Какъв е аудио чипа на този компютър ? Realtek ли е ?

http://www.guru3d.com/files-details/realtek-hd-audio-2-79-driver-download.html

Рестартираш компютъра след инсталация. Ако всичко е нормално в Tray-я трябва се появи оранжев говорител икона. От там нататък ще намериш за еквалайзера.

125565d1430616439-surface-3-pro-realtek-

Сложих драйвъра, реснах и долу не се, появони, но от контролния панел го отворих и ся ровичкам :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.