Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Таблет Prestigio Geovision 7780

Featured Replies

Проблемът е следният не тръгва таблета само като го свържа със зарядното светва показва пълна батерия и нищо друго някой ако има идея какво да се направи за да тръгне моля нека сподели !

• Автор
преди 15 минути, XYconstant написа:

Пробва ли с комбинациите Power button + volume UP/Down и има ли някакъв резултат от тях?

Да пробвах, нищо не става!

В такива случаи най-добрия начин е да се опиташ да направиш reset до фабрични настройки. Виж в YouTube как се прави на твоя таблет. 

Редактирано от Person (преглед на промените)

Щом казваш че като пъхнеш зарядно, дисплея светва и ти показва пълна батерия, значи тя е ок проблема не в нея! Проблема мисля че ти е чисто Софтуерен! Ако батерията не беше наред, нямаше да ти показва нищо.  Ресета на повечето таблети, става както беше написал ''XYconstant''  Или от настройките на таблета.  Но щом си пробвал и казваш че не става не се сещам за друг начин.

- Спомняш ли си, преди да стане проблема какво правеше  с  него? Да не би с някоя програма за почистване да си затрил някои важен файл.

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

• Автор
преди 2 часа, RED ZONE 64 написа:

Щом казваш че като пъхнеш зарядно, дисплея светва и ти показва пълна батерия, значи тя е ок проблема не в нея! Проблема мисля че ти е чисто Софтуерен! Ако батерията не беше наред, нямаше да ти показва нищо.  Ресета на повечето таблети, става както беше написал ''XYconstant''  Или от настройките на таблета.  Но щом си пробвал и казваш че не става не се сещам за друг начин.

- Спомняш ли си, преди да стане проблема какво правеше  с  него? Да не би с някоя програма за почистване да си затрил някои важен файл.

Той нее мой дадоха ми да го поправя уж

Човече, батерията ти е заминала. Проблема не е софтуерен.

Търси батерия-заместител. Може и на по-високо, но не и на по-ниско номинално напрежение.

Редактирано от TanazP (преглед на промените)

Щом казваш че като пъхнеш зарядно, дисплея светва и ти показва пълна батерия, значи тя е ок проблема не в нея! Проблема мисля че ти е чисто Софтуерен! Ако батерията не беше наред, нямаше да ти показва нищо.  Ресета на повечето таблети, става както беше написал ''XYconstant''  Или от настройките на таблета.  Но щом си пробвал и казваш че не става не се сещам за друг начин. - Спомняш ли си, преди да стане проблема какво правеше  с  него? Да не би с някоя програма за почистване да си затрил някои важен файл.

Като не влиза ток в развалената батерия, тогава - какво ще показва? Тва не е лаптоп, да работи и батерия.

Поредният ти неуместен и некадърен пост. Недей писа, поне когато става дума за пари, защото ще подлъжеш някого.

Бутона за включване дали работи хардуерно?

преди 4 часа, XYconstant написа:

Като не влиза ток в развалената батерия, тогава - какво ще показва? Тва не е лаптоп, да работи и батерия.

Поредният ти неуместен и некадърен пост. Недей писа, поне когато става дума за пари, защото ще подлъжеш някого.

Автора не е уточнил/ написал че има проблем с батерията. Написал е че таблета му не тръва, което твърдение може да се дължи на много неща.

- И ако обичаш не си ми познат или роднина че да ми пишеш в директна форма  ''Поредният ти неуместен некъдърен пост"- Дръж се на положение ако обичаш.

преди 15 часа, terminator.1985 написа:

Проблемът е следният не тръгва таблета само като го свържа със зарядното светва показва пълна батерия и нищо друго

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

преди 7 часа, TanazP написа:

Човече, батерията ти е заминала. Проблема не е софтуерен.

Търси батерия-заместител. Може и на по-високо, но не и на по-ниско номинално напрежение.

Атанасе, тук не е ли забранено да се заобикалят банове с дублирани акаунти ?

Ще заповядам още сега. Аз верно нямам кво да правя по цял ден, и все това ме държи под напрежение. Просто форумът има един голям проблем и това си ти, и още няколко трола. Но ти си със специално внимание.

Я бегай малко навънка. Че много ти идва кисненето по форумите. Просто личен съвет. Ще ми благодариш по-късно.

Редактирано от TanazP (преглед на промените)

Малък, до онзи ден не знаеше как да си руутнеш таблета и да се оправиш с Google Play-a, днес даваш съвети като не знам каква инстанция, с които всеки трябва да се съобразява.

Авторът пита - къде е проблемът и на какво може да се дължи. Той няма как да знае със сигурност ("както може би ти знаеш"), че проблемът е батерията, за това и се допитва тук. Нямам намерение да се обръщам срещу 14-15 годишен в учтива форма, не знам за какъв си се взел. След като не искаш да изглеждаш "некадърно" и това те обижда - подкрепяй си тезата с факти. Нуждая се и от човек, който е способен да изясни последното ти изречение "Дръж се на положение...", и какво искаше да кажеш с него. Мерси.

Отговаряйки на следните въпроси, можеш да спориш, че мнението ти е релевантно, неотговаряйки затвърджаваш некадърността си, която искаш да изтънчиш във всяка една тема, но не ти се получава особено.

- Защо проблемът задължително е в ОС-а, а не в батерията? Как стигна до този извод?

- Задължително ли е устройството да не се включи, ако батерията не е наред, както твърдиш тук: "Ако батерията не беше наред, нямаше да ти показва нищо.". А, ако пуска малко заряд в нея?

От там надолу мнението ти е тотален off-topic.

Моят съвет от тук нататък е да четеш повече, да пишеш по-малко.

преди 13 минути, TanazP написа:

Ще заповядам още сега. Аз верно нямам кво да правя по цял ден, и все това ме държи под напрежение. Просто форумът има един голям проблем и това си ти, и още няколко трола. Но ти си със специално внимание.

Я бегай малко навънка. Че много ти идва кисненето по форумите. Просто личен съвет. Ще ми благодариш по-късно.

Я първо обясни, защо пишеш от друг профил/акаунт ? Колко такива си си спретнал, та да се правиш на мъж на лични съобщения ?

XYconstant  Не виждам смисъл да споря с теб, за мен си мисли каквото искаш, на мен ми е все едно.

Относно таблета ми, си има причина да не се руутва и бях напсал защо... Сега  меко казано се ''правиш на интересен'' че не съм знаел как да го направя.  Относно Аз какво пиша в форума не мисля чи ти трябва да коментираш това мое действие.  

Относно тази тема; Автора беше написал че след като вкл. зарядното му показва пълна батерия. Прчините за да не работи 1 таблет са много. Не съм ''врачка'', за да позная от рас какво му има. По пътя на логиката, е съсвсем логично щом дадено утройство не работи ти хрумва че има проблем с батерията, или ако тя работи вероятно има Софтуерен проблем..  

Или най-вероятно и хардуерен. О, шок, то друго не остана!
Ако пишете заедно домашното си със съучениците ти - ОК, не ти пука, но когато даваш съвети и всичко опира до пари, то не е редно да се включваш с неадекватните си мнения, предположения, гадания, които могат да костват на някого нещо, което ти няма да заплатиш, ако не си прав. Сега схвана ли?

• Автор
на 24.06.2017 г. в 11:25, eminem_vr написа:

Бутона за включване дали работи хардуерно?

Отворих го и установих че бутона за пускане явно прави проблем, задържах го и размърдах лентовото кабелче и тръгна но след като зарежда ми показва легнало андроидче с червен триъгълник и стои така.Май иска преинсталация а как става аз не знам. Хайде помагайте!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.