Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поставяне на климатик на кола без !

Featured Replies

преди 8 часа, Пaчo написа:

Това което казвам не е философстване, чист бизнес си е, твоето е махленско философстване.

Не ми харесват високомерни коментари. Много добре знаеш кое как е в България, не се прави на ударен.
Аз мога да намеря от кола за моргата климатик за 300лв, 200лв за материали да си го сложа у нас и 150лв за проверка и сипване на фреонче.
Имам ръчички - правя.

преди 2 часа, Viiipeer написа:

Питах те за колата, понеже спомена бегачка, но предвид факта че във форума се говори че си имал голф и си изпълвал селянията на макс с нея, та ми стана интересно.

Първо в колата ми се слуша рок, ако при теб се слуша чалгичка селянийката е за теб. Второ - в колата ми не се пуши.
Трето - явно си поредния, които не разбира от ирония и хипербола. Ако седан с 1.8 двигател е бегачка, то ти си тиква.

преди 1 час, Hold em написа:

Цялата работа беше понеже видях  Пежо 306 , 1,4 75 с климатик и питах дали мога аз да сложа понеже моята е същата , а имат година разлика . Ако може без да се заяждате напразно . 

Може бе, баце..Всичко може! Ако имаш адски запазената кола и смяташ да я караш поне още 4-5 години, инвестицията си струва. В останалите случаи, ако няма да си го слагаш сам, а ще ти го сложи майстор, то наистина "ще ти го "сложи" ", но по-добре да си вземеш такава с климатик.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 31 минути, Hold em написа:

Не защитавам никой , но искам да кажа , че не всички хора , които не са материално добре са с акъл за 2 стотинки ... Не всички , които са с по-малък доход са простаци .. Това си е твое мнение ! 

Така както и твоето мнение за келешите, които карат скъпи коли и генерално следва от твоята логика че това важи за всеки който разполага с повече...

преди 21 минути, simtech написа:

Първо в колата ми се слуша рок, ако при теб се слуша чалгичка селянийката е за теб. Второ - в колата ми не се пуши.
Трето - явно си поредния, които не разбира от ирония и хипербола. Ако седан с 1.8 двигател е бегачка, то ти си тиква.

Хахах, пич забавляваш ме - нито съм те питал к'ва музика слушаш, нито ми е притрябвало да знам. Ти си явно тип медиумите по евтините канали - демек не ставаш за нищо. За второто ми радвай се , че не пуши това в к'ва връзка го каза - ни в клин , ни в ръкав. И третото най-важното е, при въпрос каква кола караш - карам 1,8 седан. Явно има само един модел такава и всички трябва да се досетим за нея... Или много те е срам каква кола караш, че така с недомлъвки отговаряш рокаджийската...

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

преди 14 минути, Viiipeer написа:

Така както и твоето мнение за келешите, които карат скъпи коли и генерално следва от твоята логика че това важи за всеки който разполага с повече...

Това си е факт! Тате има пари, а синчето купува скъпа кола и блъска хора по улиците и му се разминава.

преди 19 минути, simtech написа:

Това си е факт! Тате има пари, а синчето купува скъпа кола и блъска хора по улиците и му се разминава.

Явно много са те били като малък у вас и след това връстниците ти, че си станал такова комплексарско хейтърче....

Това, че се разминава, е защото нямаме Държата, ама от де акъл да се досетиш, че няма нищо общо с келешите.

преди 1 час, Viiipeer написа:

Какво да направя ако съм по-добре материално от друг който няма акъл за 2 стотинки - кой е келеша в случая - аз или той?

В България по-добре много често са тия, които са нагли, нахални, но без акъл и за 1 стотинка. За това един учен в България взима колкото продавачка в Кауфланд. Така че по-полека с квалификациите. Знам хора, които не можеш да им се качиш на малкия пръст, но просто в България не се уважава интелектуалният труд. И под интелектуален труд не разбирам програмки на ПХП и Ц решетка, а хората, които градят бъдещето.

преди 9 минути, Viiipeer написа:

Това, че се разминава, че защото нямаме Държата, ама от де акъл да се досетиш, че няма нищо общо с келешите.

Аз не съм хейтър. Ако бях никът ми щеше да бъде HATERAS. Разминава се защото има пари. Във всяка държава на тия с пари им се разминава, просто количеството пари, които ти трябват, за да ти се размине е различно!
КАЖИ ся, тате ли ти купи новата кола, па да се хвалиш как акъл за 2 стотинки другите нямали, за това и кола нямали?
Такива като теб знам много. Без нито един работен ден стаж, но с претенции.
А аз карам ПАСАТ 4-ка.

Неоспорим факт, аз какво казах - че нямаме нормална Държава, където се спазват законите. Защо в Германия скоростта по магистралата не неограничена , а тук при 130 в час стават инциденти?  Само че за това кой може и кой неможе да се качи на малкия пръст не си ти да го определяш. И ти не ме познаваш за да съдиш - така че по-полека е точната дума. Като са ти толкова елементарни проиграмките, защо се си станал програмист тогава?

преди 17 минути, simtech написа:

В България по-добре много често са тия, които са нагли, нахални, но без акъл и за 1 стотинка. За това един учен в България взима колкото продавачка в Кауфланд. Така че по-полека с квалификациите. Знам хора, които не можеш да им се качиш на малкия пръст, но просто в България не се уважава интелектуалният труд. И под интелектуален труд не разбирам програмки на ПХП и Ц решетка, а хората, които градят бъдещето.

Аз не съм хейтър. Ако бях никът ми щеше да бъде HATERAS. Разминава се защото има пари. Във всяка държава на тия с пари им се разминава, просто количеството пари, които ти трябват, за да ти се размине е различно!
КАЖИ ся, тате ли ти купи новата кола, па да се хвалиш как акъл за 2 стотинки другите нямали, за това и кола нямали?
Такива като теб знам много. Без нито един работен ден стаж, но с претенции.
А аз карам ПАСАТ 4-ка.

Неосъзнавеането на нещо е дори по-лошо от това да си го признаеш......  За твое огромно съжаление непозна. Опитай пак.

преди 22 минути, Viiipeer написа:

Само че за това кой може и кой неможе да се качи на малкия пръст не си ти да го определяш. И ти не ме познаваш за да съдиш - така че по-полека е точната дума. Като са ти толкова елементарни проиграмките, защо се си станал програмист тогава?

О, ясно. Поредният coding monkey ли си? Хора със степени д-р на науките дали можеш да ми стъпиш на малкия пръст, как мислиш?
НЕ може се пише отделно.  НЕ позна също. :)
И ако ме е яд за нещо, то е за неравният старт на хората в живота. И няма да ми се пънат някакви без нито един ден работен стаж колко повече били, защото имали пари. Но откъде - от мама и тате.

преди 12 минути, simtech написа:

О, ясно. Поредният coding monkey ли си? Хора със степени д-р на науките дали можеш да ми стъпиш на малкия пръст, как мислиш?
НЕ може се пише отделно.  НЕ позна също. :)
И ако ме е яд за нещо, то е за неравният старт на хората в живота. И няма да ми се пънат някакви без нито един ден работен стаж колко повече били, защото имали пари. Но откъде - от мама и тате.

Явно се гордееш че си копал на къра от сутрин до вечер, имайки стаж, сравнено с нормалните хора изкарващи пари със собствения си капацитет (мозък) Не знаеш колко съм ти благодарен, че ми каза как се пише не мое, но това идва от човек, който използва typing correction и лесно ги забелязва - ти да видиш... И да, видно е че си нямал щастливо детство , именно в нормалните държави хората се развиват с помоща на родителите си, яно за теб това не е ценно. Имам по-важна работа от това да пиша на стена.

преди 10 минути, Viiipeer написа:

Явно се гордееш че си копал на къра от сутрин до вечер, имайки стаж, сравнено с нормалните хора изкарващи пари със собствения си капацитет (мозък) Не знаеш колко съм ти благодарен, че ми каза как се пише не мое, но това идва от човек, който използва typing correction и лесно ги забелязва - ти да видиш...

Но ти наистина си нямаш идея с какво се занимавам. Аз реанимирам електроника. Инженерна степен имам налична. Но какво разбирам пък аз. Само едно ми е интересно - след като с такъв велик капацитет си, как пък не се сети да си качиш корекция на правописа? :)

преди 1 час, simtech написа:

Но ти наистина си нямаш идея с какво се занимавам. Аз реанимирам електроника. Инженерна степен имам налична. Но какво разбирам пък аз. Само едно ми е интересно - след като с такъв велик капацитет си, как пък не се сети да си качиш корекция на правописа? :)

За да може ти да питаш и да осмисля съществуването ти като хейтиш по форумите.

• 1 година по-късно...

Здравейте. Имам субару форестър 97 което е без климатик но имам още едно донор с климатик. Може ли да ми кажете някои фирми в София които да могат да ми го преместят от едната в другата. Мен ме е страх да не обърка нещо и да прееба цялата кола. 

Здравейте. Имам субару форестър 98 без климатик но имам и донор с климатик. Може ли да ми кажете фирми в София които да ми го преместят. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.