Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бъг със слушалки

Featured Replies

Преди малко докато си говорех със приятели по скайпа слушалките ми изведнъж престанаха да работят. Като че ли съвсем леко опънах кабелчето и всичко се бъгна. Пише че са свързани със компютъра , има звук, обаче на филм примерно не се чува гласа на хората , а само останалип звук. По скайпа се чува адски слабо всичко, а на клипчетата във VBOX7 е много странно , немога да го обясня. Обаче най-странното е, че когато дръпна жака от буксата всичко си става ОК. Може би 1/4 от дължината на жака е извън букста, показва че не са свързани и работи. На телефона и на телевизора работят, но се чува слабо. На лаптопа и компютъра е както го описах по- горе. Пробвах други слушалки и колони на компа и са си ОК. Никога не ми се беше случвало такова странно нещо. Ако имате идеи моля споделете ги.

Ами като си опънал кабела си повредил жичките или буксата на слушалките. Няма никакъв бъг.

• Автор

Кабела си е наред,а буксата я тествах

за това пиша,че е бъг

не е бъг...

повредени са слушалките .

преди 18 минути, Xshg написа:

Кабела си е наред,а буксата я тествах

за това пиша,че е бъг

Как разбра, че е кабела е наред, жичките са запоени и не са скъсани и как тества буксата???

за да провери кабела трябва да ги разглоби и разпои слушалките от  кабела....

• Автор

Все едно да обясняваш на маймуна,че слушалките работят,но когато кабела е па пълно вкаран звукът се бъгва

ако искате ме бамнете от сайта след този коментар.

а буксата тествах с колони господин ама как

преди 7 минути, Xshg написа:

Все едно да обясняваш на маймуна,че слушалките работят,но когато кабела е па пълно вкаран звукът се бъгва

Нямам никакво намерение да те бамвам. Казвам ти какъв е проблема, а ти може да си ме отсвириш както си искаш. Това е повреда в слушалките. При дръпването на кабелчето някъде си наранил жичките или буксата и се получава точно това, което описваш. На мен също ми се е случвало. Нали се сещаш, че не си говорим вицове.

И пак те питам ( а ти ако искаш не ми огговаряй) - как разбра, че буксата и кабела са здрави. Ако това, че външно нямат видими повреди или наранявания според теб значи здрави си далеч от истината.

Приятно забавление във форума.

все  едно бясняваш на маймуна  тогава не го вкарвай до край  да не се "бъгва звука "  каквото и да значи.

кабела е скъсан и прави утечка към  масата . 

Приятел ,имам подобен проблем с моите слушалки ,ако е по начина по който го описваш самата букса е повредена вътрешно ,а не външно ,слушалките ще продължават да си работят ,но при по-продължително ползване звука ще се губи и променя ,но има и такава вероятност в която и самите жици под предпазният кабел да са се скъсали както са Ти обяснили по-горе. Независимо дали виждаш или не виждаш жиците Те могат да бъдат лесно повредени. Не знам колко Ти струват слушалките ,но или си купи нови или търпи тези.

преди 4 часа, Xshg написа:

а буксата тествах с колони господин ама как

Да се смееш ли, да плачеш ли, двете ли в едно да съчетаеш...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.