Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталация на Windows, при стартирането на лаптопа трябва ли да натискам F9

Featured Replies

преди 8 минути, danaill55 написа:

трябва да отхвърля опцията бърз формат нали?

Да е отметнато формат

• Автор

не ми дава излиза ми че не съм избрал исо файл а аз съм избрал този от сайта

нямам ключ

а ако ми отвори конзолата какво трябва да направя? и попринцип какво трябва ми излезе за да инсталирам уиндолса?

Не е задължително флашката да се форматира, за да се насипе Windows на нея. Просто разопаковайте iso  файла в основата на флашката.

Не е голяма философия инсталацията на уйндоус,но трябва все пак да имаш базови познания и.........опит,а като съдя по въпросите ти-ги нямаш.Гледам и никой не го е питал има ли в буут менюто uefi и legacy  сектори,според мен трябва да има.Имам и чувството,че флашката му е usb 3 и въобще не се разпознава,та няма как да излезе като опция за буутване...........въобще има няколко работи дето трябва да си наясно и да ги коригираш,за да тръгне инсталацията,но то не е и съвсем като да инсталираш игра и да натискаш само yes и next.....

преди 29 минути, danaill55 написа:

ами на boot option има uefi: името на флашката

Ок,сега остава да си изтеглиш iso на уйн10 и да си направиш флашката буутваща с някоя програма или с инструмента на майкрософт.Ето ти пример как става с инструмента на майкрософт и с руфос:https://www.tenforums.com/tutorials/2376-create-bootable-usb-flash-drive-install-windows-10-a.html

• Автор

да вече ми тръгна направих същото на ми трябва ключ

и ако избера да ми е без ключ какво ще стане и дали ще мога да намеря някой валиден

Мисля, че стана. Инсталира се. Ако има проблеми ще пиша и БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ! 

преди 1 час, danaill55 написа:

да вече ми тръгна направих същото на ми трябва ключ

и ако избера да ми е без ключ какво ще стане и дали ще мога да намеря някой валиден

Мисля, че стана. Инсталира се. Ако има проблеми ще пиша и БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ! 

Има в нета,дори на странизата на майкрософт ключове с които да се инсталира,но те са само да протече инсталацията и да може да пробваш уйндоуса,активацията е отделно........

Какво стана инсталира ли го?

• Автор

инсталирах го, но не ми дава да активирам уиндолса. Някакви идеи?

Първоначално ми прие кода, нищо не ми излезе и като се инсталира ми излиза, че не активиран и да се свържа с организацията на устройстовото...?

Значи си инсталирал Enterprise издание. 60 дни пробен период?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Има за всяка 10ка(home,pro ,Enterprise)кодове в нета,но те са само за инсталация.............ако си сложил такъв как очакваш да се активира?

• Автор

на стария ми  лаптоп също сам съм го инсталирал и съм му слагал някакъв код но е активиран

и е Pro

Потърси ключ или го активирай с активатор. (Не е препоръчително щот ги засича като вируси и започва да сканира!!!)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.