Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първа кола

Featured Replies

Здравейте, от няколко години съм с книжка, но те първа ще копувам кола. Иска ми се да е нещо не кой- знае колко старо (поне да е от този век :D ), и да изглежда по-младежка и една идея по-добре външно макар и за скромните 5000лв (като тук не включвам обслужване и регистрация). Да уточня само... тук говоря САМО за коли нов внос, макар и стара година.
За момента съм се спрял на Мазда 6 1.8 бензин с газово (Внос Германия). знам че маздите, опелите и ръждата вървят ръка за ръка, но вече имаме (семейно) 4 години опел вектра (2002) и няма точка ръжда, затова надеждата ми е и мазда- без ръжда.
също гледах и ауди А4 1.9tdi, но тук читавите седани започват от доста по-висока цена. 

Тук ми се ще НЕ САМО да питам какво мислите по въпроса за маздата, но и да предложите алтернативни модели и марки, като все пак говорим за седан.

преди 1 час, Доктор Домайер написа:

също гледах и ауди А4 1.9tdi, но тук читавите седани започват от доста по-висока цена. 

А като е нов внос приспадна ли си екотакси, първоначална регистрация и още глупости, от които боли глава и губиш време?

И хубаво автокаско против кражба... Като си избираш най-крадените модели, имай го предвид.

Маздите се крадат, факт е, но както казаха, на 15 годишна кола се съмнявам да се метнат. Въпреки че се краде абсолютно всичко. 

Аз имах голяма разправия, така че каско по принцип никога не е излишно. 

В центъра точно 20 годишна мазда откраднаха. За части вероятно... То гаранция няма за нищо де...

преди 2 часа, otark написа:

В центъра точно 20 годишна мазда откраднаха. За части вероятно... То гаранция няма за нищо де...

Един виц от преди доста години:

В магазин за авточасти влиза клиент.

- Добър ден. Трябват ми фарове за Лада петица.

- Сто лева като цена устройва ли ви?

- Да.

- Значи, на улица "Славейче", след 18 часа, червена Лада петица. Отивате и си взимате фаровете.

• 1 месец по-късно...

Що трябва да е седан, на хеча какво му е? Младежки е, багажик има и е компактен. Opel: Astra, Signum. Alfa 149. Тези не ти ли харесват? Седани: BMW oт 320 нагоре, Алфа 156, Сааб, Волво, Крайслер и др. Каквото ти харесва, това взимай. Отиваш, гледаш и взимаш най-запазената. Стой настрана от френските. Мазда 6 са красиви, но гният най-много и дизеловите им мотори са скапани.  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.