Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

pCloud - въпроси, отговори, мнения и критика

Препоръчан отговор

преди 1 час, RudeBoy написа:

Авторът на тази тема повече от две години не е влизал във форума. Едва ли ще ти отговори.

Пусна си рекламата, и си замина ...

Rude, very rude, Boy ... 

Авторът на темата не е получавал известия за отговори по темата... за какво да влиза? :) Сега получи и ... ей го на ;)

Идеята не е темата да се обръща на съпорт - имаме си съпорт и се справя много добре, за под 24 часа ще получите отговор. 

Все пак, за да бъда от помощ : Можете да преместите данни от основната папка в криптираната през компютър, най-добре. Трябва Криптото да е отключено, след това през Експлоръра на Операционната система можете да ги копирате. През браузър няма да стане. 

ПП. Реклама = "плащам на някого, за да казва колко добър съм аз или продукта ми". Реклама си плащаме достатъчно, тук темата беше формулирана като въпрос, директна връзка с потребителите. Може да сте "Легенда", но не сте прав ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сори, приятел, мислех, че облакът ти отдавна е заминал в небитието, и няма да има кой да отговори :D . Моя грешка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 8.02.2020 г. в 9:14, RudeBoy написа:

Сори, приятел, мислех, че облакът ти отдавна е заминал в небитието, и няма да има кой да отговори :D . Моя грешка.

Няма проблеми. Всъщност "Облакът ми" вече има почти 11 милиона потребителя и няма как да иде в небитието (Освен евентуално някоя ядрена ракета да удари наблизо). 
Това също не е реклама - чиста проба фукане си е :)😆

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм доволен от тях,ползвам приложението им за телефон,както и на компа,на безплатния лиценз,с 50гб място,до сега не съм имал проблеми,но имам едно предложение,защо не локализирате приложението за компютър на Български език,както ви е сайта :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Евгени Богданов написа:

Аз лично съм доволен от тях,ползвам приложението им за телефон,както и на компа,на безплатния лиценз,с 50гб място,до сега не съм имал проблеми,но имам едно предложение,защо не локализирате приложението за компютър на Български език,както ви е сайта :)

Привет. 

Благодаря Ви за предложението, ще го предам към екипа за развитие на продукта.

Предполагам, че в един момент и това ще стане реалност. За момента мога да кажа, че без да омаловажаваме българските потребители, пазара в България е все още доста малък и задачата за превод (която не е малка) няма да е с приоритет. Знам, че такъв отговор не е лесен за приемане, за това Ви благодаря за разбирането. 

ПП. Лично от мен, независимо от компанията - Мислите ли, че ще ви хареса да го ползвате на български? Даже на моят компютър е на английски. Някои неща на български звучат просто ... странно :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лично мен не ми пречи,но има хора който не са толкова навътре с езика,и може би това би им попречило за ползването,но да,на мен лично би ми харесало да бъде на родния ми език,все пак приложението,както и сайта е на Бг,а само приложението за компютър не е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеца по-късно...

Ползвам услугата като част от виваком пакет вече доста години. Всичко е топ, но цените са потресаващи за година. С удоволствие бих ъпгрейднал, само че 100лв на година или 300лв доживот за 500гб...някак си множко е.Бекъпа е топ услуга и ползвам основно нея! Смело напред и само нагоре, а пък цените надолу :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 9.02.2020 г. в 13:03, Добс написа:

Предполагам, че в един момент и това ще стане реалност. За момента мога да кажа, че без да омаловажаваме българските потребители, пазара в България е все още доста малък и задачата за превод (която не е малка) няма да е с приоритет. Знам, че такъв отговор не е лесен за приемане, за това Ви благодаря за разбирането. 

Осигурете езиковите файлове публично и ще се намерят хора, които да помогнат за превода. Много програми правят така - Adguard(имат платформа за превод), IObit (осигурили са и приложение за превод, но на практика се превеждат текстови файлове) са първите, за които се сещам(превеждам в свободното си време), продуктите на sordum  също...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеца по-късно...

От бая време на сам,приложението за компютър като има обновяване,не иска да се обновява автоматично,а се налага да го свалям от сайта все,а сега пак пише че има обновяване,а в сайта е качена по стара версия от тая която имам,а същата която е на компа ми е от там,надявам с човека създал темата да го види,за да го фиксират.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Поздрави и от мен.

От доста време имам безплатен акаунт в pCloud и за мен тяхната услуга за момента покрива всички мои изисквания. Услугата - да, но цените са наистина много високи. Лично аз харесвам отпцията Lifetime. Но от психологическа гледна точка Е175 за 500ГБ са много пари. Преди няколко дни се свързах с поддръжката с въпрос за скорошни промоции. Обясниха ми, че скоро се готвят допълнителни промоции както за нови потребители, така и за надграждане. @Добс, имате ли някаква информация за скорошни промоции. Имам нужда от сигурно място за важни архиви. Харесал съм си pCloud, но цените не ми допадат. Е175 за 1ТБ може да се приеме. Нямате такъв план ? Направете. И за да съм и полезен, ще изведа предложенията си отделно /всичките за Lifetime/:

1. Направете план 1ТБ и му заложете конкурентна цена.

2. 500ГБ също не е лоша опция, но заложете на това два пъти в годината за по няколко дни цената да бъде примерно Е125. Смятам, че количеството на новорегистриралите се ще компенсира разликата в цената.

3. В момента имате две основни точки - в САЩ и в ЕС. И смяната на региона на съхранение на файловете струва Е20. Направете възможност за безплатна смяна на регион веднъж годишно. По-честата смяна да си остане платена. Смятам, че скоростта на достъп до моите файлове ще бъде по-висока, ако файловете ми се съхраняват в ЕС /в момента са в САЩ/.

4. В момента, ако искам да кача папка, трябва да натисна бутон "Качи файл" и тогава да избера опцията за качване на папка. Според мен по-функционално е до бутон за качване на файл да има и такъв за качване на папка.

5. За мен е добра идея да се даде възможност за скриване на част от папките в лявата част на екрана. Пример - папка Crypto Folder.

Поздрави :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...

Дали се поддържа тамата все още?
Искам да попитам защо папки от поддиректориите (т.е. подпапки) сами ми се появяват като основни папки в устройство P.
Обикновено са празни, но така информацията става много разхвърляна. Проверявам дали наистина са празни, трия и след време пак се появяват папки от стоянщите на по-долно ниво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен такива самоинициативи няма. Папките са така, както съм ги създал. Ако искаш може да пишеш на ЛС на Добс, може пак да не получава съобщение за раздвижване на темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 2.07.2021 г. в 9:15, 2249 написа:

. В момента имате две основни точки - в САЩ и в ЕС. И смяната на региона на съхранение на файловете струва Е20. Направете възможност

Или/и избор на локация на хоста при регистрация на акаунт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеца по-късно...

PCloud са тотални БГ мошеници!
регистрирани в Швейцария (за да се маскират като швейцарска фирма). Адреса е в "Панама пейпърс" Сърварите са Шатите, а реално оперират от България. 
Продават УЖ доживотен абонамент, обаче всъщност е капан за балъци. Масово трият акаунти без предупреждение и без обяснение (като в моя случай).
И може да ходиш да гониш Михаля, ако не си доволен!
Бягайте далеч!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом @0g0Bogo казва ... Нищо, че цял свят ги признава като едно от най-надеждните и качествени хранилища. Обикновено се нарушават някои от условията за ползване . А читавите компании си държат на тях, нищо, че на наш Ганьо не му харесва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...