Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приемник ZHD210 от Булсатком

Featured Replies

Здравейте, днес си купих един HD приемник на Булсатком с идеята да сменя моя и да гледам HD каналите. Обаче се оказа че приемниците работят само с тяхната си карта, не работят с друга карта. Имам 2 приемника, първия си е HD и там нямам проблеми, втория е SD и за него реших взема такъв HD приемник. Купих го от друг човек, който каза че работел без проблеми, но той не ми каза, че работят само с тяхните си карти. Приемника е ZHD210, пробвах с картата от SD приемника и пишеше Грешна Карта, пробвах с картата от HD приемника и там същото пишеше. Накрая дори за проба тествах като разменя картите на моите приемници и там пак пишеше Грешна Карта. Така стигнах до извода че всеки приемник работи само с неговата си карта. Видях че от долу на всеки приемник има сериен номер, който е същия номер като на картата в него.
Възможно ли е този ZHD210 по някакъв начин да му сменя сериала (да сложа сериен номер като на SD Приемника) и да мисли че картата от SD приемника е неговата или пак някак си да се отключи или флашне и да работи с друга карта, а не само с неговата си. 

Нищо не може да сменяш. Доставчика те ограничава какви канали и какво ще гледаш.

• Автор

Т.е. този приемник е за боклука, така ли? Реално аз купих приемника не от Булсатком, защото доста пари искат за HD приемник, а от друг човек. Идеята ми бе, аз да си сложа моята карта и да гледам. Плащам за премиум пакет в който има HD канали и исках да ги гледам.

То значи по тоя начин, всеки който се откаже от Булсатком и му остане приемник, този приемник за нищо не става, защото картата му е деактивирана от Булсатком, а приемника може да работи само с неговата си карта, а не с нова карта на Булсатком.

Малко тъпо...... дори доста тъпо..... Поне на Виваком няма такива глупости, но за жалост ние тук сме на Булсатком.

преди 17 минути, Aalesund написа:

Т.е. този приемник е за боклука, така ли? Реално аз купих приемника не от Булсатком, защото доста пари искат за HD приемник, а от друг човек. Идеята ми бе, аз да си сложа моята карта и да гледам. Плащам за премиум пакет в който има HD канали и исках да ги гледам.

То значи по тоя начин, всеки който се откаже от Булсатком и му остане приемник, този приемник за нищо не става, защото картата му е деактивирана от Булсатком, а приемника може да работи само с неговата си карта, а не с нова карта на Булсатком.

Малко тъпо...... дори доста тъпо..... Поне на Виваком няма такива глупости, но за жалост ние тук сме на Булсатком.

Устройството вероятно е заключено както нампример мобилтел все още си заключват телефоните, така че да не могат да работят с карти на друг оператор. 

Защо ли винаги питате след като дадете парите на някого?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Устройството вероятно е заключено както нампример мобилтел все още си заключват телефоните, така че да не могат да работят с карти на друг оператор. 

Не вероятно а сигурно на 100%. Всеки приемник си работи с номера на картата, който отговаря на неговият номер. Така е при всички мобилни оператори  , а не само на Булсатком!Написано е в договора към абонамента.

преди 7 минути, ****** написа:

Не вероятно а сигурно на 100%. Всеки приемник си работи с номера на картата, който отговаря на неговият номер. Така е при всички мобилни оператори  , а не само на Булсатком!Написано е в договора към абонамента.

Опитвам се да го обясня по елементарен начин като правя сравнение. Иначе то е ясно, че все се опитваме да заобиколим правилата, но се чудим що не става.

• 1 месец по-късно...

Применик работи само и единствено с НЕГОВАТА си карта. Ако има начини за заобикаляне и работене и с друга булсат карта или ползването му за други нужди свиркайте не се стеснявайте.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.