Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 7 часа, Elaine написа:

Тва го искам като титла. Кой е човекът, който дава титлите? :D

Сам си ги слагаш, ама трябваше да имаш 300 мнения ли, лайка ли... нещо такова.

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 15 часа, The Negative One написа:

Аз уж съм те блокирал да не ти чета мизериите, но понеже те цитират и пак ги виждам.Не знам какво не си разбрала, ама не визирам абсолютно никой конкретно.Ако някой се припознае, не е мой проблем.

То за да си мразена и гледана накриво, може би има и причина.Редно е вместо да гледаш в другите жени, да погледнеш и в огледалото, и може би ще я намериш.Това до колко голяма възраст растът момичетата, не го определяш ти, а природата.Но разликата между едно момиче, което се поддържа и не смърди на конска фъшкия, кога стане +30 градуса, и между едно, дето е заболо поглед в телефона, цигарата в устата и с физика на щангист, се забелязва от километри.Айде заеби телефона и цигарите.А колкото и да е красива една жена, няма ли мозък в главата просто не я хвали.

Ти къде слънчаса в този студ и на тия облаци!? Да не живееш и ти на някой остров? Друго обяснение за изтерзаните ти писаници не виждам. Даже не помня кога и дали сме спорили въобще, та и чак така смъртно да съм те обидила...:zipper:

• Автор

Той ме блокирал, та и няма да види че го питах. Така смъртно ми се беше обидил, щото бях понахранила Брежнева в оная тема, пък мъжете мразят кога някой плюе по обекта на желанията им. Тва мъжете са ...:zipper::D Щом е обект някоя на желанията, значи е светица, не може да се плюе. 

https://dariknews.bg/v-snimki/angelskata-krasota-na-tazi-ruskinia-shte-vi-ostavi-bez-dumi-snimki-21164/1

Тази не е ли бая по-хубава от Брежнева? Само питам.

А Орнела Мути кой я харесва? Редно ли беше и нея да сложа в анкетата?

fa6929f0b846e3db757f471dc237b19c.jpg

преди 14 минути, Elaine написа:

А Орнела Мути кой я харесва? Редно ли беше и нея да сложа в анкетата?

Аз я харесвам. Да редно беше да я сложиш и нея. Ама я сложи и себе си в анкетата най добре че да я обезсмислиш и да спечелиш със 100%.

Във филма Лудо влюбен 81 година доста изпъната струна беше.

И в "Укротяване на опърничавия" не беше зле...

Spoiler

618x932.jpg

• Автор
преди 21 часа, _Слънце_ написа:

И в "Укротяване на опърничавия" не беше зле...

Затвори скритото съдържание

618x932.jpg

Е, сега ще бъде в "Зад решетките", заради Путин.

На 60 години и в затвора. Ама така е, то са казали хората - Само с красота не става, трябва и акъл.

Къде ми е Кейти Сакофф?

преди 3 часа, Elaine написа:

Е, сега ще бъде в "Зад решетките", заради Путин.

На 60 години и в затвора. Ама така е, то са казали хората - Само с красота не става, трябва и акъл.

Е не може всяка красавица да е суперумна като Монро.:giggle1:

на 3/29/2018 в 4:00, Elaine написа:

https://dariknews.bg/v-snimki/angelskata-krasota-na-tazi-ruskinia-shte-vi-ostavi-bez-dumi-snimki-21164/1

Тази не е ли бая по-хубава от Брежнева? Само питам.

Сякаш носът й е прекалено малък в сравнение с другите части на лицето. Както и челото. Не съм сигурен, защото ме попари отначало с това грозно деколте. Твърде натрапчиво и не оставя много на въображението. Това е идеалното количество деколте.

• Автор
на 30.03.2018 г. в 7:51, _Слънце_ написа:

Е не може всяка красавица да е суперумна като Монро.:giggle1:

Какво искате от Монро вие!?? 

Най-грозната я изкарахте, сега и тъпа ли трябва да е!?? Явно само тогава вашите жени рязко ще ви се издигнат в очите. Хаха

И аз ако ви я пробутвам за красавица, то и Брижит Бардо се е нагърбила със същата задача гледам. Сигурно й плащат да ги говори тия неща за Монрото. А?? Или щото и тя е свръх тъпа и нищо не става от нея. Пфффф..

Може ли жена на 60 и кусур години да помни среща отпреди 40 г. и така да й светят очите като разказва? 

Пени
s-l300.jpg

• Автор
на 6.04.2018 г. в 5:18, Bacко написа:

Пени
s-l300.jpg

Тази да не е от "Теория за големия взрив"? Хахаха, човече! Виждала съм я, в сравнение с другите актьори там, може би наистина е като Мис Свят.

преди 23 часа, Elaine написа:

Тази да не е от "Теория за големия взрив"? Хахаха, човече! Виждала съм я, в сравнение с другите актьори там, може би наистина е като Мис Свят.

хо-хо-хо нечовече (момиче) да не би да твърдиш че извън филма не става за Мис? :)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Цитат

Не знам що така няма интерес тая тема, но да питам какво мислите за тая актриса - Барбара Мори 

Barbara+Mori+New+York+Premiere+Kites+Red

Имаше един филм "Хвърчила" много тъп, но тя е много хубава в него. Гледали ли сте я?

Не очаквам отговори, но все пак.

За един път става.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

• Автор

Викаш не е нещо особено хахаха

И тва отдолу май е трябвало да е другаде. Не си издавай личната кореспонденция тук :D

• 1 месец по-късно...

Аз се чудя ако бях сложила някоя друга на първо място, дали нямаше тя да събере най-много точки, само щото е първа? На много хора не им се разглеждат цели десет и да ги търсят в Гугъл. Първото дет им фане окото - тва е.

Ми пробвай,пробвай... виж там разджуркай малко манджата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.