Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Липсва ни Brittany Мurphy

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
на 12.03.2018 г. в 9:42, acnekt написа:

Липсва ни Brittany Мurphy

Тя беше симпатична и сладка, но не е окичена с титла на красавица като повечето дето съм ги сложила. А и тук сладките физиономии не събират много гласове. Хората харесват повече по-студените и каменни.

Справка: Мерилин Монро 

Тя е абсолютният антипод на студена, каменна, изсечена, хладна и всякаква друга в тоя ред на мисли "красота", затова е така масово мразена в този форум.

преди 6 минути, Elaine написа:

Тя беше симпатична и сладка, но не е окичена с титла на красавица като повечето дето съм ги сложила. 

А и тук сладките физиономии не събират много гласове. Хората харесват повече по-студените и каменни.

Може ли да я видим тази нагледно ?

Прилича на прякор това ? Реално име да е ?

• Автор
преди 4 минути, Julius Decimus написа:

Може ли да я видим тази нагледно ?

Прилича на прякор това ? Реално име да е ?

Да, разбира се. Ти си малък и не си я чувал. Тя почина преди няколко години.

110315-brittany-murphy-lead-new.jpg?itok

преди 5 минути, Elaine написа:

Да, разбира се. Ти си малък и не си я чувал. Тя почина преди няколко години.

Добре, благодаря.

Аз като напиша и ми излизат котки ! :speak: :camera2: В търсачката. Е...

Не е кака Клаудия де.

преди 6 часа, Elaine написа:

Тя беше симпатична и сладка, но не е окичена с титла на красавица като повечето дето съм ги сложила. А и тук сладките физиономии не събират много гласове. Хората харесват повече по-студените и каменни.

Тя е абсолютният антипод на студена, каменна, изсечена, хладна и всякаква друга в тоя ред на мисли "красота", затова е така масово мразена в този форум

Ами Илейн направи една тема за симпатични и сладки, кво?

Ето даже щи дам идея за една две...

61042683.jpg

bd13a0ce0078e128419c21f6decca37733b2308c.jpeg

• Автор
преди 15 часа, _Слънце_ написа:

Ами Илейн направи една тема за симпатични и сладки, кво?

Ето даже щи дам идея за една две...

Как така!?! Те не са ли реално красивите? 

Тази, която си дал (Марсо) не е от най-красивите миловидни жени, но бих казала, че е по-хубава от други в анкетата...Поне според мен, като човек, който харесва миловидни и топли женски черти. Обаче няма статуса на "най-красивата жена", затова не съм я сложила. А и мисля, твърде анонимна ще е за повечето. 

Пардон на втората снимка Изабел Аджани ли е? Тя на тази снимка не личи, но е почти същата като Моника Белучи. Който харесва нея, просто ще гласува за Белучи. Те са като сестри. Не са ми миловидни и двете. По-скоро са кисели, сякаш са изяли лимон.

index.jpg

Isabelle_Adjani_Monica_Bellucci.jpg

Нямаше да знам коя коя е, ако не бяха сините очи.

преди 1 час, Elaine написа:

index.jpg

Нямаше да знам коя коя е, ако не бяха сините очи.

Аааа, дясната е по-хубава, как. :emoji_smiley-01: Поне в лицето.

Та, как са с възрастта на тая снимка ориентировъчно (приемам че лявата е Белучи) ?

твое дясно или мое ?

най хубава е сирена бре  оу

Тоз пък още не е разбрал, че "коя е най- хубава" отдавна отпадна като въпрос...

• Автор
преди 23 часа, Julius Decimus написа:

Аааа, дясната е по-хубава, как. :emoji_smiley-01: Поне в лицето.

Та, как са с възрастта на тая снимка ориентировъчно (приемам че лявата е Белучи) ?

Не знам на колко са на тези снимки. Предполагам между 30 и 45. Ето ти ориентировъчен отговор.:D

преди 3 часа, Elaine написа:

Не знам на колко са на тези снимки. Предполагам между 30 и 45. Ето ти ориентировъчен отговор.:D

Добре. Ето защо - няма да е справедливо ако едната е със снимка когато е на 25, а пък другата да е на 45 да речем. В такъв един случай на снимка на лицето, по-младата винаги ще изглежда по-свежо.

Но да, мисля че дясната е с по-красиво лице от двете. И това като имате предвид, че Белучи ми е на второ място в личната класация след Клаудия от анкетираните.

Isabelle_Adjani_Monica_Bellucci.jpg&key=

Това ако погледнем пък, тук е обратно. Приемам, че дясната е Белучи на тази снимка. За разлика от горната снимка, тук бих дал глас за нея. Тук, на тази снимка изглеждат на близки години, 45 може би.

на 3/18/2018 в 3:19, Yvan Sergeev написа:

твое дясно или мое ?

най хубава е сирена бре  оу

Хич не споря батюха, ако ги сложат трите една до друга, и аз ще дам глас за кака Сирена. ;)

• Автор
преди 10 часа, Yvan Sergeev написа:

сирена прилича на тази в дясно.

Коя е тази Сирена и чак толкова ли е красива, че всеки втори пост е за нея?

Дайте да я видим, защо не е известна? Защо се крие, а не се показва на широката общественост и не радва публиката.

на 16.03.2018 г. в 22:05, Elaine написа:

Тя е абсолютният антипод на студена, каменна, изсечена, хладна и всякаква друга в тоя ред на мисли "красота", затова е така масово мразена в този форум.

Тази пухкава лелка с дебелите бедра, късите крака и големия тезгях може само според теб да мине за красавица. Та тя дори ме става и за един път. Инак в Турция много ще се харчи ама на балканите се котират слаби и високи жени.

• Автор
преди 53 минути, BMW Маниак написа:

Тази пухкава лелка с дебелите бедра, късите крака и големия тезгях може само според теб да мине за красавица. Та тя дори ме става и за един път. Инак в Турция много ще се харчи ама на балканите се котират слаби и високи жени.

Какво имаш предвид под слаба и висока жена? Дай координати- какъв ръст и какви килограми. 

body_3_5.jpg  Това добре ли е?????

310.681.110

И лицето ми се види арно. Кокали стърчат от всички страни, жени по света се надпреварват да заприличат на нея. Все големи хубавици са един път.

преди 27 минути, Elaine написа:

Какво имаш предвид под слаба и висока жена? Дай координати- какъв ръст и какви килограми. 

Някъде да не съм се объркал и да съм споменал че слаботоковата  Анджелина може да мине за красавица ?
Но пък доколкото макар и бегло да те "познавам"  и знам какви жени изкара посредствени направо се чудя и защо ти се връзвам на акъла.
Но хайде последен опит просто да имаш идея какво е за мен слаба и висока жена. Няма 180 ама колкото толкова.
PA174745.jpg

И като те знам как сърфираш в нета сега ще ѝ намериш баш някоя снимка на която е излязла посредствено и точно нея ще сложиш и ще ни я опиеш че е дялана с брадвата и прилича на травестит и си е баш мъж и нищо женствено няма в нея и дежурните ти глупости и как Монро ехе ехе класи и подобни.

• Автор
преди 21 часа, BMW Маниак написа:

Но пък доколкото макар и бегло да те "познавам"  и знам какви жени изкара посредствени направо се чудя и защо ти се връзвам на акъла.
Но хайде последен опит просто да имаш идея какво е за мен слаба и висока жена. Няма 180 ама колкото толкова.

И като те знам как сърфираш в нета сега ще ѝ намериш баш някоя снимка на която е излязла посредствено и точно нея ще сложиш и ще ни я опиеш че е дялана с брадвата и прилича на травестит и си е баш мъж и нищо женствено няма в нея и дежурните ти глупости и как Монро ехе ехе класи и подобни.

Да не искаш да кажеш, че най-красивите са по 180 см.? Не разбрах дали това казваш.

А тази не я разпознавам. Алесандра Амброзио ли е, с Фотошоп? Или някоя друга от Южна Америка нейде. Малко и на една актриса прилича, ама не помня коя. Просветли ме, ако обичаш!

преди 32 минути, Elaine написа:

Да не искаш да кажеш, че най-красивите са по 180 см.? Не разбрах дали това казваш.

Аз казах че на мен ми харесват високи и слаби жени. Поиска да ти дефинирам какво ще рече висока и слаба и ти дадох пример.
Защото има и високи жени ама повече приличат на коне.
По принцип ти пуснах една от най невзрачните ѝ снимки. За какъв фотошоп изобщо говориш !!!
Аве футболна половинка на ритнитопковеца Rudy Fernаndez че и му е кака.

• Автор
преди 28 минути, BMW Маниак написа:

Аз казах че на мен ми харесват високи и слаби жени. Поиска да ти дефинирам какво ще рече висока и слаба и ти дадох пример.
Защото има и високи жени ама повече приличат на коне.
По принцип ти пуснах една от най невзрачните ѝ снимки. За какъв фотошоп изобщо говориш !!!
Аве футболна половинка на ритнитопковеца Rudy Fernаndez че и му е кака.

Ох мале, кой ще ти знае някаква футболна половинка, че чак ми се и караш. :question:

Руди, Калуди сериозна работа. Как не го знаем тоя ние...срамота!

helen-lindes1t-t.jpg

Добре, има перфектно тяло, но не и перфектна усмивка. Прегледах няколко снимки. Когато се усмихне погрознява. А при омразната ти Монро е точно обратното. Знам, че ще отречеш. Отречи със снимки, ако можеш.

Ох мале, кой ще ти знае някаква футболна половинка, че чак ми се и караш. :question:

Руди, Калуди сериозна работа. Как не го знаем тоя ние...срамота!

То който трябва го знае. Ти завряна в панелката почна много да ги разбираш след като ти дадоха достъп до интернет. Инак си световно известна с това че си неизвестна.
Извинете ама не знаех че искаш пример със световно известна за според теб. Защото според много други си е доста известна за разлика от теб.
Но мислех че просто искаш пример за мой вкус а не че и трябва задължително и да е известна за теб.

Когато се усмихне погрознява.

Бошке моля ти се иди се прегледай и ако доктора ти каже че си добре кажи му и той да се прегледа.

Spoiler

helen-lindes-portada-enero-revista-clara

Виж с радиоточка като теб не ми се спори. Харесвай си оная Монро ли каква беше, късата база с дебелите бедра къде в арабския свят доста би вървяла и си напъвай парцалите в панелката.
Погрознявала !!! Йофкееее ти ако се усмихнеш и акнето ти ще изпръска някой тръгнала да коментира А група.

• Автор
преди 19 часа, BMW Маниак написа:

То който трябва го знае. Ти завряна в панелката почна много да ги разбираш след като ти дадоха достъп до интернет. Инак си световно известна с това че си неизвестна.
Извинете ама не знаех че искаш пример със световно известна за според теб.

Бошке моля ти се иди се прегледай и ако доктора ти каже че си добре кажи му и той да се прегледа.

Затвори скритото съдържание

helen-lindes-portada-enero-revista-clara

Виж с радиоточка като теб не ми се спори. Харесвай си оная Монро ли каква беше, късата база с дебелите бедра къде в арабския свят доста би вървяла и си напъвай парцалите в панелката.
Погрознявала !!! Йофкееее ти ако се усмихнеш и акнето ти ще изпръска някой тръгнала да коментира А група.

Не съм в панелка бе, чичка. И акне нямам. Това че казвам нещо, което не ти харесва си е твой проблем. Някаква безизвестна футболна(ама се оказа баскетболна) съпруга му вдигала аспержата и щом аз намерих нещо не-красиво в нея, почна да ме плюе.

Еми виж ченето е като на баба от старчески дом. И брадичката е остра. Усмивката е грозна. 

преди 4 минути, Elaine написа:

Еми виж ченето е като на баба от старчески дом. И брадичката е остра. Усмивката е грозна. 

Ами освен ти да ни пуснеш едно селфи усмихната че да могат да ми заменят гаранционния лаптоп като ми се нацепи монитора докато ти изобразява сбабичкосана физиономията.
Ще ми направиш ли тази услуга ?

• Автор
преди 18 минути, BMW Маниак написа:

Ами освен ти да ни пуснеш едно селфи усмихната че да могат да ми заменят гаранционния лаптоп като ми се нацепи монитора докато ти изобразява сбабичкосана физиономията.
Ще ми направиш ли тази услуга ?

Аз какво общо имам с темата. Защо ме нападаш на личностно ниво, все едно че съм обидила сестра ти и щерка ти? Ти явно си много плоско устроен, щом всичко приемаш лично.

А на Мерилин можеш да й ядеш краката и задника, щото ти такава жена нито си виждал, нито ще помиришеш някога. Дървичкай си се на някакви безизвестни зъбати красавици, а Мерилин ще продължават да я знаят и малките деца. Тя е умряла преди ти да се родиш и пак всички я знаят, смятай!

А когато се усмихне, усмивката й те пренася на слънчев, тропически остров, а не в някой студен старчески дом в мрачна Великобритания. Хаха

0f33f6ba37fd43476ac809f1f09803d2--big-so

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.