Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
преди 6 часа, velinsl написа:

Сякаш първата ми допада най-много, не че ако падне някоя друга бих я върнал де.

Като първата ти допада най-много, защо си гласувал за Вера Брежнева? :eek::D

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нямаше как леля Вера да не вземе гласове, тя работта ясна :rolleyes:. Но по-учудващо е как тая Терон има най-много ! Сериозно......уникално. Трябва пуснем една анкета в БГ мама форума също :wub::camera2:. Там палят от четвърт и бързо, бързо изперкват, особено стане ли дума за кака Клаудия. Те впрочем и в другите теми от тоя раздел тук доста агресивни има :emoji_smiley-02:.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Автор
на 05/10/2017 в 0:31, Julius Decimus написа:

Нямаше как леля Вера да не вземе гласове, тя работта ясна :rolleyes:. Но по-учудващо е как тая Терон има най-много ! Сериозно......уникално. 

Да бе, как някаква си южноафриканка, изявяваща се в Америка на всичкото отгоре е толкова напред в анкетата, при положение, че я има Вера Брежнева. Да се не начуди човек.:cantbelieve:
Ама той човекът затова казва, че Терон му харесва най-много, ама щом не е рускиня или украинка, значи не е чак толкова хубава, разбираш ли!? Чети между редовете.:biggrin:

на 4.10.2017 г. в 17:31, Julius Decimus написа:

Но по-учудващо е как тая Терон има най-много ! Сериозно......уникално.

Терон винаги може да разчита на мен. В интерес на истината си е доста добре сложена. В тази специално класация всички са хубави. Е някои са малко по хубави но в общи линии всички са добре.

• Автор
преди 17 минути, BMW Маниак написа:

Терон винаги може да разчита на мен. В интерес на истината си е доста добре сложена. В тази специално класация всички са хубави. Е някои са малко по хубави но в общи линии всички са добре.

Според мен съм дала много малко руси - само две, затова Терон е взела гласовете на повечето русо-фили (в смисъл на харесващи русите жени). Аз като ги слагах изобщо не си дадох сметка за това.
А виж, Шерцингер може да разчита само на Гришо :D ... засега. 

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

преди 9 минути, Elaine написа:

Според мен съм дала много малко руси - само две, затова Терон е взела гласовете на повечето русо-фили (в смисъл на харесващи русите жени). Аз като ги слагах изобщо не си дадох сметка за това.

Вярно е че май повечето мъже си падат по руси но на Терон всичко ще и стой добре.

преди 10 минути, Elaine написа:

Много са малко жените които ще се похвалят с визията на Шерцингер. Еле пък кога станат на нейните години.

преди 23 часа, Elaine написа:

Да бе, как някаква си южноафриканка, изявяваща се в Америка на всичкото отгоре е толкова напред в анкетата, при положение, че я има Вера Брежнева. Да се не начуди човек.:cantbelieve:

Ей.....ама вас сериозно Вера хич не ви радва....:emoji_smiley-06:. Е, специално за мене тука в анкетата наистина е назад, но......е пред Терон де. Аз писах в предната темичка за Монро, че е нормално да се харесват украйнки, рускини, сръбкини и прочие. Гласувам и смятам че Клаудия е жената в анкетата, която е най, и като красота. Но иначе българките са най-красиви разбира се. :emoji_smiley-02:

Като актриса Терон може и да е добра, но....не смятам скоро да гледам филм с нея. Даже въобще, за мене е като за вас Вера.:halloween10:

Ама то пък......как решихте да направите анкетата с Монро и Вера ? Уникална е за тоя сайт, респект. Как решихте точно Вера, ами не Монро с Бардо например ?  Питам от любопитство.

преди 22 часа, Elaine написа:

Ами....те щели май да се разделят. Ако не сте запозната, леля Никол преди нашия беше с пилота от формула 1, Люис Хамилтън. Аз съм сигурен, че пак ще се съберат.

В тая връзка:

преди 22 часа, BMW Маниак написа:

Много са малко жените които ще се похвалят с визията на Шерцингер. Еле пък кога станат на нейните години.

Бащата на Вестапен се е сращал с Тото Волф да обсъдят преминаване в Мерцедес от 2019. Очаквам Хамилтън да се откаже скоро. Ако спечели тая година и другата и да стане петкратен и ще направи като Розберг.

Тогава и ще се съберат с Никол вероятно.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Автор
преди 56 минути, Julius Decimus написа:

Ей.....ама вас сериозно Вера хич не ви радва....:emoji_smiley-06:. Е, специално за мене тука в анкетата наистина е назад, но......е пред Терон де. Аз писах в предната темичка за Монро, че е нормално да се харесват украйнки, рускини, сръбкини и прочие. Гласувам и смятам че Клаудия е жената в анкетата, която е най, и като красота. Но иначе българките са най-красиви разбира се. :emoji_smiley-02:

Като актриса Терон може и да е добра, но....не смятам скоро да гледам филм с нея. Даже въобще, за мене е като за вас Вера.:halloween10:

Ами....те щели май да се разделят. Ако не сте запозната, леля Никол преди нашия беше с пилота от формула 1, Люис Хамилтън. Аз съм сигурен, че пак ще се съберат.

Хохохо, на къде зави темата - към Формула 1. :D 

Аз за Брежнева и Монро обясних и не искам да започваме пак тази тема. С един познат по интернет спорихме  - той за Вера, аз за Монро.

Колкото до Шарлийз Терон - много хора я харесват и аз признавам, че на червения килим и в реклами изглежда страхотно, във филмите не чак толкова (лично за мен), но я сложих, защото е много харесвана. Мен на екрана не ме  впечатлява, не ме омагъосва. Хубава е, но има нещо обикновено и леко мъжко в излъчването й. Не знам, може само аз да виждам мъжкото, което виждам и в Анджелина. Може да са бисексуални. За Джоли знам, че е, но за Терон не знам.
И така... Oх, сега пак ще кажат, че завиждам.:lock:

не завиждаш

просто си глупава 

• Автор
преди 25 минути, Yvan Sergeev написа:

не завиждаш

просто си глупава 

глупава съм, защото не харесвам Терон и Джоли... Мхм, много добра логика, благодаря ти, чичка, ти ме разкри:whiteflag:

преди 1 час, Elaine написа:

Хохохо, на къде зави темата - към Формула 1. :D 

Ааа....ненене, само подчертавам този световноизвестен факт. Информативно. Да не се обидихте пък сега...:rolleyes:

Аз за Брежнева и Монро обясних и не искам да започваме пак тази тема. С един познат по интернет спорихме  - той за Вера, аз за Монро.

Е добре, това съм го пропуснал, извинявам се. Следя ви темите от тази, а за Монро от средата. Но добре.

Мен на екрана не ме  впечатлява, не ме омагъосва.

Ич даже.

Колкото до Шарлийз Терон - много хора я харесват и аз признавам, че на червения килим и в реклами изглежда страхотно, във филмите не чак толкова (лично за мен), но я сложих, защото е много харесвана.

Ами....извесна е (ама толкоз много, че аз за първи път научих за нея от темичката, докато другите ги знам :camera2:). Та..

Не знам, може само аз да виждам мъжкото, което виждам и в Анджелина.

Ама естествено. Има една снимка бяхте сложили в другата темичка, като студентка бих казал, че има по-добро изражение, невинно.

Не че прилича на големите каки от Октоберфест, де носят по 8-10 халби бира, но...:emoji_smiley-02:.

Може да са бисексуални. За Джоли знам, че е, но за Терон не знам.

Какво то....? Сериозно ? Че сега научавам.

Я да видим какво казвате за Катрин Зита-Джоунс (така ли се пише, еее....тцтцтц) ? Не знам, ама на филма за Зоро от 2000 ли кога е, е направо бомба.

• Автор

Добре де, има ли го това мъжкаранското, което аз го виждам или го няма?Мъже, кажете!

tumblr_mdjvlsPuaa1qfrjlqo1_500.gif  

source.gif

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Я, Гришовица не е събрала ни един глас! Явно само един човек в Републиката си я харесва. Вие сте расисти. Расисти мръсни.

преди 42 минути, Elaine написа:

Я, Гришовица не е събрала ни един глас! Явно само един човек в Републиката си я харесва. Вие сте расисти. Расисти мръсни.

Я пак ? :) Не сме почитатели на предатели, това е то :emoji_smiley-06:.

Аз пък какво четах днеска: https://www.edna.bg/izvestni/zashto-nikol-shercinger-e-v-pregrydkite-na-tozi-nepoznat-myzh-i-kyde-e-grisho-v-tozi-moment-4652192

Те си знаят де.

преди 34 минути, bornofash написа:

Може би заради веждите. Малко са събрани и има страшен поглед, варварски.

Аз между другото имах предвид Мейвис. Тази в която вижда мъжки черти. :)  Не знам дали стана ясно. По принцип обичам да пиша така, че само аз да се разбирам. :D 

• Автор
преди 22 часа, bornofash написа:

Аз между другото имах предвид Мейвис. Тази в която вижда мъжки черти. :)  Не знам дали стана ясно. По принцип обичам да пиша така, че само аз да се разбирам. :D 

Коя е пък тази Мейвис? Явно наистина само ти си се разбираш.;)

Чарлийз Терон е фенка на Челси и закономерно е номер едно. Баце Роман плаща да се гласува за нея.

Иначе яка анкета- мое гласуваш и 50 пъти ако искаш...

• Автор
преди 17 часа, _BELIAL_ написа:

Чарлийз Терон е фенка на Челси и закономерно е номер едно. Баце Роман плаща да се гласува за нея.

Иначе яка анкета- мое гласуваш и 50 пъти ако искаш...

Как става гласуването 50 пъти?

И да вметна, че ми се струва много тъпо да гласуваш за някоя само защото е фенка на Челси.

на 2/19/2018 в 0:23, Elaine написа:

Коя е пък тази Мейвис? Явно наистина само ти си се разбираш.;)

Във филма, от който е последното гифче, се казваше Мейвис. Тая ще – Шарлийз.

• Автор
преди 25 минути, bornofash написа:

Във филма, от който е последното гифче, се казваше Мейвис. Тая ще – Шарлийз.

За нея ли казваш, че имала варварски поглед или за Гришовица? Така и не се разбра.

• Автор

Може би точно на погледа се дължи, не знам. Но пък виж, че засега събира най-много гласове. Може би мъжете се кефят на такива жени с леко мъжкарански поглед. Не на миловидни.

В Погледът на тази Жена има Хладна , Аристократична Красота , а не "мъжкаранство "  /   уличен  израз , между другото /.

няма значение

само теб ще гледам в очите :inlove1:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.