Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

аз  по принцип харесвам душата 

и не ми харесват гримирани жени но това е наложено от мерилинките още от тогава е тръгнало  на мода хубавите жени да се огрозяват  с грим аз  съм сигурен че ще ми харесат повече- ако са без грим и без   проскубани вежди.

преди 10 минути, Elaine написа:

Цици и задници ми показва... в лицата - крокозъбели.

че кво да ти покажа -жени ...

те тва цици и задници и прическа евентуално и маникюр.

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

аз  по принцип харесвам душата 

Да бе, личи си :D 

• Автор

Понеже масово мъжете(толко им е акъла) си гласуват за циците и задника на съседката (съученичката, колежката, продавачката в бакалията :D ), затова махнах последния отговор.  
Сега поне ще има обективен вот. Макар че обективен мъж реално няма.
Затова апелирам жените да гласуват. Те поне не оценяват задници и цици.:magnifier:

аз съм обективен и безпристрастен 

ама жените сте злобарки видите че печели не която искате и хоп промяна в правилата....

жените не разбирате от  женска красота неуспорим факт 

ръководите се от това какво мислите че мъжте мислят за хубава жена

и сега както е този вот която събере най-много вотове ще се издокарате като жената ще се направите двойник 

малко трудно щяхте да се гримирате като печелеше- познавам една позната по-красива ....

Аз Шарън Стоун я смятам за грозен мъж ппопринцип.:rolleyes:

преди 8 часа, Yvan Sergeev написа:

каката с пушката аре са че ме баннат заради тебе с тъпите ти теми

Тая ще копае за трима.
Аве авторката не темата не можа ли да намери някои по млади другарки се чудя или поне да сложи и някои по млади наред със старите вече мерцедеси.
Хайде да не е спам Ирина Шейк. Макар че Джесика Алба и Адриана Лима също винаги могат да разчитат на мен.

преди 7 часа, Elaine написа:

Махнах последния отговор.  
Сега поне ще има обективен вот.

Добре. Но, поне се видя че той би взел най-много гласове. Това доказва искреността на гласувалите до тука. :rolleyes:

Затова апелирам жените да гласуват.

Честно казано вместо да гласуват, предпочитат да наблюдават вота както изглежда. Явно трудно да се реши за кого да гласуват. В тоя ред на мисли вие самата за коя ще гласувате ?

Добре и че не сте добавили Монро тука, че пак стана кавгата :).

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

Батюха, леко със снимките, че може те баннат пак. Така като гледам темата е под око.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Автор
преди 17 часа, Yvan Sergeev написа:

ама жените сте злобарки видите че печели не която искате и хоп промяна в правилата....

жените не разбирате от  женска красота неуспорим факт 

ръководите се от това какво мислите че мъжте мислят за хубава жена

и сега както е този вот която събере най-много вотове ще се издокарате като жената ще се направите двойник 

малко трудно щяхте да се гримирате като печелеше- познавам една позната по-красива ....

Мъжките разсъждение относно женските разсъждения за пореден път ме разбиха на парчета. Не мога да се събера, да се опомня :no-no::D 
Щели сме да се издокараме:D като тая, която спечели. Е как се " издокарват" различни черти на лицето, различен ръст, зъби, цвят на очите...?!? Знам, знам, отговор не ща. 

Ама това е същото, като аз да кажа, че мъжете харесват Джони Деп, защото си мислят, че жените го харесват. Посочвам Джони Деп, защото има много мъже, които го харесват, а пък не познавам нито една жена, която да го харесва. И кво става? Пак същото.

преди 15 часа, BMW Маниак написа:

Тая ще копае за трима.
Аве авторката не темата не можа ли да намери някои по млади другарки се чудя или поне да сложи и някои по млади наред със старите вече мерцедеси.

За 17-годишни известни, па чак и хубави не се сетих.
Само Селена Гомес и Майли Сайръс ми дойдоха, ама те вече одъртяха, па и не са хубави.

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

Искаме Наоми Кембъл тогава! Тая тема е расистка!!!

преди 6 часа, Elaine написа:

Щели сме да се издокараме:D като тая, която спечели. Е как се " издокарват" различни черти на лицето, различен ръст, зъби, цвят на очите...?!? Знам, знам, отговор не ща. 

нищо не знаеш

слагате токовете 20-30 сантиметровите

и обикаляте по магазините да си купите същата рокля 

червилото същото миглите и веждите също

сложите и някоя пудра да се направите като миш у брашно

Ми тва си е разнообразие ве. Лягаш си с една, събуждаш се с друга. Са,малко мое се изплашиш,ма ти си мъш нема са издаваш.

когато жената уплете мъжа в мрежите си играта на дегизировка свършва

умиването на задника също   става лукс и рядкост.

Кви са тия мъдрости и житейски истини дет са та подбарали сабахлем? Дан си са записал в некоа секта.

Защо сте махнали най-долната опция ? Що за цензура ! Дискриминация ! За какво са ни тези "звезди" дето никой не може да ги докосне или говори с тях само на картинки са , това женската суета и ревност нямат граници и само колко много ни подценяват някои ...

преди 21 часа, Elaine написа:

Щели сме да се издокараме:D като тая, която спечели.

Аха.....

Да ме извините ако тоя път съм малко рязък, ама то за да става дискусия в темата.:rolleyes:

Така, жените се разкрасяват за собствено самочувствие и чувство на "задоволеност", или заради нещо друго ? Аз щото мисля така: ако само жени има на планетата, ами че то ще имат десетки пъти по-малко поводи за разкрасяване.

Гледам все още не сте гласували. Проблема е технически, че като авторка на анкетата не ви позволява или ? От друга страна съм сигурен - имате си набелязана фаворитка от анкетата. Ето защо питам - ако ви е все едно, след време като решите, ударете един глас за леля Клаудия :D

преди 10 часа, Azhen написа:

Защо сте махнали най-долната опция ? Що за цензура ! Дискриминация ! За какво са ни тези "звезди" дето никой не може да ги докосне или говори с тях само на картинки са , това женската суета и ревност нямат граници и само колко много ни подценяват някои ...

Да. Не е честно. Май последната опция водеше категорично в анкетата. Това е манипулация.

• Автор
преди 2 часа, Амели написа:

Да. Не е честно. Май последната опция водеше категорично в анкетата. Това е манипулация.

Защото последната опция беше за гаргара. "Имам една позната, дето е по-готина от тия" - то се вижда, че е сложена като забавен отговор, но мъжете точно на нея се хвърлиха. Аз ги подканих да сложат по една снимчица на тая позната, дето е такава невиждана красавица, по-готина от тия красоти в анкетата, те не щат. Еми като не щат, я махнах. Има ли смисъл да гласуват за нещо, което не го виждаме.

П.С. Това е същото като някой да направи анкета за мъже, да сложи Марлон Брандо, Брад Пит, Ален Делон, Елвис Пресли и Дейвид Бекъм и аз да гласувам за "Имам един познат, дето е по-готин". :lol6:
Разбираш ли абсурдизма на цялата тая работа???

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

преди 24 минути, Elaine написа:

Разбирам че си самотна в живота. Останалото е следствие от сивото ти ежедневие.

HU2cItd.jpgQCdviFK.jpg

Може би Алба. Изглежда ми най-естествена и невинна.

П.С. Това е същото като някой да направи анкета за мъже, да сложи Марлон Брандо, Брад Пит, Ален Делон, Елвис Пресли и Дейвид Бекъм и аз да гласувам за "Имам един познат, дето е по-готин". :lol6:

Това ще е добра анкета. Само че ако имаше повече хора да гласуват.

Редактирано от bornofash (преглед на промените)

• Автор
на 13/09/2017 в 2:05, BMW Маниак написа:

Разбирам че си самотна в живота. Останалото е следствие от сивото ти ежедневие.

Ще се принудя втори път да ти отговоря, защото са ме изтрили. Дали съм самотна или не, това какво общо има с темата и предишния ми пост?!? 
Ти като не си самотен, затова си гласувал за "Имам една позната" , а всички самотници гласуват за някоя световноизвестна красавица, така ли?

• Автор

На първа страница в темата поставих снимки на всичките участнички в анкетата. Подозирам, че повечето мъже едва ли ги знаят всичките, а и ги мързи да пишат в търсачката...  

Затова, моля, погледнете ги!

преди 2 часа, Elaine написа:

Ти като не си самотен, затова си гласувал за "Имам една позната" , а всички самотници гласуват за някоя световноизвестна красавица, така ли?

Да ти кажа честно такива анкети за мъжки фантазии ми се виждат лично на мен малко глупави. Но по ми е интересно ти защо ги правиш?
Да не би да имаш данни на световен супер модел и да събираш мнения горе долу за да знаеш на коя е най добре да подражаваш.
А аз съм гласувал защото наистина имам една позната която ми се види доста по добра от повечето де си ги изтипосала.

• Автор
преди 13 минути, BMW Маниак написа:

Да ти кажа честно такива анкети за мъжки фантазии ми се виждат лично на мен малко глупави. Но по ми е интересно ти защо ги правиш?
Да не би да имаш данни на световен супер модел и да събираш мнения горе долу за да знаеш на коя е най добре да подражаваш.
А аз съм гласувал защото наистина имам една позната която ми се види доста по добра от повечето де си ги изтипосала.

Аз не съм я направила за да гласуват мъже, също както и първата. Аз я направих за хора, но както винаги мъжете опорочават всичко. 
Аз го правя, защото искам да знам до каква степен моя вкус съвпада с масовия вкус.
За какво друго мога да го правя, що за абсурдни предположения.:cantbelieve:

на 9/13/2017 в 1:47, Elaine написа:

Аз ги подканих да сложат по една снимчица на тая позната, дето е такава невиждана красавица, по-готина от тия красоти в анкетата, те не щат.

азсложих но модераторите я махнаха ти също видя.

на 13.09.2017 г. в 1:47, Elaine написа:

Защото последната опция беше за гаргара. "Имам една позната, дето е по-готина от тия" - то се вижда, че е сложена като забавен отговор, но мъжете точно на нея се хвърлиха. Аз ги подканих да сложат по една снимчица на тая позната, дето е такава невиждана красавица, по-готина от тия красоти в анкетата, те не щат. Еми като не щат, я махнах. Има ли смисъл да гласуват за нещо, което не го виждаме.

Ами и аз имам един познат , който е по-готин от изброените. Защо да не гласувам за неговата чаровност ? Обаче да му поствам снимката би било нелепо , предвид , че той не желае да фигурира образът му в нета . И аз уважавам правото му на дискретност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.