Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 25 минути, Elaine написа:

Благодаря ти, но ми говори на ти, ще те замоля. ;)  Аз мисля, че има една-две подобни на любимката на Питоня (погрижила съм се за всички, а те пак недоволни) , но човекъ каза че са дърти (макар че две от анкетата са с по една година по-млади от любимката му).:speak:

Те тепърва ще се активизират другите. Трябва им време да забележат темичката. Но да видим в коя посока ще бутнат вота. Може би ще има още за Белучи, Джоли. Което не е лошо, ще съм изненадан обаче ако сложат много за Брежнева пак, или Никол например. Но темата е определено в пъти по-добра от предните. А да видим !

преди 23 минути, Yvan Sergeev написа:

напротив много малко  успяват материално защото каквото се изкарва се харчи

Тука ще се съглася с батюхата. Но по принцип как се показват материално успелите ? Еми без харчене няма стане. Но е прав де, не са много свесните жени мислещи рационално. Без обид нали....но зависи от много работи. Съгласен, че и от мъжете много зависи държанието на жената.

Добре, лека ви вечер засега и да видим утре как ще са гласовете.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 17 минути, Julius Decimus написа:

Те тепърва ще се активизират другите. Трябва им време да забележат темичката. Но да видим в коя посока ще бутнат вота. Може би ще има още за Белучи, Джоли. Което не е лошо, ще съм изненадан обаче ако сложат много за Брежнева пак, или Никол например. Но темата е определено в пъти по-добра от предните. А да видим !

Добре, лека ви вечер засега и да видим утре как ще са гласовете.

Съмнявам се, че много хора ще гласуват. Те не стигат въобще до този раздел. 
Щеше да е яко ако имаше 100 човека, които да гласуват.

преди 21 часа, Elaine написа:

Щеше да е яко ако имаше 100 човека, които да гласуват.

Е, има едни 30 човека дето ако се съберат може да гласуват. Но повече не знам.

Да видим освен какво ще кажете (това и към другите) за Алиша Кийс например ? Тука може би е най-добре да се сравни с Никол от анкетата. Явно че гласа е убиец/прекрасен даже, тука няма две мнения, но освен това ? 

Аз не съм им особен фен на американките, а и тази особено не е точно такава, като на пръв поглед прилича на нещо от Южна Африка, като не е задължително от там да са "черни" (Терон от анкетата нали и тя такава). 

Spoiler

• Автор
преди 1 час, Julius Decimus написа:

Да видим освен какво ще кажете (това и към другите) за Алиша Кийс например ? Тука може би е най-добре да се сравни с Никол от анкетата. Явно че гласа е убиец/прекрасен даже, тука няма две мнения, но освен това ? 

Покажи скритото съдържание

Има хубаво лице като цяло, но никога не ми е харесвала особено. Има нещо момчешко в излъчването. Малко като Мишел Родригес, която изобщо не харесвам.

преди 30 минути, Elaine написа:

Има хубаво лице като цяло, но никога не ми е харесвала особено. Има нещо момчешко в излъчването. Малко като Мишел Родригес, която изобщо не харесвам.

Добре.

А тази ? Набор на Гомес трябва да е. А пък от анкетата може би бих я сравнил с Алба. Само дето очите са на два пръстена с различен цвят. Ей това е уникално.

22.jpg

Сега като се замисля в България Бриджит Бардо винаги е имала повече фенове от кака Клаудия. От старите поколения. Аз понеже не съм съгласен, не подкрепям, ама е факт.

преди 30 минути, Elaine написа:

Има нещо момчешко в излъчването.

Те тези са така. Само да вземем леля Серина Уилямс от тениса, дето на килограм е по-яка от чичо Владимир Кличко :rolleyes:.

• Автор
преди 36 минути, Julius Decimus написа:

Добре.

А тази ? Набор на Гомес трябва да е. А пък от анкетата може би бих я сравнил с Алба. Само дето очите са на два пръстена с различен цвят. Ей това е уникално.

22.jpg

Сега като се замисля в България Бриджит Бардо винаги е имала повече фенове от кака Клаудия. От старите поколения. Аз понеже не съм съгласен, не подкрепям, ама е факт.

Те тези са така. Само да вземем леля Серина Уилямс от тениса, дето на килограм е по-яка от чичо Владимир Кличко :rolleyes:.

Това момиче на снимката е хубаво. Очите определено са по-красиви от на Джесика Алба. Аз не я харесвам в очите нея - гледат в една точка, събрани са много... леко азиатски ли са, не знам.

Иначе, и аз мисля че Брижит Бардо винаги е била по-известна в България от Клаудия Кардинале. Даже като малка и по-млада аз изобщо не знаех за Клаудия, но Бардо я имаше в много вестници и списания.
За мен Клаудия е доста по-красива, а като актриса е в пъти по-талантлива. Бардо е просто изкусителка във филмите си, а Клаудия е играла всичко и има невероятна дарба.

08f7d949ba0627c51a4c09fa86e81997--birgit

1971-les-petroleuses-with-brigitte-bardo  

qft9igrt5s4z.jpg

Brigitte-Bardot-as-Frenchie-and-Claudia-

Понякога е трудно да ги различиш.
Но голямата уста и зъби на Бардо са отличителни.

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

преди 15 минути, Elaine написа:

Това момиче на снимката е хубаво.

Името го пише долу вдясно на картинката. Зой Дойч се казва.

Ей тука например от тоя ъгъл си прилича леко на Клаудия:

52.jpg

преди 18 минути, Elaine написа:

Очите определено са по-красиви от на Джесика Алба.

Невинно изражение има леля Алба. Иначе не бих дал глас за нея.

преди 19 минути, Elaine написа:

За мен Клаудия е доста по-красива, а като актриса е в пъти по-талантлива. Бардо е просто изкусителка във филмите си, а Клаудия е играла всичко и има невероятна дарба.

А така. Благодаря и че гласувахте за нея в анкетата.

Лека вечер на всички.

преди 7 часа, Julius Decimus написа:

Е, има едни 30 човека дето ако се съберат може да гласуват. Но повече не знам.

Аз не съм им особен фен на американките, а и тази особено не е точно такава, като на пръв поглед прилича на нещо от Южна Африка, като не е задължително от там да са "черни" (Терон от анкетата нали и тя такава). 

Покажи скритото съдържание

Всички афро-американки имат така нареченото мъжко излъчване. По-груби са.
Докато азиатките са пълна противоположност.

Spoiler

преди 36 минути, bornofash написа:

Всички афро-американки имат така нареченото мъжко излъчване. По-груби са.
Докато азиатките са пълна противоположност.

Най-уникалното са тия прически дето ги правят на плитки (не че ги харесвам, това като факт). Никой друг не прави такива. Май имаше някакви индиански племена също, но те са под 0.00001 от населението сигурно.

Азиатките по мое наблюдение колкото по на юг е държавата, толкова повече като африканките стават, по-груби. От Япония има много красиви, Китай, Корея. От Виетнам, Хонконг, Тайван вече са по-други.

А за тази другата горе какво мислиш ? Зой-то.

преди 7 часа, Elaine написа:

Аз сега се сетих за ето тази. Честно казано има един филм по "Крадеца на праскови" с нея, който са давали едно време. Трябва да съм бил на 7-8. Обаче сега чета, че каката била починала през 2000 :emoji_smiley-20:. Специално на мене по ми харесва от леля Бриджит. И тука като цяло я слагам след Клаудия и Белучи в анкетата. В темата за Монро, дето имаше много страници, може да сте я показвали, и ако така се извинявам. Но не е и лошо да си спомним.

За другите, това е Невена Коканова, българска актриса.

dafd442e98fbb7bf85e677c741d71f31.jpg

преди 6 часа, Elaine написа:

Това момиче на снимката е хубаво. Очите определено са по-красиви от на Джесика Алба. Аз не я харесвам в очите нея - гледат в една точка, събрани са много... леко азиатски ли са, не знам.

Сега като каза, наистина че има дръпнати очи. :) Особено тук си личат най-добре:

K8X2bqu.jpg

преди 1 час, Julius Decimus написа:

А за тази другата горе какво мислиш ? Зой-то.

`Ми определено е по-хубава от Алба. Не знам. Така като гледам, ми се струва, че всичко ѝ е перфектно.

то някъде май имаше цял форум за мазохисти...

• Автор
преди 17 часа, Julius Decimus написа:

Аз сега се сетих за ето тази. Честно казано има един филм по "Крадеца на праскови" с нея, който са давали едно време. Трябва да съм бил на 7-8. Обаче сега чета, че каката била починала през 2000 :emoji_smiley-20:. Специално на мене по ми харесва от леля Бриджит. И тука като цяло я слагам след Клаудия и Белучи в анкетата. 

За другите, това е Невена Коканова, българска актриса.

dafd442e98fbb7bf85e677c741d71f31.jpg

Красива е, да, гледала съм я във филми, не може да се отрече, че има голям чар. То друга известна българка по-красива от нея реално няма.:camera2:

на 17/09/2017 в 2:38, Julius Decimus написа:

22.jpg

Това момиче е хубаво, точно като много други момичета и жени (актриси, певици или неизвестни), които е много трудно да различиш една от друга, защото имат почти еднакви черти, очи, тела, всичко... но са красиви, да.
Ето една почти същата - Минка Кели-актриса

Mirka+Federer+Gatorade+G+Series+FIT+YMqy  Minka+Kelly+Long+Hairstyles+Long+Straigh

Ако ги сложат с твоята една до друга и са с еднакъв цвят коса, никога няма да мога да кажа коя коя е.

преди 30 минути, bornofash написа:

Нина Добрев не ви ли харесва?

Мога да я поканя на вечеря със закуска.

преди 11 часа, Elaine написа:

Ако ги сложат с твоята една до друга и са с еднакъв цвят коса, никога няма да мога да кажа коя коя е.

Е....не, не. Не е така.

Веднага давам 3 отличителни белега по които да ги различите.

Първото и най-важното дето виждаме на пръв поглед е, че Минка Кели има по-"завършен" вид, демек това не е момиче вече, ами е жена и си личи веднага. Не казвам стара или не струва, просто изражението и прочие.

Второ, веждите им са с различна форма. На Зой са по-"прави". Те могат да ги пипнат тях, но като цяло от което виждаме така.

И трето, но не на последно място, "бомбите" на Минка са по-големи. :hush:

А, и четвърто, очите на Зой са на два пръстена цвят.

:rolleyes:

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Мога да я поканя на вечеря със закуска.

Батюха, пусни един глас в анкетата вече де :rolleyes:.

преди 11 минути, Julius Decimus написа:

Батюха, пусни един глас в анкетата вече де :rolleyes:.

Аз май гласувах за Иринчето.

А да чуем мнение и за Кая Скоделарио, тази е новата мома в последния филм Карибски пирати. Те нали всяка серия нова, като при филмите за Бонд. :camera2:

Мяза на.....как беше, херцогинята трябва да е, Кейт. На български княгиня трябва да е, че херцогство в България не е имало.

Много странен металически син цвят на очите. Иначе не играе лошо във филма, но нищо особено май. Най-първата Кийра Найтли най им отива.

kaya-scodelario-at-harvey-weinstein-pre-

Не е лоша, ама нещо.....тука в анкетата я слагам на последните места, само Никол и Терон под нея.

Гледам Белучи има повече гласове вече, добре, добре. И ни един за леля Вера....тцтцтц.....:rolleyes:

• Автор
преди 2 часа, Julius Decimus написа:

А да чуем мнение и за Кая Скоделарио, тази е новата мома в последния филм Карибски пирати.

kaya-scodelario-at-harvey-weinstein-pre-

Хубава е, прилича на мома англичанка, но от хубавите. Аз обаче и нея бих я объркала с много други момичета с подобни нежни, момичешки лица, особено с някои моделки от Фешън канала. Може би съм лош физиономист, но тези супер пропорционални, смятани от 99% от хората за идеални лица и момичета, са ми еднакви. Същото се отнася и за момчета - когато видя някое красиво, симетрично, (най-вече) русо и синеоко момче, никога не знам дали е същото, което видях миналата седмица или друго. Не ги различавам.  Особено трудно е да различиш момчета и момичета, които са руси и светли, защото и чертите им заради светлата кожа и коса, се размиват. В смисъл не се забелязват разликите, ако имат такива.

Между другото, какво значи с два пръстена очи? Че има в основата на ириса кафяво, а по краищата зелено ли? И мислиш ли, че ако видя заедно Зой и Минка Кели, ще се заглеждам подробно в цвета на очите и формата на веждите, за да успея да ги различа? :D Би отнело време най-малкото. 

преди 9 минути, Elaine написа:

Хубава е, прилича на мома англичанка, но от хубавите

Като тази Кейт Бекинсейл нали ? Макар че тя и като дърта не е за изхвърляне. Не е като Монро ни като млада ни като дърта да не става за нищо.
Инак ако ще е от Холивуд тази кога беше млада преди да роди много ме кефеше като визия.
Anne Hathaway особено така се беше барнала в Дявола носи Прада че беше способна да ми разбие семейния живот.

• Автор
преди 46 минути, BMW Маниак написа:

Не е като Монро ни като млада ни като дърта да не става за нищо.

Може сега като умряла да става. Ходи я провери, кажи как е, хубавее ли? :D

преди 2 часа, Elaine написа:

Между другото, какво значи с два пръстена очи? Че има в основата на ириса кафяво, а по краищата зелено ли? 

Точно тъй.

преди 2 часа, Elaine написа:

И мислиш ли, че ако видя заедно Зой и Минка Кели, ще се заглеждам подробно в цвета на очите и формата на веждите, за да успея да ги различа? :D Би отнело време най-малкото. 

А.....и таз добра :rolleyes:, че те хората са изчислили, и то не кой да е, ами швейцарски учени, най-наточени, че на мъжа са му необходими 0.88 (с още няколко цифри след запетаята точност, ама не чак толкова важно) секунди да прецени цялостно фигурата на жената/момичето като я/го види. А сега си представете за очите колко ще трябва ! :camera2: Така де, ако не ги гледаме в зала от 50 метра....м да...

За жените същото, само дето не 0.88, ами 1.2 секунди :emoji_smiley-02:.

Добре, то аз поствам, но като цяло идеята на темата е да се коментират само анкетираните, или и други ? Щото нали....да не поствам други ако така. Все пак те анкетираните имат много филми/роли дето може да се погледнат.

• 2 седмици по-късно...

Има и готини мадами помужду им. Не ангажирам моето мнение да  меродавно за другите.

В крайна сметка въпросът според мен е "коя има най-добър гримьор", защото така с 1 тон грим е трудно разпознаваемо коя е най-красивата.

Сякаш първата ми допада най-много, не че ако падне някоя друга бих я върнал де.

Преди да гласувам видях първо по няколко снимки на всяка от яндекс. защото поствените снимки тук допълват субективизма.

на 11.09.2017 в 3:52, Elaine написа:

Понеже масово мъжете(толко им е акъла) си гласуват за циците и задника на съседката (съученичката, колежката, продавачката в бакалията :D ), затова махнах последния отговор.  
Сега поне ще има обективен вот. Макар че обективен мъж реално няма.
Затова апелирам жените да гласуват. Те поне не оценяват задници и цици.:magnifier:

Напротив аз. Може да педалско, ама първото нещо, което ме впечатлява е лицето и косата - излъчването като цяло. Ако ще и най-големи цици да има като я няма никва у главата... Ц. 

Редактирано от velinsl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.