Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя мацка? /финал/

Коя мацка? 32 гласували потребители

1. 1. Коя от тях е най-красива?

• Шарлийз Терон
      29%
    • Адриана Лима
      4%
    • Клаудия Кардинале
      8%
    • Джесика Алба
      8%
    • Вера Брежнева
      4%
    • Анджелина Джоли
      12%
    • Моника Белучи
      20%
    • Меган Фокс
      8%
    • Ирина Шейк
      4%
    • Никол Шерцингер
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Всеки има свой познат, или позната, които смята за най-хубави. И всеки като нацвъка един отговор и какво става? Кел файда от анкета?

Редактирано от bornofash (преглед на промените)

• Отговори 317
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

А защо ти е анкета ? В 6 кл. ли си ?

Мда. Повод за празни приказки и спор безсмислен.

преди 9 часа, Elaine написа:

Аз го правя, защото искам да знам до каква степен моя вкус съвпада с масовия вкус.

Аха, затова още не сте гласували самата вие ;).

преди 13 минути, Амели написа:

А защо ти е анкета ? В 6 кл. ли си ?

Над 30 е, личи си по стила на писане. Не е дете това.

преди 11 минути, bornofash написа:

Илейн вече каза защо ѝ е анкета.

Но пък иначе сама по себе си темата е интересна. Никой нямаше да се сети да прави подобна анкета във форума.

преди 7 минути, Julius Decimus написа:

Аха, затова още не сте гласували самата вие ;).

Над 30 е, личи си по стила на писане. Не е дете това.

Но пък иначе сама по себе си темата е интересна. Никой нямаше да се сети да прави подобна анкета във форума.

Абсолютно съм сигурна , че не е дете. Но пише инфантилно и това предразполага към асоциация за крехка възраст. Какви са мотивите е друга тема на разговор. :)

Най-инфантилното според мен е да се имаш за достатъчно компетентен, че да определяш кой е инфантилен и кой не е. Така че спрете да съдите хората и коментирайте това, за което ви е помолила.

Гласувала съм , какво недоволстваш ?  Инфантил такъв . :D

преди 1 час, Амели написа:

какво недоволстваш ?

Видях, че не можете да я разберете, защото тя няколко пъти се опита да го обясни, затова реших да го перифразирам, за да ви помогна.

Смисълът на анкетите е съвсем отделна тема, която няма да се вмъкне в редовното време, затова не ме питай защо ми е анкета.

• Автор
преди 11 часа, Амели написа:

Абсолютно съм сигурна , че не е дете. Но пише инфантилно и това предразполага към асоциация за крехка възраст. Какви са мотивите е друга тема на разговор. :)

Може ли някой да ме открехне какво е "инфантилно писане" и как трябва да пише един зрял емоционален човек, така че максимално да прикрива истинските си емоции и мисли. Тук, както подозирам, има корифеи в областта на подменяне на личността си, уонабис интересни и възвишени личности, които могат да ме насочат.  (Не визирам конкретно Амели)

на 9/9/2017 в 1:30, Elaine написа:

Моля дайте снимки на тези умопомрачителни красавици, че да се уверим останалите, че не лъжете.

Не мога, не е етично. Но не е важна само физическата, а и душевната красота.

• Автор
преди 8 минути, Питоня написа:

Не мога, не е етично. Но не е важна само физическата, а и душевната красота.

Аз тук питам за физическата, то е ясно. А вие с вашите "души-камбани", дето са уж по-красиви физически от тези извънредни жени... това го разправяйте на някой друг.
А пък това, че повечето мъже ги блазни достъпното и никога не могат да оценят подобаващо никоя известна красавица, защото не е достъпна и на принципа "високото грозде е кисело" (това мъж го е измислил сто на сто) ги реже всичките, е ясно.

преди 15 минути, Elaine написа:

А пък това, че повечето мъже ги блазни достъпното и никога не могат да оценят подобаващо никоя известна красавица, защото не е достъпна и на принципа "високото грозде е кисело" (това мъж го е измислил сто на сто) ги реже всичките, е ясно.

Най-вероятно е човек да се сближи с друг такъв, с който има контакти. В този ред мисли не можеш да очакваш някой да оцени друг по картинка.

• Автор
преди 15 минути, Питоня написа:

Най-вероятно е човек да се сближи с друг такъв, с който има контакти. В този ред мисли не можеш да очакваш някой да оцени друг по картинка.

Тук не става дума за никакво сближаване, а за добро зрение и възприемане на красотата. Защо жените можем, а вие не можете?
Някои мъже могат де, ако съдим по анкетата.

Тук не става дума за никакво сближаване, а за добро зрение и възприемане на красотата. Защо жените можем, а вие не можете?
Някои мъже могат де, ако съдим по анкетата.

Хах...Жени оценяват женска красота. Това е като да пуснеш жена да избира семейна кола - катастрофално.
Като ми говориш за красота, що не взе да сложиш една източноевропейка?
Според теб точно по мургави, черни и английски мумии си падаме в България! :D
ЩО пък точно от тоя списък трябва да си избираме?!
А пък гримовете какви чудеса правят!!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 24 минути, Питоня написа:

Хах...Жени оценяват женска красота. Това е като да пуснеш жена да избира семейна кола - катастрофално.
Като ми говориш за красота, що не взе да сложиш една източноевропейка?
Според теб точно по мургави, черни и английски мумии си падаме в България! :D
ЩО пък точно от тоя списък трябва да си избираме?!

Както виждаш - можем. Иначе как си обясняваш факта, че съм сложила точно тези десет, от които няма нито една грозна. Има ли?

Или понеже не си се сближил с тях, ще кажеш че са нищо особено, повечето даже грозни.
То, мъжете и до това умозаключение като нищо можете да стигнете.

Източноевропейки:mistaken: .. има две рускини... някои твърдят че руснаците са източноевропейци. Какво искаш повече?

Пардон, едната е от Украйна - още по-източноевропейско.

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

преди 7 минути, Elaine написа:

Както виждаш - можем. Иначе как си обясняваш факта, че съм сложила точно тези десет, от които няма нито една грозна. Има ли?

Бе трябва ли да ти посочвам разликата между красива жена и някои от мумиите, които си ги дала?
Айде, няма..че злите езици стоят на опашка да се доказват.
Ама лично за мен тия са дъртички, оставям ги на чичковците.,

• Автор
преди 7 минути, Питоня написа:

Бе трябва ли да ти посочвам разликата между красива жена и някои от мумиите, които си ги дала?
Айде, няма..че злите езици стоят на опашка да се доказват.
Ама лично за мен тия са дъртички, оставям ги на чичковците.,

Близко е до ума(нормалния ум), че се избира между всичките в младите им години (като всичките са станали известни още съвсем млади и има безброй снимки и видеа с тях).
Никой не очаква от вас да харесвате 79-годишната Клаудия Кардинале.
Обяснявам като на деца в предучилищна, егаси.:brickwall:

Обяснявам като на деца в предучилищна, егаси.:brickwall:

Оф, направо да беше пуснала една снимка на Преслава и да се свършва :D
Аз не искам да си избирам от списъка ти!

• Автор
преди 8 минути, Питоня написа:

Оф, направо да беше пуснала една снимка на Преслава и да се свършва :D
Аз не искам да си избирам от списъка ти!

Верно, как не се сетих че Преслава е много по-готина... и изобщо не е мургава.:wub:

преди 8 минути, Elaine написа:

Верно, как не се сетих че Преслава е много по-готина... и изобщо не е мургава.:wub:

Това беше шега, разбира се!! Ако знаеше как мразя чалгата, щеше да разбереш сарказма ми. :)
Ти да не би да имаш комлекси относно външния вид, че 10 теми пусна със снимки на други жени?
Ако не се бъркам и си жена, що не пуснеш твои снимки да ги преценим по-добре? :D

• Автор
преди 10 минути, Питоня написа:

Това беше шега, разбира се!! Ако знаеше как мразя чалгата, щеше да разбереш сарказма ми. :)
Ти да не би да имаш комлекси относно външния вид, че 10 теми пусна със снимки на други жени?
Ако не се бъркам и си жена, що не пуснеш твои снимки да ги преценим по-добре? :D

Имам всякакви комлекси, ако искаш да ти дам малко да си затвориш в бурканчета зимнина, а?
Моя снимка как съм се излегнала на камък до едно езеро ако искаш? Тамън да те топли през зимата, че освен храна трябва и топлина, то едно ли е.

преди 10 минути, Elaine написа:

Тамън да те топли през зимата, че освен храна трябва и топлина, то едно ли е.

За зимата имам печка на ток и 5 кубика дърва, ако спре тока. За мен не бери грижа. Но ако продължаваш така да не вземе твоето легло да остане студено. А аз на камък не бих се излягал - убива.
И все пак ще ти се усмихна..Не аз..тя...
all-starssu-elizaveta-boyarskaya-9472911

• Автор
преди 7 минути, Питоня написа:

За зимата имам печка на ток и 5 кубика дърва, ако спре тока. За мен не бери грижа. Но ако продължаваш така да не вземе твоето легло да остане студено. А аз на камък не бих се излягал - убива.

Е, язък, аз като те гледам мислех, че баш на камъни се излягаш. Викам си - те с тоя ше си паснем.:shake_puter:

преди 9 минути, Elaine написа:

Е, язък, аз като те гледам мислех, че баш на камъни се излягаш. Викам си - те с тоя ше си паснем.

За какво ми е камък, като мога да се излягам в темата?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.