Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с програмата Origin

Featured Replies

При стартиране на компютъра ми излиза следната грешка

Като напиша в нета тази грешка  излиза че е от Origin.

klz1505139405u.jpg

Операционната система

Windows 7  сервизен пакет 1 /64bit /8рам 

Да не би седмицата да си отива

много грешки и то много често 

Ако може предложение или линк за нова операционна система

Windows 8.1 доста се използва но немога да си намеря читав от Замунда 

Благодаря ви предварително .

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, бат'начо написа:

Да, ползвай само  доказаният в битки софтуер на Замунда, това тука е менте https://www.microsoft.com/bg-bg/software-download/windows8ISO

този става ли ?

Windows 8.1 Professional RTM VL (x64) - Bulgarian + Activator в замунда го има 

Търси последната сборка на murphy78, ако ще е 8. Мен да питаш, остани си на 7, просто си инсталирай чиста сборка само с обновления, без разни циркаджийски шарении. Ако искаш, мога да ти предложа една съвсем скорошна(юли месец).

преди 8 часа, transcend92 написа:

Ако може предложение или линк за нова операционна система

Не знам дали според правилата на форума е законно да ти даваме линкове за пиратски софтуер. Затова мога само да ти кажа това: намираш си кой да е релийз на Windows 7 на Generation2 {Gen2} и си инсталираш него. Това е 100% чист Уиндоус с вградени в инсталатора ъпдейти. Тоест, не чакаш след инсталацията тепърва да се ъпдейтва, а се инсталира готово ъпдейтнат. Моят (от подписа) е с всички ъпдейти до Ноември 2016 г. Свалих си и един по-нов от Март 2017, но до момента не ми се е налагало да го инсталирам. Този от Ноември 2016 го инсталирах веднъж на 3 Януари тази година (защото сменях целия комп и се наложи да преинсталирам - искам, не искам) и оттогава не е мръднал. Никакви грешки, никакви сривове, нищо! Даже след като тъпаците от ЧЕЗ ми спираха тока 8 пъти за една вечер (ако не бяха го спирали, щях да постигна 7 месеца ъптайм), пак не се бъгяса, а предишните релийзи (като например релийзите на оня тъпак Махерц) още с първото спиране на тока се омазват. Двама приятели, с които всяка вечер играем на WOT, редовно имат проблеми, свързани с Windows 7, Discord и микрофон. Само че те ползват релийз на Махерц, а аз не.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Windows се тегли от сайта на Microsoft. Например през посредник:

https://tb.rg-adguard.net/index.php

Snap1.png

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 25 минути, ExaFlop написа:

Windows се тегли от сайта на Microsoft. Например през посредник:

https://tb.rg-adguard.net/index.php

За сайта на майкрософт трябва първо да си си купил поне веднъж оригинален Уиндоус, за да имаш достъп до страницата за сваляне.

А посредникът, който ти предлагаш, изобщо не е оферта. 10-15 сек. сваля с 4 МБ/сек., после цяла минута стои на 0 КБ/сек. и после пак тръгва. С това темпо ще се свали другата седмица по някое време. Отдавна мина времето, в което се задоволявахме и примирявахме с dial-up интернета, където една песен я сваляш 2 часа. Със същия успех ще си свалиш от торент чиста ОС за 15-20 мин. и после ще я активираш с оригинален ключ.

Това със скоростите е проблем при теб. А да бевше обърнал внимание на линка, от който се тегли, преди да изпадаш във филосодски разсъждения. Сървър на Майкрософт.

преди 10 минути, rado84 написа:

За сайта на майкрософт трябва първо да си си купил поне веднъж оригинален Уиндоус, за да имаш достъп до страницата за сваляне.

Вярно ли? Етоо - научих нещо тази вечер. :ph34r:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Изтеглих го за около 15 мин. пък никога не съм купувал от Майкрософт каквото и да е.

Не знам какво му е на моя линк, че да не се сваля. Аз съм със ЗоринОС, вярно че са го маскирали да мяза на Уйн, ама чак толкоз... (ако приемем, че трябва да си купувал, да си със, да си с ИЕ и т.н.).

А ако е до "щипането"... то ... е, всеки сам си го "щипе".

Редактирано от бат'начо (преглед на промените)

Още един проект за достъп до файлове (UUP) на сървърите на Microsoft:

https://uup.rg-adguard.net/

• Автор

а самата активация как става ?

имам предвид след като е официален  с пиратски активатор ли се активира или с официален

защото не съм си купувал windows никога но скоро май ще го направя обмислям покупка 

windows 10 - 450 лева има и по 220 лева  в всички онлайн магазини ги има

Просто си изпиратствай някакъв windows 7 Pro или Ultimate(активирай си го по тънкия начин) и го надгради с официален windows 10 - е ти на спестени 200 лева.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.