Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Проблемът ми е следния. Имам слушалки Plantronics със сплитер с жак за аудио и микрофон. 

Когато включва слушалките в компютъра директно (микрофона в розовото, слушалките в зеленото) се чува много по - слабо, от тогава, когато включа без сплитера слушалките в колонките ми. Нямам преден панел с аудио жакове, работя само с тези отзад на кутията. Иначе си работят, няма пращене и микрофона си работи. Пробвах да ги включва и на лаптоп, чува се както, когато ги включва в колоните.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тествай слушалките на друг компютър. Така като гледам най-вероятно порта на звуковата карта явно е повреден.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, Емил Костов написа:

Тествай слушалките на друг компютър. Така като гледам най-вероятно порта на звуковата карта явно е повреден.

Пробвах на лаптоп, по - силно се чува. Утре ще имам възможност да пробвам на друг компютър. Странно е, защото колонките се чуват добре от компютъра.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, El Shaarawy92 написа:

Пробвах на лаптоп, по - силно се чува. Утре ще имам възможност да пробвам на друг компютър. Странно е, защото колонките се чуват добре от компютъра.

Буксата на слушалките и тази на звуковата карта не котактуват добре. Може би там е проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще пробвам да ги разбутам малко, ако има промяна, най - вероятно е от буксата. При такива обстоятелства, нова звукова карта ли ще трябва :О


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 часа, El Shaarawy92 написа:

Ще пробвам да ги разбутам малко, ако има промяна, най - вероятно е от буксата. При такива обстоятелства, нова звукова карта ли ще трябва :О

Вземате един евтин конектор/адаптер и тествате дали има промяна, щом смятате че е от буксата на слушалките.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от BluePower
      USB Портовете не ми работят ето и снимка

    • от Petar02
      Здравейте,           Не успях да намиря друга тема, по моя въпрос и за това отварям нова. Имам лаптоп Lenovo x61 windows 7 home premium. Когато го включа щом ми каже добре дошли става черен екрана и само мишката може да се движи. Така стои и не ми зареждат иконите. Щом дам Ctrl+Alt+Del и отворя Task Manager и изчакам ми се отварят иконите и си зарежда. След изчакване 30 минути при опит за отваряне на controll panel някой път се отваря, но почти винаги забива и се рестартира.
      Лаптопът е закупен втора употреба и е на норвежки, след като не мога да стигна до control panel, ни мога да му сменя и езика.
      Моля за помощ.
    • от Мирослав Каменов
      Здравейте, моят проблем е следният лаптопът ми е Guru M67SRU закупих си оригинален диск за Windows 7 от Microsoft с цел да вдигна битовете на моят понеже е 32 Bit а искам 64 Bit така сложих диска във лаптопът пуснах инсталацията започнах да го инсталирам и ми изписа че „Windows не може да се инсталира защото е стартиран безопасен режим натиснете Ok за да продължите натискам и вадя диска и пускам Windows normally излиза ми това натискам ok пак това пробвах да вляза във Safe Mode да го спра не става излиза ми само това на снимката и не ме пуска вътре помощ!!!!
       

    • от fresh_bones
      Добър ден от няколко дена компютъра прави проблеми . Не иска да стартира . Пускам го от кобчето тръгва да свети пък не зарежда windows . Трябва го изключа и да го включа пет пъти за да зареди . И още нещо някой път не върти перката на  захранването и също така по някой път като зареди Windows  след като влезе след 2-3 минути ми забива и излиза син екран . Не знам какво да права да го вода на ремонт или ще мога сам да го поправа .  Днес го преинсталирах ама проблема си остава .  Параметрите му са 2 рам  процесор Intel Celeron e3300  две ядра , дънна платка biostar G47-M7 ,  видеокарта Nvidia Getforce  210 1gb . хард диск ADATA sp550 (sata 3 ) . 
      Ето го синия екран http://prikachi.com/images.php?images/643/9357643t.jpg
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.