Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да вляза във Фейсбуук, заради проверка за сигурност

Featured Replies

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

пишеш си номера и след това маркираш като изгубен телефон ;)

Как? :10:
Къде в настройките е тая опция по принцип?

преди 11 минути, HotMusicFan написа:

Как? :10:
Къде в настройките е тая опция по принцип?

като влезеш в настройките където пише номера ти под него, преди 2 седмици го намерих и така може с същия номер да активираш и чужди профили, а ако си дам номера сега на теб, има след това стандартна бланка номера ми е зает при регистрация и ще ти поискат ЛК

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

като влезеш в настройките където пише номера ти под него, преди 2 седмици го намерих и така може с същия номер да активираш и чужди профили, а ако си дам номера сега на теб, има след това стандартна бланка номера ми е зает при регистрация и ще ти поискат ЛК

Да, те миналата година ми прецакаха стария профил с лична карта, което пък е още по–брутално нахалство. Благодаря ти! :07:

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, и аз имам същият проблем, но още по-сложен. След като получих смс-и  за потвърждение и не стана да потвърдя имах достъп до профила си, но все още не можех да правя нищо освен да променям настройки. Премахнах телефонния номер, за да видя дали ще стане да вляза, но уви не стана. Пак го добавих и вижте сега какво ми се показва. Ще ви бъда благодарна ако ми кажете как да го оправя. Прикачвам снимка със страницата, която ми се появява. 

11.png

Редактирано от Нена (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Имам същият проблем. Но при мен получавам код на телефона си. След като го въведа в полето не продължавам към профила си

Редактирано от Теотеотео (преглед на промените)

не чете ли, правят номера: искат ви данни: валиден докумет на който да се вижда ваша снимка и дата на раждане

ако сте ученик: снимка на бележника: в кое у-ще учите

говорим за цветни копия

• 1 година по-късно...

Здравейте момичета, от вчера не мога да си вляза в Fb профила . Кликвах аз на иконката и гледам че зарежда с надпис " излизане " . След това се опитах да си влезна и ми излиза написано ,че трябва да потвърдя самоличността си и после че ,
акаунта ми е забранен. Четох в интернет, изпратих си името с снимка от личната карта но нищо
Направих си друг профил за да потърся моя но не ми излиза . Накарах хора да проверят в месънджер и изписва ,че не могат да отговарят на чата ,защото профилът е деактивиран или съм ги блокирала. Четох,че и на други се е случвало. Някой знае ли как да си го върна? Благодаря ви!

• 1 година по-късно...

Здравейте, от една седмица се опитвам да влезна в акаунта ми в фейсбук, фейсбук ме е блокирал поради некаква публикация, която аз несам споделял, бях влезнал в една реклама за игра,и след излизане от рекламата стана тя квато стана,блокираха ме, мисля че рекламара е била вирус, та блокираха ме уш за 72 часа,но вече мина седмица ,а аз все още нямам достъп до акаунта ми, изисква да потвърдя кода за самоличност в фейсбук,но след като получа код,не ми излиза поле където да го въведа, за да потвърдя самоличността ми моля за помощ, пробвал сим какви ли не начини и без успех за жалост.

• 1 месец по-късно...
на 29.10.2021 г. в 13:19, Ismail zaim написа:

Здравейте, от една седмица се опитвам да влезна в акаунта ми в фейсбук, фейсбук ме е блокирал поради некаква публикация, която аз несам споделял, бях влезнал в една реклама за игра,и след излизане от рекламата стана тя квато стана,блокираха ме, мисля че рекламара е била вирус, та блокираха ме уш за 72 часа,но вече мина седмица ,а аз все още нямам достъп до акаунта ми, изисква да потвърдя кода за самоличност в фейсбук,но след като получа код,не ми излиза поле където да го въведа, за да потвърдя самоличността ми моля за помощ, пробвал сим какви ли не начини и без успех за жалост.

Здравей, при мен е същия проблем, няма къде да го напиша, ти как го оправи твоя? 

Благодаря! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.