Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте сдобих се с Lenovo T440 ,батериите държат яко,но зсбелязах много странен за юен проблем: когато престои изключен и реша да го пусна само на батерия (пълна до горе) не стартира изобщо(не реагира) ,но ако вкарам зарядното за 2 секунди и го изкарам си тръгва,след това няма проблеми с включване и изключване,докато не поседи неизвестно за сега време изключен... Някаква насока от какво може да е ? С уин 8 е ако има значение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има ли ефект ако свалиш батерията, пробваш да го пуснеш (логично без никакво захранване няма да тръгне) след това да сложиш батерията и отново да пробваш да го пуснеш.

Също така има ли разлика ако го оставиш hibernation и в режим standby.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 дефект в кондензатор на захранването .

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

 дефект в кондензатор на захранването .

Намиращ се в лаптопа или в адаптера?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 в лаптопа много ясно 


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, Yvan Sergeev написа:

 в лаптопа много ясно 

Сега е много по-ясно от "дефект в кондензатор на захранването".

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

в частта след батерията по електрониката  в лаптопа .

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

50/50  или е отстраним или не-

Цитат

ефтино

 аз не бих рискувал най- много да се насметат нещата още повече

 карай си така както си караш .

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


  • Подобни теми

    • от grantpri
      Здравейте случи се следното както си слушах музика от winamp без да съм пуснал други програми или прочие лаптопа заби .. аз го изключих изчаках малко и го пуснах но без резултат ... вентилаторът си тръгва индикаторите си работят дори и USB-тата, но никаква картина изчаках за да чуя музичката при включването на windowsa но и това не чух ... мисля си че RAM плочката е изгоряла но не съм сигурен зареди това пиша да дадете мнение .. Лаптопа е Advent 7211 Ram ddr2 1gb sodimm ps2-5300 637mhz HDD 80gb CPU 2.0ghz Pentium Celeron ... искам да чуя малко мнения и ако не мога го оправя в краен случай на сервиз... благодаря ви предварително  
    • от b3s7ch0
      Здравейте . Днес при опит да пусна PC-то си ми даде грешка , от която аз разбрах че windows не открива файла Мацромед/Shockwave . През Safe Mode тръгва , но по обикновения начин не . Някаква идея как мога да оправя проблема ? Възможно ли е да се оправи без да се налага прейнсталл на windows ? По някакъв начин да се изтегли въпросния файл от някъде ? Извинявам се , ако темата не е на точното място , нека модератор да я премести . Просто ми е много спешно решаването на проблема . Благодаря предварително .
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.