Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ГРЕШКА 0xc000007b

Featured Replies

Здравейте,

имам лаптоп ACER ASPIRE E 15 , който е на една година. От известно време ми дава следната грешка :

59f44da5a89e5_(1).thumb.png.d02c4665cef413c065c58c130ed5bc1e.png

същевременно интернета ми стана много бавен, в смисъл - с рутер съм, ползват се два лаптопа. когато започват да се свалят или качват файлове, независимо в кой сайт или просто филми, докато не приключи този процес неможе да се ползва никакъв интернет. Лаптопа ми стана бавен - бавно се включва,бавно зарежда страници.Нямам никаква представа как да оправя това, затова ви моля за помощ. 

Екранна снимка (1).png

Редактирано от GA LI NA (преглед на промените)

Преинсталирай Microsoft Visual C++ Runtime-ите.

преди 9 минути, GA LI NA написа:

малко помощ за това преинсталиране може ли ?

Отвори контрол панела -> Programs да видим какво има инсталирано. От къде да знам тази програма коя версия на Visual C++ ползва точно.

Бих предложил малко по-различен подход. Тъй като switchboard е част от Adobe продултите- десен клик по Старт бутона и избери Command Prompt (Admin). В черния прозорец постави:
regsvr32 adobepdf.dll
regsvr32 switchboard.exe

и натисни Enter. 
Рестартирай компютъра, след като завърши процесът на регистриране.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 16 минути, ExaFlop написа:

Бих предложил малко по-различен подход. Тъй като switchboard е част от Adobe Photoshop - десен клик по Старт бутона и избери Command Prompt (Admin). В черния прозорец постави:
regsvr32 adobepdf.dll
и натисни Enter. 
Рестартирай компютъра, след като завърши процесът на регистриране.

Благодаря, ще опитам

преди 10 минути, GA LI NA написа:

...

Мдаа..От сайта на Microsoft тегли..
Visual C++ 2010, 2008, 2015 redistributable
Ако не стане, ще поровим в Event логовете...
Най-често подобни грешки се случват от счупени библиотеки, като най-честият виновник е Visual C++ и .NET Компонентите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, simtech написа:

Мдаа..От сайта на Microsoft тегли..
Visual C++ 2010, 2008, 2015 redistributable

преди 47 минути, GA LI NA написа:

Благодаря, ще опитам

преди 47 минути, GA LI NA написа:

Благодаря, ще опитам

тук ми дава тази грешка 

59f464a465e2b_(4).thumb.png.303fe57b69000f0ec969dac4dd812dde.png

преди 1 час, ExaFlop написа:

Тъй като switchboard е част от Adobe продултите- десен клик по Старт бутона и избери Command Prompt (Admin).

Да, но не е задължително да е pdf четеца?

• Автор

преди 28 минути, GA LI NA написа:

тук ми дава тази грешка 

59f464a465e2b_(4).thumb.png.303fe57b69000f0ec969dac4dd812dde.png

изтеглих Visual C++ 2010, 2008, 2015 redistributable 

преди 21 минути, GA LI NA написа:

изтеглих Visual C++ 2010, 2008, 2015 redistributable 

виж обаче какво съм изтеглила, да не би да не е това, което трябва

59f466ee8739a_(5).thumb.png.96b5863a84a68b114e36b4a61e5bc75d.png

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 23 минути, simtech написа:

Да, но не е задължително да е pdf четеца?

Наличието на иконата на десктопа ме наведе на тая мисъл.

преди 1 час, GA LI NA написа:

Здравейте,

имам лаптоп ACER ASPIRE E 15 , който е на една година. От известно време ми дава следната грешка :

същевременно интернета ми стана много бавен, в смисъл - с рутер съм, ползват се два лаптопа. когато започват да се свалят или качват файлове, независимо в кой сайт или просто филми, докато не приключи този процес неможе да се ползва никакъв интернет. Лаптопа ми стана бавен - бавно се включва,бавно зарежда страници.Нямам никаква представа как да оправя това, затова ви моля за помощ.

Виж клипчето , следвай инструкциите от там , пробвай ги и кажи дали всичко е наред!

• Автор
преди 9 минути, Eternal Life написа:

Виж клипчето , следвай инструкциите от там , пробвай ги и кажи дали всичко е наред!

Добре, започвам

• Автор

всичко направих , нищооооо не става. пак си дава същата грешка, мъкаааа

• Автор
преди 4 часа, GA LI NA написа:

всичко направих , нищооооо не става. пак си дава същата грешка, мъкаааа

наблъсках компютъра с кой знае какво и  всички ме зарязахте , но благодаря за вниманието. не е като да помогнеш на НОВОБРАНЕЦ. в краен случай  ще преинсталирам ,въпреки, че не ми се искаше, ноооо какво да се прави - помогни си сам !!!

Можеш да пробваш да стартираш програмата с администраторски права. Тва понякога оправя проблема. Тая грешка е най-често от смесване на различни библиотеки (32 битова програма да зарежда 64 битов .dll). Ако и тва не помогне, преинсталирай .NET Framework. Toва е линк към последния. Ако и това не помогне, просто преинсталирай програмата, която прави проблем.

на 28.10.2017 г. в 17:59, GA LI NA написа:

наблъсках компютъра с кой знае какво и  всички ме зарязахте , но благодаря за вниманието. не е като да помогнеш на НОВОБРАНЕЦ. в краен случай  ще преинсталирам ,въпреки, че не ми се искаше, ноооо какво да се прави - помогни си сам !!!

Пробвай с това и кажи дали има някаква промяна!

П.П.

Не бързай да преинсталираш!

• Автор

изчетох ви коментарите, предположенията  и предложенията няколко пъти. badsector - не пуснах тест на повърхността на диска, смятам , че с това няма да се справя както трябва.Антон III - като разглеждах инсталираните програми , нещо не виждам framework-ka, сто процента съм сигурна, че я имаше. Eternal Life - като видях това, което си ми изпратил fix update  windows,  леко  ме достраша да извърша това действие. Gregory House - никаква идея за какво става въпрос, простете неграмотността ми. понеже не бях пояснила кога се появява грешката, ами като четох из форума разни теми, та ми стана любопитно как така никой не ме попита за това, и въпреки това обаче всички  заедно ми помогнахте с проблема. програмата , която създаваше тази грешка при включване на лаптопа , не я намирах никъде. влязох в диспечер на задачите , само там не бях поглеждала какво се случва. намерих я ,  изтрих я и сега вече грешка не се показва.

НООО  мисля трябва да инсталирам framework , вие как мислите ...обаче нито една версия не ще да се инсталира,какво ли не свалях, коя ли не пробвах и най-новата дори не става. за това продължавам с молбите. преди имах настолен компютър и той ме научи, че за да инсталираш една такава, първо трябва по-стара версия. с лаптопите нямам идея как е - вие ще кажете, надявам се.лошото е, че и по-стара не иска да се инсталира. с windows 10 съм, пояснявам. ако имате някакви въпроси, нещо , не съм написала, моля питайте . 

а какво ще ме посъветвате за проблема с интернета при качване, сваляне или игра, също и за забавянето на лаптопа. бавно зарежда чак ми къса нервите, преди време не беше така.

Ако си оправила проблема, не мисли за Framework. Не ти е нужен на момента. Обикновено по-стария софтуер го изисква. Ако случайно някой софтуер ти го иска, отвори нова тема, щото тоя проблем с невъзможноста му за инсталиране на windows 10 е доста обширен.

преди 1 час, crovster написа:

Ако си оправила проблема, не мисли за Framework. Не ти е нужен на момента. Обикновено по-стария софтуер го изисква. Ако случайно някой софтуер ти го иска, отвори нова тема, щото тоя проблем с невъзможноста му за инсталиране на windows 10 е доста обширен.

Извинявайте, вие не можете да инсталирате..един Windows..а сте тръгнали да давате съвети! Знайти ли кво, много софтуер изисква .NET Framework, защото е писан да я използва!

@GA LI NA, влез в Control Panel > задайтъе изглед Large icons.
Стратирайте Programs and features.
В ляво кликнете Turn Windows Features on and off.
Най-горе има две позции .Net Framework - и двете е добре да са с черни квадратчета. Ако не са - кликнете на тях. Потвърете с ОК. Като пита за изтегляне на съдържанието, кликнете на Windows Update.
Изчакайте да се изтегли и инсталира софтуерът.
Рестартирайте компютъра.

• Автор
преди 7 часа, ExaFlop написа:

@GA LI NA, влез в Control Panel > задайтъе изглед Large icons.
Стратирайте Programs and features.
В ляво кликнете Turn Windows Features on and off.
Най-горе има две позции .Net Framework - и двете е добре да са с черни квадратчета. Ако не са - кликнете на тях. Потвърете с ОК. Като пита за изтегляне на съдържанието, кликнете на Windows Update.
Изчакайте да се изтегли и инсталира софтуерът.
Рестартирайте компютъра.

имаше само отметки.както ме посъветвахте, така  и направих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.