Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iPhone 7 Plus- мнения?

Featured Replies

Та надявам се скоро да си купя iPhone 7 Plus 128GB, но първо искам мнения. Как е от към батерия?performance?камера и e.t.c?

преди 17 минути, iAppleBeats написа:

Та надявам се скоро да си купя iPhone 7 Plus 128GB, но първо искам мнения. Как е от към батерия?performance?камера и e.t.c?

По добре е от твоя който е в подписа ти.

преди 12 минути, BMW Маниак написа:

По добре е от твоя който е в подписа ти.

То ясно, че е по-добър все пак е нов. Но искам мнения, а не излишен спам.

Идеален е, откъдето и да го погледнеш.
Точно пуснах обява да продавам моя стария и с известна носталгия ще се разделя с него.
Даже се замислих дали да не си го оставя да си ми стои в шкафа да имам резерва при нужда...

При яко ръчкане, снимане, браузване, яко разговори през деня и 2-3 приложения работни, барабар с 5 имейла, вечер в 21 часа се прибирам на 30 процента батерия.
Нито един апарат в момента не може да му стъпи на малкия пръст по батерия (само 8+ е с приблизително 25 процента по-добър откъм батерия).
Камерата му е чудесна, бърза и човек, притежавайки този апарат има една от най добрите камери в момента.

Изобщо апарата е чук и поне още 2-3 години ще си остане такъв.

Всичко е на ниво. Нямам оплаквания. Не ми е забивало, прави хубави снимки. Батерията държи се. 

преди 18 минути, algor написа:

Идеален е, откъдето и да го погледнеш.
Точно пуснах обява да продавам моя стария и с известна носталгия ще се разделя с него.
Даже се замислих дали да не си го оставя да си ми стои в шкафа да имам резерва при нужда...

При яко ръчкане, снимане, браузване, яко разговори през деня и 2-3 приложения работни, барабар с 5 имейла, вечер в 21 часа се прибирам на 30 процента батерия.
Нито един апарат в момента не може да му стъпи на малкия пръст по батерия (само 8+ е с приблизително 25 процента по-добър откъм батерия).
Камерата му е чудесна, бърза и човек, притежавайки този апарат има една от най добрите камери в момента.

Изобщо апарата е чук и поне още 2-3 години ще си остане такъв.

Това исках да чуя! Благодаря много!

IPhone 7 plus е по-добър от твоя,както е казал във втория пост  BMW Маниак.Това трябва да го приемеш за намек,че не е по-добър от Samsung Galaxy S7 edge,който го бие по резолюция,по-бърз процесор,повече рам и с още по-яка батерия.При новите им модели iphone 8 plus,също не може да се мери с новия Samsung Galaxy S8 Plus.А цените са им приблизително еднакви.

преди 52 минути, Димитър 59 написа:

IPhone 7 plus е по-добър от твоя,както е казал във втория пост  BMW Маниак.Това трябва да го приемеш за намек,че не е по-добър от Samsung Galaxy S7 edge,който го бие по резолюция,по-бърз процесор,повече рам и с още по-яка батерия.При новите им модели iphone 8 plus,също не може да се мери с новия Samsung Galaxy S8 Plus.А цените са им приблизително еднакви.

По-скоро 7+ бие по процесор S7 както и по камера.

За 8+ и S8+ не мога да кажа, не съм гледал тестове и бенчмаркове.

преди 14 часа, iAppleBeats написа:

По-скоро 7+ бие по процесор S7 както и по камера.

Дали?Самсунга е с четири ядра по 2200 MHz,а Айфона  четири ядра  2340 MHz,което на практика е почти равно.Задните камери и на двата са еднакви по 12 мп.А качеството на дисплея е доста в полза на Самсунг:1440 x 2560 pixels срещу 1080 x 1920 pixels при Айфона.Системна памет 4 GB RAM ,срещу 3 GB RAM на айфона.Вместо да изброявам още преимущества виж ги сам:iphone 7 edge vs samsung s7 edge

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Дали?Самсунга е с четири ядра по 2200 MHz,а Айфона  четири ядра  2340 MHz,което на практика е почти равно.Задните камери и на двата са еднакви по 12 мп.А качеството на дисплея е доста в полза на Самсунг:1440 x 2560 pixels срещу 1080 x 1920 pixels при Айфона.Системна памет 4 GB RAM ,срещу 3 GB RAM на айфона.Вместо да изброявам още преимущества виж ги сам:iphone 7 edge vs samsung s7 edge

Ядрата не са важни, нито честотата. Важен е чипсета. И моя е 2 ядрен на 1.3 гхз и ми върви гладко заразлика от старите дроид телефони, които забиват. 

Аз не искам да те убеждавам.Ти си го избрал вече и друго мнение няма да вземеш на предвид.Aз лично преди две години смених смартфон Самсунг,с по-голям клас на Iphone.Не беше 7-ца.,но по данни уж беше по-добър от стария ми Самсунг.Нито работеше по бързо,нито отваряше страниците на браузъра по-бързо,нито искаше да отвори всеки сайт,както предишният.Понякога ме търсеха и не звънеше.Друг път не ме чуваха по телефона.Системата му блокираше,когато си иска.Програми които ме интересуваха нямаше за тяхната система.Общото ми мнение беше,че е много ограничен смартфон,който е за предпочитане,но за малко дете.Издържах с него два месеца и си взех нов самсунг.Проблемите ми изчезнаха.Вече не бих и помислил за техните прехвалени Айфони,защото са надценени доста за това ,което могат.

Аз сравнявах моя (5S) с S7 и разлика в бързината нямаше

преди 10 минути, iAppleBeats написа:

Аз сравнявах моя (5S) с S7 и разлика в бързината нямаше

За какво ще си хвърляш парите тогава?За същата работа като сега ли?Чакаш да изпрегне сегашният,до тогава хем ще паднат цените,хем по нови модели ще има.

преди 53 минути, Димитър 59 написа:

За какво ще си хвърляш парите тогава?За същата работа като сега ли?Чакаш да изпрегне сегашният,до тогава хем ще паднат цените,хем по нови модели ще има.

Харесват ми айфоните и искам такъв да си взема. Няма да "изпрегне" и да чакам 2 години файда. 

В началото ще ти е тегаво откъм размера на самия телефон. Когато преминах от 5ес на 7+ в първите дни беше много особено въпреки, че 5-цта беше с калъф Otterbox Defender,. т.е по-голял обем. Към 7+ има калъф от същата серия, но телефона с него  прилича на телевизор.  Сравнение между двата е само марката, все пак това е телефон 3 години по-нов като концепция и хардуер. Както си чел постовете в другата ми тема лично аз не съм доволен много от батерията, но   това е въпрос на ползване и гледна точка. Камерата е много по-добра (ако дадеш мейл ще ти пратя няколко снимки за сравнение) - лятото снимах в една пещера без светкавица и снимките бяха добри. 128-те гб памет също са оферта, защото забравих как се закача кабела към компа за да свалям снимки, щом се запъни паметта. Отделно има някакъв нов стандарт за компресиране на снимките, който ги прави до 1.5мб, но уина не ги отваря, аз си ги правя нормални. Понякога на 25 -та минута от ровичкането в Инстаграм започва леко да лагва при преминаване в "прозорци". Другото което ми направи впечатление е, че при направа на скийншот от Перископ не ми показва клавиатура при споделянето му в Инстаграм, а едно сиво петно на нейно място.

Поздрави и ти препоръчвам RED!!!!

Червеното не ми харесва. Мисля да е jet black 

iAppleBeats, вероятно си доста голям фен на Apple, а и вероятно вече трвърдо си решил да си вземеш iPhone, ако не те бъркат парите и не се целиш от към изгодна покупка, тогава те подкрепям да си вземеш 7+ с две ръце, та даже бих ти препоръчвал iPhone X, ако не те бърка малкия размер.  Но, ако въпреки това не си заклет фен на ябълката, ти препоръчвам много сериозно да си направиш сметката дали реално си струва да си купуваш iPhone въобще. За мен този телефон е малко като все едно да караш Ферари, лъскаво и карасиво, но когато  излезе на пистата с някое BMW или Audi, нито е по-бързо нито по-качествено. iPhone 7 plus се продава на нашите пазари, ако си решил да го купуваш от България, за от 1 260.00 лева до 1 500.00 лева, Samsung S8 plus се продава за от 1 178.00 лева до 1 420.00 лева. Няма да се впускам да ти обяснявам процесори, дисплеи и т.н. само ще ти кажа, че iPhone 7 plus е  пуснат на пазара: септември 2016 година и е по-скъп от Samsung S8 plus, който е пуснат на пазара април 2017 година. С две думи не мисля, че си струва да си купуваш нещо по-старо за повече пари, при положение, че има нещо по-ново за по-малко пари. Съветвам те да погледнеш и параметрите на двата телефона, ПЛЮС какво има S8 Plus и какво няма 7 Plus, примерно headphone jack-а или възможността да увеличиш капацитета на паметта. 

преди 4 часа, Теодор Иванов написа:

...да погледнеш и параметрите на двата телефона, ПЛЮС какво има S8 Plus и какво няма 7 Plus

Аз му правих сравнението със самсунг  S7 Plus,който е по-добър от неговия избор.А S8 Plus е многократно по-добър от  iPhone7.Трябва да си много задръстен,за да не видиш значителните разлики.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Аз му правих сравнението със самсунг  S7 Plus,който е по-добър от неговия избор.А S8 Plus е многократно по-добър от  iPhone7.Трябва да си много задръстен,за да не видиш значителните разлики.

Ами то S8 е многократно по-добър от iPhone X и  iPhone 8, но да не спамим излишно темата и да не натрапваме мнение, който иска може свободно да сравни телефоните в интернет, фактите сами говорят. Просто за мен iPhone вече не е изгодна покупка!

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Трябва да си много задръстен 

А кому е нужно да обиждате по този начин?
Надявам се да не сте се усетил просто, а да не ви е навик и нарочно да го правите.

Истината за вас не е истина за друг и обратното.
Как може различни хора да харесват едно и също?!?!

преди 50 минути, Теодор Иванов написа:

Ами то S8 е многократно по-добър от iPhone X  

Как с лека ръка определяте нещо дали е добро или не, като още не е излязло на пазара...

преди 23 часа, iAppleBeats написа:

Какъвто и цвят дА вземеш пак ще прибегнеш до услугите на калъфчето за телефон. Otterbox са класика - за 7+ си е направо грамаден :)

Поздрави!!!

преди 23 часа, iAppleBeats написа:

Не те съветвам да е той.
Ползвах го една година и не е това, което ти изглежда.
Те и Епъл си признаха с половин уста, че този модел, който трябваше да е "уау" или "върхови", всъщност се оказа най-бъгав.

Та моя опит казва: недей!

преди 2 часа, algor написа:

Как с лека ръка определяте нещо дали е добро или не, като още не е излязло на пазара...

На пазара не е излязъл, но ревю на телефона беше напрвено отдавна, отделно че от два дни в YouTube вървят unboxing видеа на pre order-ните, а и спецификациите на телефона и цената са в интернете от доста време. Единственото нещо което ми харесва в iPhone X  е това, че рамката е стоманена а не ламаринена, но това определено не е качество което да определя цена от 1000$. Пак казвам всеки си има мнение, но когато фактите говорят по-добре да не казваме нищо, всеки си има глава на раменете. 

Подкрепям мнението на Chasovnik, че тези телефони без калъфче, е безумение да се ползват. Заради опцията за безжично зареждане, Apple са принудение да се откажат от металния гръб и да прибегнат към стъкления, същото важи и за Samsung, макар че те предимно си правеха гърбовете от пластмаса. Но стъклото, конкретно говоря за iPhoneX, на гъбра казаха че е много скъпо, ако се счупи. Докато при Samsung S8 стъклото на гърба е ефтино и лесно се сменя, но стъклото пък отпред се оценява на 50% от себестойноста на телефона. Това е още една причина да не си купуваш iPhone, защото частите за него, поради някаква неизвестна причина, са много скъпи. 

Редактирано от Теодор Иванов (преглед на промените)

преди 1 час, algor написа:

Ама и ти си много усведомен.Дъщеря ми си купи самсунг S8 плюс,преди месец,за 910 евро.Доста съм го пробвал от тогава,преди да говоря тук.

преди 17 минути, Димитър 59 написа:

Ама и ти си много усведомен.Дъщеря ми си купи самсунг S8 плюс,преди месец,за 910 евро.Доста съм го пробвал от тогава,преди да говоря тук.

Той говори за iPhone X

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.