Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на усилвател?

Featured Replies

Кой усилвател би подкарал тези тонколони ?

http://besthifistore.com/product/1709/dali-opticon-8-chift.html

преди 2 часа, Bonbona123 написа:

Много усилватели биха подкарали посоченият модел тонколони който е Добър (след него има още няколко оценки -  много добри, отлични и превъзходни) Сам може да се насочиш към такъв от същата фирма доставчик, като почнеш от цена 1500 лева НАГОРЕ! Също е важно за каква музика ще ползваш модела и къде.За домашно ползване е необходимо предварителна подготовка на акустиката на помещението в което ще ги ползваш.Недопустимо е колони за 4000 лева да ги куплираш с усилвател за 200 или обратното. Ако е за ползване да вдигаш врява, не бих продължил да ти отговарям.Колоните са една от най важните компоненти в домашната аудиоуредба, но качествена музика спокойно може да се слуша и на 4-5 вата в къщи. Не си описал каква е същинската ти идея със посочения модел на DALI за да коментираме по обстойно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 часа, *LZ4JW* написа:

но качествена музика спокойно може да се слуша и на 4-5 вата в къщи

това е истината, но в 99% от темите, авторите ги интересува да вдигат аларма

на ‎11‎/‎4‎/‎2017 в 21:56, Bonbona123 написа:

Купи ли ги вече или не ти достигат към 3.500 лв.

• 3 седмици по-късно...

Имам същото питане като автора на темата, но с по- скромни изисквания . 

Какъв усилвател ще е подходящ да взема за старите ми колонки Респром (талашитени), 20 вата, 8 ома, с по три говорителя в тях. 

Марка, модел, цена - идеи ако имате някакви. Искам да пускам музиката от компютър и целта е да ъпрейдна с едно ниво пластмасовитe Logitech s220 2.1

Гледам  употребявани - примерно ONKYO TX-35 , дали ще стане?

* забравих да спомена - до към 100- тина лева

IMG_20171124_220541682.jpg

Редактирано от MicraNT (преглед на промените)

Виж този   http://www.usilvateli.com/ad/view/Yamaha-AX-300-2493    това онкьо не ме кефи нещо. Търси си чист усилвател, не ресивър.

преди 11 часа, AGD написа:

Виж този   http://www.usilvateli.com/ad/view/Yamaha-AX-300-2493    това онкьо не ме кефи нещо. Търси си чист усилвател, не ресивър.

Благодаря ти,  че ми спестяваш  едни 80 лв. (заради Онкьо-то). През куриер  не бих взел стара техника,  щото нямам навик да ползвам опцията тест, а и като нямам база за сравнение.

Рових снощи след питането и взех да разбирам, че се вкарвам във голям филм, както често се изразяват хората в подобни теми. Трябва да вдигна бюджета явно.  Първо  второто, след това третото, а накрая и първото (колоните). Засега ще пускам Флак-ове и ще си внушавам, че е по- добре. 

преди 13 часа, MicraNT написа:

Благодаря ти,  че ми спестяваш  едни 80 лв. (заради Онкьо-то). През куриер  не бих взел стара техника,  щото нямам навик да ползвам опцията тест, а и като нямам база за сравнение.

Рових снощи след питането и взех да разбирам, че се вкарвам във голям филм, както често се изразяват хората в подобни теми. Трябва да вдигна бюджета явно.  Първо  второто, след това третото, а накрая и първото (колоните). Засега ще пускам Флак-ове и ще си внушавам, че е по- добре. 

Пазарувал съм от тези хора и са много коректни. Може да си говориш спокойно с тях и да ги помолиш преди да ти го пратят да му обслужат потенциометрите и превключвателите. Също ще ти кажат ако е имало някакви ремонти по усилвателя. Репутацията им е по-важна от това да продадат нещо некачествено и да вземат някой лев както правят повечето в ОЛХ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.