Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабелна цифрова тв със приемник от Blizoo няма EPG?

Featured Replies

Значи кабелната/цифровата си работи идеално. Приемника е тези от Близу - топфиелд СД, но не показва EPG. Часовете са точно както трябва за предаванията (кога почва следващото) но на мястото на надписа няма никой, празно място. Някакъв съвет/решение на проблема? :)

Ресетни го до заводски настройки, за да си получи новия firmware и ако проблема продължава звъни на МТЕЛ.

• Автор
преди 19 минути, Емил Костов написа:

Ресетни го до заводски настройки, за да си получи новия firmware и ако проблема продължава звъни на МТЕЛ.

Аз не ползвам вече Близу/Мтел. Това се оптивам да обесня. Ползвам техен приемник с друг оператор. :)

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Ами питай тези, на които плащаш. Де да ти знам оператора и с какво е съвместим.

Те дойдоха, наместиха го, казаха, трябва да зареди, но така и не зареди справочника... Тея дни явно ще ги викна да видят. Но викам междувременно може да има някой разбиращ. :)

Редактирано от MisterDimchev (преглед на промените)

Приемнкика би трябвало да е заключен срещу други оператори. EPG функцията не работи защото от оператора така са решили, както и бутона "0" сменя пропорциите на картината, отново по прищевка на Близуу. Новият ти оператор би трябвало да си инсталира собствен софтуеър на приемника или трябва да се намери фабричният фърмуеър.

• Автор

Да 0-лата си е така.

Ясно, значи така ще се кара. :)

преди 1 час, peppone1 написа:

Приемнкика би трябвало да е заключен срещу други оператори. EPG функцията не работи защото от оператора така са решили, както и бутона "0" сменя пропорциите на картината, отново по прищевка на Близуу. Новият ти оператор би трябвало да си инсталира собствен софтуеър на приемника или трябва да се намери фабричният фърмуеър.

Поредните глупости на търкалета. За сведенир имам И такъв приемник на нашенски оператор. В мое село. 0 пак действа така. И менютата въобще не са лилави или червени. EPG при мен работи.

Ако дистанционното не действа от достатъчно далеч, махни менте лепенката отляво на индикатора, която закрива приемника. Отдолу ще се покаже истинското лого и ще се учудиш колко отдалеч работи дистанционното. Това за Topfield 6100. Защото питащият упорито не си казва модела о кабеларката. Аз пък привърших с врачуването.

преди 7 часа, MisterDimchev написа:

Аз не ползвам вече Близу/Мтел. Това се оптивам да обесня. Ползвам техен приемник с друг оператор. :)

Тогава няма как да стане!

• Автор
преди 3 часа, Филипов написа:

Поредните глупости на търкалета. За сведенир имам И такъв приемник на нашенски оператор. В мое село. 0 пак действа така. И менютата въобще не са лилави или червени. EPG при мен работи.

Ако дистанционното не действа от достатъчно далеч, махни менте лепенката отляво на индикатора, която закрива приемника. Отдолу ще се покаже истинското лого и ще се учудиш колко отдалеч работи дистанционното. Това за Topfield 6100. Защото питащият упорито не си казва модела о кабеларката. Аз пък привърших с врачуването.

Бергон ми е кабеларката. Приемника е същия Топфилд. Часовете са правилни за сегашно което дават и за което следва, само на мястото където трябва да е предаването няма нищо, празно... Кабеларката ми има EPG, но по някаква причина не се показва. Отварям Справочник, каналите са наредени, предаванията разделени пак така на часове, но пак надписи няма, просто празни полета. :)

IMG_20171109_010238.jpg

Редактирано от MisterDimchev (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Дадоха ми декодер NETA 5510 DCR-C, работи, но не може да открие канали. Явно е кодиран към Близу. Искам да хващам БНТ, БТВ, Нова. Мога ли да го настроя, ако е кодиран? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.