Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

FRAPS не записва както трябва.

Featured Replies

Здравейте, изтеглих си FRAPS (нелегалната версия), гледах клипове в интернет как точно трябва да се нагласи за да бъде всичко точно, но при мен нещо не се получава, щом тръгна да записвам се чува само гласът ми и се вижда черен екран. Пробвах от българзката zamunda, (извинявам се ако нарушавам правилата) и опитах с Fraps-а от официалният сайт (производителя), но пак нищо.

Ако някой може да ми помогне?

Intel-Core i3-7100 3.9GHz
MSI GeForce GTX 1050Ti GAMING X (4GB)
4GB RAM DDR4

При тебе нещо функционира ли нормално?

Използваш кракнат софтуер и търсиш кусури.

Fraps има безплатни алтернативи.

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)

Дали е кракнат Фрапс-а или не е все тая за правилната му работа. Друг е въпроса, че тази програма е от години зарязана от собствените си разработчици и фактически е един софтуерен мъртвец.

Белият зъб, за запис ползвай Geforce Experience! С карта на Nvidia си, за какъв дявол ти е тоя Фрапс и всякакви подобни програми?

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Дали е кракнат Фрапс-а или не е все тая за правилната му работа. Друг е въпроса, че тази програма е от години зарязана от собствените си разработчици и фактически е един софтуерен мъртвец.

Белият зъб, за запис ползвай Geforce Experience! С карта на Nvidia си, за какъв дявол ти е тоя Фрапс и всякакви подобни програми?

Точно и аз щях да питам, защо не ползва GFE. Не съм съгласен много, че FRAPS  е мъртъв. Аз и до днес го ползвам за мониторинг на кадрите и винаги ми се стартира с windows. Ползвам го и за запис на средните  fps, времената на кадрите и естествено минималните fps. Но всъщност винаги го ползвам за скрйншотове. Назначил съм си макробутон за скрийншотове през 10 секунди и ми е много удобно да направя една или колкото си искам снимки. Сега някой ще каже, че мога да ползвам и други програми, но аз пък питам - защо? Защо трябва да се променя нещо, което работи и да се слага друго, което я работи я не?

преди 2 часа, Арменският Поп написа:

Ми щом ползваш ФРАПС, че и кракнат е нормално да не работи.

Изобщо не е нормално да не работи. Всички кракнати версии си работят. Разлиакта спрямо некракнатите е в някои подробности. Мисля не можеше да се записва дълъг клип, скрийншот се прави само във формат bmp и някои други допълнителни опции. Но в никакъв случай кракната от Маймунда версия не прави проблеми! 

Проблеми по принцип с подобни програми могат да възникнат поради някаква несъвместимост с друга програма, DX9  и тем подобни. Дори при някои игри се предупреждава, че е стартиран FRAPS  и може да има проблеми, затова да се изключел. Примерно при ARК:Survival. Наистина може да има някакви проблеми, но такива проблеми с DX9  имат абсолютно всички подобни програми!!! Проблемите всъщност са точно във възможността играта да блокира при определени обстоятелства, които се наслагват по време на стартиране. Рядко се случва, но може да се случи при почти всяка игра!

Редактирано от BG-Team-DRIFT (преглед на промените)

• Автор

На мен ми трябваше Fraps замалко, исках просто да запиша нещо за няколко минути.
`Свърших си работата и го деинсталирах.

Тъй като Fraps не се поддържа и няма как да бъде прочетен файла от него на Windows 10, за целта трябва да се отвори като Windows Media Player за да се вижда и картината, иначе е само черен екран.

Все пак благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.