Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отключване на iphone 6 към Таратор-Бг

Featured Replies

Здравейте хора, преди година и половина си взех iphone 6 от Telenor, при закупуването не ми казаха че ще е заключен. От месец съм в Англия и искам да си използвам моето устройство с английска карта, но чак тогава разбрах че е заключен. От тогава обикалям тукашните магазинчета за телефони да намеря някой да го отключи, но всички ми казават  "sorry my friend". Когато се свързах с техен представител ми обясниха, че трябва да изчакам още половин година за да ми изтече договора с тях и тогава да го отключа. Обръющам се към вас за да попитам дали мога да получая  някакъв сайт за да го отключа или да отида при някой сънародник тук който ще може да ми помиогне  или да пробвам  да го пратя в България и да се надявам че в някой от тамушните сервизи ще успеят да ми го отключат....... 

Тегава кауза, да не кажа невъзможна.
Тоест има варианти, но цената е такава, че е безмислено упражнението.
Отклюцването към Теленор открай време е едно от най-тегавите упражнения и надали това ще се промени в обозримо бъдеще.

По коледа 2013 си купих L7 II от Леленор и на него работеха леленорски, ментелски и рибакомски карти. Лично питах в техен магазин, преди да си направя експеримента, и ми казаха, че не продават заключени телефони(това беше някъде през 2015 година). Сефте виждам някой да заявява твърдо, че телефон, купен от леленор, е заключен...

По-добре късно, отколкото по-късно.
В темата става въпрос само и единствено за iPhone и за нищо друго, а всеки такъв апарат, купен с мобилен абонамент е заключен за 2-те години на договора.
Всеки!!!

пп. Единствено iPhone купен в брой и без абонамент се отключва до два часа след покупката.

• Автор

Телефона е закупен в кеш и с договор за две години, всички устройства от тази марка се заключвали. Ако искам да го отключат трябва да прекратя договора, да им платя неустойката и от там да подам молба за отключване. Относно R сим пробвах няколко и пак нищо... Като гледам май най-добре ще е този да го оставя в България да се ползва, а за да и взема друг от тук.. 

Редактирано от galski1996 (преглед на промените)

Не си струва да се набиват пари в 6-цата за отключване и мисля това е оптималният вариант - тоест да вземете друг, а този да остане в БГ да се ползва, докато мине договора и се отключи.

От разказ на патил знам , че след като изтече договора ги отключвали сами при молба.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.