Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с уникредит булбанк

Featured Replies

Здраейте,имам следният проблем с дебитна карта на уникредит.

Днес проверявам наличността по сметката в тяхен банкомат и ми пиши - 1785 лева .

Звънях в банката по телефона и не ми казаха абсолютно нищо,нямах време да отида до банката,защото трябваше да ходя на работа.

Интересно ми е как така от сметка на + изведнъж става на -

Защо се изненадваш явно не само Мартин Петров са окрали ами и теб  стой далеч от РАЙФАНЗЕН И  УНИКРЕДИТ

Подай жалба до КЗП

• Автор
преди 22 минути, adersa написа:

Защо се изненадваш явно не само Мартин Петров са окрали ами и теб  стой далеч от РАЙФАНЗЕН И  УНИКРЕДИТ

Подай жалба до КЗП

Ама това нещо за пърчи пъ ми се случва,какво толкова има за да става така незнам.

да нямаш запор от някъде нещо просрочено по принцип тогава стават тези истории

• Автор
преди 18 минути, byly написа:

да нямаш запор от някъде нещо просрочено по принцип тогава стават тези истории

Нямам нищо,толкова години до сега такова нещо не съм виждал никога,даже не съм и чувал

И аз не бях чувала докато не объркаха данните на мой познат и му запорирали сметката заради мъж с същите имена но с различен град

• Автор
преди 1 час, byly написа:

И аз не бях чувала докато не объркаха данните на мой познат и му запорирали сметката заради мъж с същите имена но с различен град

Че в тея банки само малоумници ли назначават

Регистрирай се в сайта на банката и си наблюдавай сметките. Освен това можеш да направиш различни ограничения на тегления, има интернет банкиране на комунални сметки ,може да искаш SMS известяване  и още мн.други . Разучете какво предлагат различните банки  например при ДСК директ при интернет банкиране на комунални сметки вземат 20  ст. облужване месечно 2 лв, Първа Инвен, банка - не взема такса , а за обслужване на месец 1,5лв с дебитна карта и т.н. За Булбанк знам , че е банка с най-високи такси, но дават кредити с ниски лихви  и т.н. Парите трябва да се наблюдават и да се управляват!

техническа грешка вместо + е сложен -

на мен един път  Инвестбанк АД ми преведаха заплатата разделена на 3 и съответно имах 3 превода

сигурно някой служител си прави нещата по трудни

• Автор
преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

техническа грешка вместо + е сложен -

на мен един път  Инвестбанк АД ми преведаха заплатата разделена на 3 и съответно имах 3 превода

сигурно някой служител си прави нещата по трудни

Незнам от 24/7 обслужването преди 30 минути ми казаха че всичко е наред със сметката,аз им викам една заплата и отгоре ми липсва,те ми казват извиняваме се за неудобството ,другият месец "живот и здраве ще го оправим"". Сложих кавички защото тази дама от банката така ми каза,даже и не се представи,а номера на който звъннах  е   02 933 712.

Ама това "Живот и здраве" където м и го казаха не ме направи особенно доволен,при шположение че това е банка,а не някой приятел

преди 41 минути, MVH;a5BSKD написа:

Незнам от 24/7 обслужването преди 30 минути ми казаха че всичко е наред със сметката,аз им викам една заплата и отгоре ми липсва,те ми казват извиняваме се за неудобството ,другият месец "живот и здраве ще го оправим"". Сложих кавички защото тази дама от банката така ми каза,даже и не се представи,а номера на който звъннах  е   02 933 712.

Ама това "Живот и здраве" където м и го казаха не ме направи особенно доволен,при шположение че това е банка,а не някой приятел

Бягай на място, ама се подготви предварително, че служителите там дсота често са неподготвени и гледат да те разкарат. Правят и грешки. Това лято си имах вземане-даване с тая банка и служителите и. Ако не бях наясно какво искам, лесно ме изиграват. Макар че първия път пак ме изиграха, усетих се по-късно и ходих втори път за справка. Защитите при плащане са на практика почти нулеви. Мен за 2 години ми източиха от Щатите около 600 лева  и то автоматично, без аз да знам, без банката да ме уведомява. Просто се бях абонирал за 1 и 3 месеца за една игра, ама кой да види, че трябва да махна чавката за автоматично плащане всеки месец или през 3 месеца, каквито бяха абонаментите ми. Чак това лято разбрах, че всеки месец ми източват по 22 лева и на всеки 3 месеца по 70 лева. Ходих да се разправям в Булбанк, как така ми източват парите и те не ме уведомяват, а обяснението бе, че след като веднъж съм активирал автоматично плащане, не ме уведомяват по никакъв начин! Разбира се, аз до пенсия мога да си плащам тия пари, че и други, ако попадна на подобен сайт, но проблемът за мен си е в банката. За жалост няма как да я сменя, защото и заплати превеждат там. Всъщност, DSK  са дори още по-зле. Някой горе спомена ДСК, но лично аз им пратих гневно предложение да не ме включват автомоатично в акаунта ми като отворя DSK Direct. Обаче година и кусур вече, мерки не са взели. В Булбанк поне не може да се влезе автоматично по никакъв начин. Трябва ръчно изписване на паролата винаги. От тая гледна точка е по-сигурна за онлайн банкиране, но пък казах, как просто с едно автомоатично плащане, ако си се регистрирал някъде за малко, могат да ти източват парите докато не се усетиш. 

А и още един проблем с Булбанк. Лятото пък платих два пъти  по 70 лева за една игра след едно объркване на верификацията. Сега си имам два ключа за тая игра и подарявам единия ;)  

Редактирано от BG-Team-DRIFT (преглед на промените)

• Автор
преди 21 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Бягай на място, ама се подготви предварително, че служителите там дсота често са неподготвени и гледат да те разкарат. Правят и грешки. Това лято си имах вземане-даване с тая банка и служителите и. Ако не бях наясно какво искам, лесно ме изиграват. Макар че първия път пак ме изиграха, усетих се по-късно и ходих втори път за справка. Защитите при плащане са на практика почти нулеви. Мен за 2 години ми източиха от Щатите около 600 лева  и то автоматично, без аз да знам, без банката да ме уведомява. Просто се бях абонирал за 1 и 3 месеца за една игра, ама кой да види, че трябва да махна чавката за автоматично плащане всеки месец или през 3 месеца, каквито бяха абонаментите ми. Чак това лято разбрах, че всеки месец ми източват по 22 лева и на всеки 3 месеца по 70 лева. Ходих да се разправям в Булбанк, как така ми източват парите и те не ме уведомяват, а обяснението бе, че след като веднъж съм активирал автоматично плащане, не ме уведомяват по никакъв начин! Разбира се, аз до пенсия мога да си плащам тия пари, че и други, ако попадна на подобен сайт, но проблемът за мен си е в банката. За жалост няма как да я сменя, защото и заплати превеждат там. Всъщност, DSK  са дори още по-зле. Някой горе спомена ДСК, но лично аз им пратих гневно предложение да не ме включват автомоатично в акаунта ми като отворя DSK Direct. Обаче година и кусур вече, мерки не са взели. В Булбанк поне не може да се влезе автоматично по никакъв начин. Трябва ръчно изписване на паролата винаги. От тая гледна точка е по-сигурна за онлайн банкиране, но пък казах, как просто с едно автомоатично плащане, ако си се регистрирал някъде за малко, могат да ти източват парите докато не се усетиш. 

А и още един проблем с Булбанк. Лятото пък платих два пъти  по 70 лева за една игра след едно объркване на верификацията. Сега си имам два ключа за тая игра и подарявам единия ;)  

Незнам за теб,ама ще им еба путката майна,ще ги  съдя,майка им дейба и боклуците

преди 24 минути, MVH;a5BSKD написа:

Незнам за теб,ама ще им еба путката майна,ще ги  съдя,майка им дейба и боклуците

Нормално е да реагираш така. Не са само те за съдене и п-и м-и. 

Всяка банка си има свои правила и човек трябва внимателно да ги чете. Задължително трябва да се изключи автоматичното теглене на суми ,има го при всяко интернет банкиране ! При ДСК директ например човек може да си направи виртуална дебитна карта и когато се разплаща по различни сайтове да плаща само от там  КАТО В КАРТАТА СЕ ВКАРВА САМО СУМАТА ЗА ПЛАЩАНЕ И НИКАКВИ ДРУГИ СУМИ ,така се прави ограничаване на следващи тегления от някакви некоректни сайтове. Давам примери за да се види , че вместо да се ядосвате трябва да разговаряте със служителите на дълго и на широко докато всичко ви стане ясно и вие се убедите , че парите ви са защитени както трябва.Всеки банков служител започва да ви уважава като разбере , че сте в "час " и няма да си позволи да бъде невнимателен!

Най-добре е вместо с мамата напред да подходите с жалба в банката В ПИСМЕНА ФОРМА И ВХОДЯЩ НОМЕР - да си проверят грешката и да я поправят.
Писането по форумите също няма да помогне много.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.