Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с приложение Facebook

Featured Replies

Здравейте! Мой познат има следния проблем с приложението Facobook на мобилен телефон Samsung: Изтеглил и инсталирал Facebook Lite, но не го харесал, деинсталирал го и си качил нормалния фейсбук, но след като го използва известно време - около половин час, изведнъж приложението се сменяло пак с Facebook Lite. Деинсталирането и инсталирането го е правил 3-4 пъти и резултатът е все същият. Единствената идея, за която се сетих и му казах да направи е като инсталира за пореден път Фейсбук, от самия него да опита да го актуализира, но в настройките няма предложение за актуализация - версията е най-новата. 

Моля за идеи за решаване на този проблем!

преди 19 минути, valja написа:

Здравейте! Мой познат има следния проблем с приложението Facobook на мобилен телефон Samsung: Изтеглил и инсталирал Facebook Lite, но не го харесал, деинсталирал го и си качил нормалния фейсбук, но след като го използва известно време - около половин час, изведнъж приложението се сменяло пак с Facebook Lite. Деинсталирането и инсталирането го е правил 3-4 пъти и резултатът е все същият. Единствената идея, за която се сетих и му казах да направи е като инсталира за пореден път Фейсбук, от самия него да опита да го актуализира, но в настройките няма предложение за актуализация - версията е най-новата. 

Моля за идеи за решаване на този проблем!

Няма как от самосебе си да се инсталира даден приложение. Празпитай точно твоя приятел какво прави.

• Автор

И на мен ми се стори странно, но ми го обясни няколко пъти - точно това се случвало. Няма как да се е объркал, защото визията на двете приложения е съвсем различна.

преди 16 минути, valja написа:

И на мен ми се стори странно, но ми го обясни няколко пъти - точно това се случвало. Няма как да се е объркал, защото визията на двете приложения е съвсем различна.

Деинсталира двете приложения, рестартира телефона и си инсталира това, което иска.

• Автор

Благодаря! Мисля, че не е рестартирал телефона преди да инсталира приложението.

Ако е цъкнал на някоя реклама в приложението може да му се е инсталирала отново LITE версията. Да внимава къде/какво цъка.

• Автор

Благодаря! Това също е възможно. Ще му кажа.

Най-доброто решение: reset до фабрични настройки, правиш го като нов. 

• Автор

Да, в краен случай ще е този вариант. Благодаря!

Здравейте. Снощи ми се е ъпдейтнало Фейсбук-приложението и днес не се отваря. Буквално. Постоянно ми дава грешки и принудително затваряне. Изглежда не съм само аз, тъй като погледнах коментарите в Google Play и наистина голяма част се оплакват от последния ъпдейт със същия проблем. Все си мисля, че проблема явно е по-масов, но никъде не се появи новина, за да затвърдя впечатленията си. Дори в Kaldata. Не че питам за решение на проблема, най-вероятно в следващия ъпдейт ще го оправят, но някой друг от тука има ли този проблем?

• 1 месец по-късно...
на 4.12.2017 г. в 13:29, Емил Костов написа:

Деинсталира двете приложения, рестартира телефона и си инсталира това, което иска.

Точно така 

изтеглен файл.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.