Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам една мацка в Kaufland

Featured Replies

преди 1 час, Белгиеца написа:

белги

поне да си полезен малко би ли споделил колко са соц. помощи в Белгия

• Отговори 55
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

белги

поне да си полезен малко би ли споделил колко са соц. помощи в Белгия

някъде над 750 евро на месец, ама ако не си женен за белгийка ха ха ха ...
трябва да си дошъл с някоя нашенка тука, която да няма доходи, за да ви дават на двамката по около 1050 евро на месец ако сте без деца. за хлапета дават още мангизи

• Автор

http://www.beu.bg/къде-най-успешно-се-свалят-жени-news5501.html

Свикнали сме да вярваме, че най-подходящото място за свалка е дискотеката. Е, може и в Кауфланд де.

преди 29 минути, Leso Pesho написа:

http://www.beu.bg/къде-най-успешно-се-свалят-жени-news5501.html

Свикнали сме да вярваме, че най-подходящото място за свалка е дискотеката. Е, може и в Кауфланд де.

Аз като бях по-млад въобще не съм си мечтаел да си сваля продавачка в бакалия.
Свалях си ги в Студентски град, че имат поне акъл в главата си.
Няма по-лоша съдба от това да се бракуваш за глупава жена, това от мен да го знаете.
Не е ли доказала че има акъл в главата за да учи, не ви трябва изобщо, щото ще ви народи две тъпънарчета да се чудите как да ги възпитавате.

Не е ли доказала че има акъл в главата за да учи, не ви трябва изобщо, щото ще ви народи две тъпънарчета да се чудите как да ги възпитавате.

Тя на твоята и дойде акъла ама много късно. Вече беше родила първото ама повече не повтори тая грешка за възпитава и второ с такъв като тебе.
А продавачката в бакалията хич не е лоша идея. Това говори за жена на която и се работи и ще ти подържа дома в ред а не някоя умна къде ще ти умува по цял ден и ще ползва такъв като теб като момче за всичко ама без тънката част.
Аее точно на теб къде си идеалния пример за какво говоря няма да обяснявам.

• Автор

Няма по-лоша съдба от това да се бракуваш за глупава жена, това от мен да го знаете.

Да, но поне всяка вечер ще ми носи чудесни вкусотии от Кауфланд. Кебапчета, вкусно сирене, бира и прочие. А и в Кауфланд има чудесно червено вино за една хубава вечер.;)

преди 14 часа, Mlechko написа:

Егати тъпата тема! Абе, Лешо! Ти замислял ли си се, че тя може въобще да не те харесва!

На мен даже никога и не ми е минавало на ум да си задам подобен тъп въпрос на себе си. Само ти обаче и @simtech може да си го зададете. Това може да си го зададе само някой комплексар който е неуверен в себе си. Други работи търсят жените в мъжете ама това за теб е да пренапиша всичките си трудове по тая тема отново а това ще е вагони с литература.

преди 18 часа, Leso Pesho написа:

но ме е срам да я заговоря.

Авторе хич да не ти дреме. На мен тия са ми любими "продавачките". Трябва да си небрежен, много уверен в себе си и хич да не ти пука. Изчакваш я кога е на касата и да няма хора след теб за да може да имаш време да и пълниш главата с глупости поне минута.
Тоест да и се представиш и да заявиш на обекта че ти е интересен и искаш да го опознаеш повече от ниво продавач-клиент.
100 % ще объркаш нещата така като те чета освен ако не си голям късметлия или да компенсираш от чар ама ще ти дам една идея.
Направо и казваш че е много красива и почваш да си говориш с нея. Питаш я как се казва какво прави в свободното си време и така.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор
преди 12 минути, BMW Маниак написа:

Авторе хич да не ти дреме. На мен тия са ми любими "продавачките". Трябва да си небрежен, много уверен в себе си и хич да не ти пука. 

Много правилно. Да не ти пука е добро нещо защото то изключва притеснението.

Когато притеснението стане доминанта в човешкото съзнание човек сякаш блокира.

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Моят син например не говори български, сега е 5 клас почнаха да учат английски в училище.

Ти не е лошо да провериш първо дали е твой че то бащинството не е като майчинството. Майката винаги е сигурна коя е ама бащата ...
И много късно ве Белджо те вече за кога да го учат тоя английски ? Моята челяд го почнаха от яслите още с изключение на последната ми дъщеря. То нали испанския им е майчин хайде и по един английски ей така да има докато са им празни главите.
Ама 5 клас много късно вече !

преди 14 минути, BMW Маниак написа:

То нали испанския им е майчин хайде и по един английски ей така да има докато са им празни главите.
Ама 5 клас много късно вече !

не е късно
в седми клас започнах да уча немски и нищо не ми влизаше в главата, но моя първа братовчедка, когато завършихме осми клас, пишеше и говореше свободно
пишеше си писма с деца от бившата ГДР, идваха и на гости, тя ходеше там
откакто се омъжи, преди 35г. спря контакти и си мисля, че вече го е забравила

преди 13 минути, Leso Pesho написа:

Много правилно. Да не ти пука е добро нещо защото то изключва притеснението.

Когато притеснението стане доминанта в човешкото съзнание човек сякаш блокира.

То не се учи от днес за утре за това и ти предричам неуспех (искрено се надявам да ме опровергаеш) но пък задължително трябва да пробваш и все някога нещата ще си дойдат на мястото и притеснението ще остане в миналото. Ама трябва да се почне от някъде а случая е много подходящ. Може да вземеш някой познат с теб за кураж къде е по уверен и да помага на место ама рискуваш че тя може пък да се влюби в него. Това разбра се ако е свободна. Аве и да не е свободна пак не е пречка заради която да не се опита ама или ще е по трудно а може и невъзможно. Но пък е престъпление ако не опиташ.
Почваш така, виж аз говоря за себе си как аз бих го изиграл.
Много си готина или това всичкото истина ли е ? Много искам да се запозная с притежателката на тези крака.
Започваш да се заглеждаш нагло в табелката й за името ако има такава и почваш уж от недовиждане да го сричаш докато тя ти го каже.  И трябва да си усмихнат ама не чак някоя изкуствена усмивка.
От раз няма да станат нещата ама ти нали не пазаруваш веднъж в годината.
На всеки обход кога минаваш от там на нейната каса и продължаваш напред.
Обясняваш и че само за нея си мислиш и дали има нещо напротив да излезете някъде.
Ако нямаш кола или е стар 39 годишен пасат2 малко ще се усложнят нещата ама докарай нещата до там и ще мислим нещо.
Как си с финансите? Това е голям плюс да знаеш и ще ти даде допълнително самочувствие.

преди 12 минути, дръндю написа:

не е късно

с акцент никога не е късно е казал поета. Той и Белджо се оправя на развален "белгийски" ама от далеч си му личи че е балкански ръб.

• Автор
преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Може да вземеш някой познат с теб за кураж къде е по уверен и да помага на место ама рискуваш че тя може пък да се влюби в него. 

Имам един познат, ама не зная дали ще се навие. Той все бачка някъде и не му остава време за жени.

ама от далеч си му личи че е балкански ръб.

тоя израз ме изкефи 
:lol6:

преди 9 минути, Leso Pesho написа:

и не му остава време за жени.

Такъв хич не ти трябва.
Трябва ти някой експерт къде настина ще прецени веднага ситуацията и искрено е решил да ти помогне.
Защото зависи и как ще ти "помага". Да не излезе че ти си мислиш че ще ти помага а тоя я сваля пред теб без да се усетиш.
Ясно, по добре действай сам.

• Автор

Ясно, по добре действай сам.

Ми тва е най-добро нещо. Ще намесвам аз някакъв пергишин и ако случайно го хареса, ами и мен дори. Олеле, може и тройка даже да има. 

http://ezine.bg/n12-26439-Как_се_свалят_жени_-_прости_съвети_за_мъже

https://savetizasreshti.com/the-biggest-secret/

Редактирано от Leso Pesho (преглед на промените)

преди 15 минути, Leso Pesho написа:

Ще намесвам аз някакъв пергишин и ако случайно го хареса,

Беше споменал че си много притеснителен или че ще се притесниш и сковеш. И докато стоиш и се чудиш някой трябва да продължи щафетата вместо теб понеже не върви да стоиш там на касата с часове в бездействие .
Аз просто го казах като вариант.

А и най важното. Ако си млад инженер не и го повтаряй през 3 секунди, остави я в последствие сама да го разбере и стигне до тази истина сама.

преди 58 минути, Leso Pesho написа:

Ми тва е най-добро нещо. Ще намесвам аз някакъв пергишин и ако случайно го хареса, ами и мен дори. Олеле, може и тройка даже да има. 

http://ezine.bg/n12-26439-Как_се_свалят_жени_-_прости_съвети_за_мъже

https://savetizasreshti.com/the-biggest-secret/

Мечтай си. Безплатно е за сега. :D

Тоя Лешо си мисли, че жените са шаврантии като приятелки му... или като бъдещата му жена. Явно на тикива му върви и такива харесва. 

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Как си с финансите? Това е голям плюс да знаеш и ще ти даде допълнително самочувствие.

Скруджи, ти да не би да обърка лова на гаджели с пазаруването на гаджели?

Егати тактиките. Верно ли работят? :D

преди 14 минути, Xtreme_design написа:

Скруджи, ти да не би да обърка лова на гаджели с пазаруването на гаджели?

Правиш се на разсеяна ама с гола кука не става.
Като ти каже закарай ме на ресторант че ми се приядоха лобстери не може да и кажеш по добра идея ми се вижда да отидем у нас и да ти изпържа едни яйца на газовия котлон върху 3 килограмовата бутилка за пропан-бутан.

Лова на гаджели не го бъркай с пазаруването. Пазаруването е евтин спорт а лова изисква много търпение и доста по големи разходи.
Риба на портмоне се лови доста по лесно и по евтино от колкото да ходиш и да я гониш по реки и морета.

преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Правиш се на разсеяна ама с гола кука не става.
Като ти каже закарай ме на ресторант че ми се приядоха лобстери не може да и кажеш по добре идея е да отидем у нас и да ти изпържа едни яйца на газовия котлон върху 3 килограмовата бутилка за пропан-бутан.

Лова на гаджели не го бъркай с пазаруването. Пазаруването е евтин спорт а лова изисква много търпение и доста по големи разходи.
Риба на портмоне се лови доста по лесно и по евтино от колкото да ходиш и да я гониш по реки и морета.

Въпросът обаче е : лесното дали е интересно?:jeer:

Стратегически по-правилно не би ли било да приготвиш лобстера на барбекюто у вас? Така хем ще ти е на територията, хем няма да има други разсейващи фактори (ухажори), хем ще можеш да светнеш в целия си блясък без други хитри конкуренти наоколо… Пък и времето може изведнъж да се скофти, да мине някой ураган и по независещи от теб обстоятелства, да й се наложи да преспи у вас. :grimace:

преди 11 минути, Xtreme_design написа:

Пък и времето може изведнъж да се скофти, да мине някой ураган и по независещи от теб обстоятелства, да й се наложи да преспи у вас. :grimace:

Независещи обстоятелства е да ти се развали колата и да не може да я изпратиш до тях. А на сутринта да запали чакмак и да я оставиш до спирката. Ама ето че пак опираме до финанси. Трябва ти собствен дом, кола и пари за лобстер.
Не става с гол пасат, в бащиния дом и да и повтаряш през 3 секунди че си инженер и един ден ще си много богат ама до тогава да затяга колана и да мине в икономичен режим.

преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Независещи обстоятелства е да ти се развали колата и да не може да я изпратиш до тях. А на сутринта да запали чакмак и да я оставиш до спирката. Ама ето че пак опираме до финанси. Трябва ти собствен дом, кола и пари за лобстер.
Не става с гол пасат, в бащиния дом и да и повтаряш през 3 секунди че си инженер и един ден ще си много богат ама до тогава да затяга колана и да мине в икономичен режим.

Колко мъже са финансово "успели" на 26 години? Това е критерий за чичковци и лелки, като мен и теб. То е ясно, че на тия години няма да харесаш някого заради потенциала му, след като е имал предостатъчно време да го развие и реализира.

Младежите разполагат предимно с младост и креативност. Те тепърва ще се катерят по стълбичката. Да е на твоите години и да няма кола, къща и пари за лобстер е непростимо. Но не и на неговите.

преди 16 минути, Xtreme_design написа:

Младежите разполагат предимно с младост и креативност. Те тепърва ще се катерят по стълбичката. Да е на твоите години и да няма кола, къща и пари за лобстер е непростимо. Но не и на неговите.

Аз това го знам ама ти ми преиначаваш думите.
Аз казах че това ще е плюс в стратегията му ако ги има но ако ги няма ще му е по трудно просто. Понеже съм минал и по двата пътя казах кое е по лесния но като се е паднал трудния няма да се отказва.

преди 40 минути, Xtreme_design написа:

То няма жертва която да си признае че при нея тия номера не минават. Ама аз за мен си знам че работят.
Ако някъде не проработи значи съм попаднал на сериозен хищник и ще се вади харпуна за акули.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

То няма жертва която да си признае че при нея тия номера не минават. Ама аз за мен си знам че работят.
Ако някъде не проработи значи съм попаднал на сериозен хищник и ще се вади харпуна за акули.

Т.е. търкулнало-се-гърненцето-и-си-намерило-похлупак-ли-вид-хищник? 

Как беше другия лаф - от светулка на светулка, та на горския на фаса…Човек трябва да познава и вкуса на поражението. В противен случай ще се страхува от него и това ще се отрази на аурата му - няма да е силна, всепривличаща и бляскава. Като твоята. :biggrin: 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.