Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова геймърска конфигурация за около 2500лв

Featured Replies

Ето едно предложение от мен:

image.png.03f1363a6a7b931ff731bad369bed728.png

SSD-то е уникално за парите си read:2700, write:1500mb/s. Паметта е за предпочитане от A-Data според мен, захранване Gold на Seasonic. Картата ще е достатъчна за всичко поне още 2 години, но ако искаш е сменяш с 1080 от nikem и закръгляш на 2600лв. :)

Предложението е от различен сайт от nikem,vario и sky. Последния компютър взех от тях и нямам забележки като цените са конкурентни на доста компоненти.

• Автор
преди 1 час, Jotto_del написа:

Ето едно предложение от мен:

image.png.03f1363a6a7b931ff731bad369bed728.png

SSD-то е уникално за парите си read:2700, write:1500mb/s. Паметта е за предпочитане от A-Data според мен, захранване Gold на Seasonic. Картата ще е достатъчна за всичко поне още 2 години, но ако искаш е сменяш с 1080 от nikem и закръгляш на 2600лв. :)

Предложението е от различен сайт от nikem,vario и sky. Последния компютър взех от тях и нямам забележки като цените са конкурентни на доста компоненти.

Благодаря за предложението!

Тази кутия не ми вдъхва доверие.

Освен това мисля, че тези скорости няма да ги усетя чак толкова много  при SSD-то, но двойно повече space със сигурност ще ми донесе повече benefit.

преди 1 час, viruslivia написа:

Благодаря за предложението!

Тази кутия не ми вдъхва доверие.

Освен това мисля, че тези скорости няма да ги усетя чак толкова много  при SSD-то, но двойно повече space със сигурност ще ми донесе повече benefit.

Разгледай някое ревю на кутиите на AZZA.https://www.tweaktown.com/reviews/8226/azza-photios-250-mid-tower-chassis-review/index7.html

За цената си за мен лично са много добри кутии, иначе за SSD-то и аз така си мислех преди, но разликата се усеща доста доволно. Ти си знаеш какво ще ти е по-необходимо скорост или място. :)

Ако търсиш ssd заради обема се насочи към  http://nikem-bg.net/computer-components/Crucial-SSD-525GB-MX300-7mm-9.5mm-adapter-CT525MX300SSD1/ също толкова надеждно като самсунга, но доста по-евтино.

Няма как да не усетиш разлика от над 3 пъти ( визирам това ssd което съм ти предложил в началото). Най-изразена е разликата при разархивиране на по-големи файлове.

Samsung 960 evo  не бих го препоръчал, заради високите температури ( има доста коментари за тротване при висока температура из чуждите форуми)

Редактирано от Kamen Zhelyazkov (преглед на промените)

Конфигурацията на Jotto_del нещо не ми харесва. Има ли смисъл за двайсетина лева да се взима по-нисък клас захранване. Тези SSD-та на М.2 слот докарват скорости само на бенчове или ако работиш постоянно с големи файлове, за ежедневна работа (игри и нет) файда йог. По-добре наистина да се заложи на по-голям обем. Кутията е откровено грозна, но това вече е мое лично мнение. Ако има бюджет е по-добре да се заложи на FD примерно, техните кутии въпреки скучния външен вид са добри за парите си. Ако бюджета позволява е по-добре да се заложи на GTX1080, но тук вече е въпрос и на бюджет, обаче все си мисля, че ако автора вземе Lenovo ThinkVision P27h 27" IPS , GTX1080 е по-добрия вариант.

Виждам, че често се препоръчват мониторите на Леново P27h 27  и L27q-10. Та, бих искал да попитам, някой пробвал ли ги е, или поне виждал ли ги е на живо? През последната седмица, доста се порових за информация, (до снощи в емаг бяха по 520 лв.)от оскъдната която намерих, нещата хич не са добре.

• Автор

Да, ориентирал съм се към повече размер, защото както и другите споменаха не мисля, че за игри, нет и филми ще ми помогнат чак толкова по-бързите модели.

Наистина някой ползвал ли е Леново P27h 27?

Браво, добър избор!

Истинска машина във висок клас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.