Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за плеър за кола

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам каква е разликата в тези два плеъра освен в цената?

Pioneer-mvh-190ub 

Pioneer-mvh-190ui

Мани го този жмел,и аз преди да взема това https://www.bol.com/nl/p/jvc-kd-r472-autoradio-enkel-din-usb-cd-blauw/9200000052249853/?Referrer=ADVNLGOO002020-G-49080066380-S-385107104282-9200000052249853&gclid=Cj0KCQiAyZLSBRDpARIsAH66VQKxbzlS3GH1hk6RGiMTSQQZ7J599tLA4-0HiMnosnHjJ0r0ohfwc0YaAksREALw_wcB  мислех да вземе единия от тези модели, които си постнал, но в магазина не ми харесаха как свират както и опциите, които имат.Важно е и с какви говорители ще го свържиш.Аз съм с тези на кората от зад https://www.jbl.nl/autoluidsprekers-2/STAGE+9603E_.html?channable=e25801.U1RBR0UgOTYwM0U&color=Black-EMEA-Current&gclid=Cj0KCQiAyZLSBRDpARIsAH66VQLvJgkvhrjyl-Rb5-lGtQyWDtJBsENpS2QubrEeG2qkqfWrmUKjDAsaAqROEALw_wcB&gclsrc=aw.ds и вадят доста изчистен звук.Имах и среди във предните врати на Kenwood, но ги махнах понеже искам да си окомплектовам всички на JBL, както и едно воуфърче под шофьорската седалка също на JBL мисля да си сложа.Много важно е и с какви кабели ще ги свържиш,оказват голямо влияние на зукът.Колкото по дебели толкова по-хубав звук.Аз отначало бях с едни тънки, където ми препоръчаха от магазина уж били ок, и си платих в един сервиз уж да ми нагласят системката понеже бях много зает и намях време.Те си оставиха ръцете, та ми се наложи аз  да си я наглася и да сменя кабелите,и този път отидох до специялизиран магазин за авто-аудио и взех възможно най-дебелите.Разликата във звукът беше от луната до небето.Иначе най-добрите авто радия са на Alpine дори и базовия модел да вземеш, който е на цената на това което си постнал ще свири много по добре.

Успех!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 28 минути, BeatMaker написа:

Здравейте, искам да попитам каква е разликата в тези два плеъра освен в цената?

Pioneer-mvh-190ub 

Pioneer-mvh-190ui

за +20 лева поддържа и iPhone

iphoneipod.jpg?itok=aXHVY2ix

Works with iPod / iPhoneWith iPod and iPhone Direct Control, you can manage your i-device directly from your car dashboard and enjoy superior sound.

http://pioneer.bg/car-audio/usb-flash-pleyari-za-avtomobili/pioneer-mvh-s100ub-4x50w-4gb-usb

Такова си взех наскоро и вади перфектен звук. Има един куп настройки и си заслужава всяка стотинка. Ако го поръчаш от сайта върви с 4GB флашка /подарък/, черна, брандирана с надпис Pioneer.

на 12/29/2017 в 1:21, franchesko написа:

Мани го този жмел,и аз преди да взема това https://www.bol.com/nl/p/jvc-kd-r472-autoradio-enkel-din-usb-cd-blauw/9200000052249853/?Referrer=ADVNLGOO002020-G-49080066380-S-385107104282-9200000052249853&gclid=Cj0KCQiAyZLSBRDpARIsAH66VQKxbzlS3GH1hk6RGiMTSQQZ7J599tLA4-0HiMnosnHjJ0r0ohfwc0YaAksREALw_wcB  мислех да вземе единия от тези модели, които си постнал, но в магазина не ми харесаха как свират както и опциите, които имат.Важно е и с какви говорители ще го свържиш.Аз съм с тези на кората от зад https://www.jbl.nl/autoluidsprekers-2/STAGE+9603E_.html?channable=e25801.U1RBR0UgOTYwM0U&color=Black-EMEA-Current&gclid=Cj0KCQiAyZLSBRDpARIsAH66VQLvJgkvhrjyl-Rb5-lGtQyWDtJBsENpS2QubrEeG2qkqfWrmUKjDAsaAqROEALw_wcB&gclsrc=aw.ds и вадят доста изчистен звук.Имах и среди във предните врати на Kenwood, но ги махнах понеже искам да си окомплектовам всички на JBL, както и едно воуфърче под шофьорската седалка също на JBL мисля да си сложа.Много важно е и с какви кабели ще ги свържиш,оказват голямо влияние на зукът.Колкото по дебели толкова по-хубав звук.Аз отначало бях с едни тънки, където ми препоръчаха от магазина уж били ок, и си платих в един сервиз уж да ми нагласят системката понеже бях много зает и намях време.Те си оставиха ръцете, та ми се наложи аз  да си я наглася и да сменя кабелите,и този път отидох до специялизиран магазин за авто-аудио и взех възможно най-дебелите.Разликата във звукът беше от луната до небето.Иначе най-добрите авто радия са на Alpine дори и базовия модел да вземеш, който е на цената на това което си постнал ще свири много по добре.

Успех!

Айде да не е точно така, както казваш...имал съм подобен на въпросния  JVC, както и Alpine, Sony и т.н. Ок, като чистота на звука беше добре, но откъм сила, плътност и бас беше все е дно дрънчене на лъжица в тенджера. Предполагам, MOSFET-a, който пише че има, ако изобщо има не е от най-читавите.

В момента съм с Pioneer DEH 1700, взимано за 160 ново. Значи, със фабрични колонки 10 см, отворен тип при това, качеството, на звука, плътността, и силата на баса са невероятни. Много хора са ме питали къде е скрит Субуфера. При това за мен звученето му е и доста ''Hi-Fi-ско''.

При Alpine звука също беше чист признавам, но определен о му липсваше мощ и бас. Друг е въпроса, ако се сложи усилвател, но тогава отиваме на други бюджети.

Мисълта ми е, ако искате да минете тънко, с достатъчно качесто на звука, мощ и сила на баса то решението е Pioneer.

Относно JBL-a, съгласен съм, че имат чист звук. Само че високите им ми идваха малко в повече, направо съскаха. Имал съм JBL CS769 и GX963. При првите баса направо те отнася, но високите съскаха страшно. Вторите, вадеха доста чист звук, но определено са за усилвател, и високите им в един момент ми идваха в повечко. Та бих заложил на DLS, запознатите са наясно за какво става на въпро, кристален, натурален звук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.