Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на дъно

Featured Replies

С каква кутия разполагаш?Имай в предвид, че този кулер си е доста голям. И е добре да изгледаш някое клипче за монтажа понеже е ужасен(от личен опит го знам). Но си мисля, че без делидване няма да се разминеш.

Редактирано от Year Zero (преглед на промените)

• Автор

Кутията е Pangu V2 и позволява този охладител.Делидване няма да правя, че ме е страх да не прецакам процесора.

Има сервизи където могат да свършат тази работа. Примерно в IskamPC сервиза. Естествено след това гаранцията ти отпада. С това .... под капачката едва ли ще останеш доволен от температурите дори и с този охладител.

• Автор

Добре.Не знаех, че го предлагат като услуга в сервиз.Ще се поинтересувам.

• Автор

Имам молба към колегите от форума ако някои е правил делид на 8700К да сподели има ли реално разлика в температурите и каква е тя.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Кажете моля кое да взема.

250GB Samsung 960 EVO или 240GB Corsair Force Series MP500

Благодаря.

Здравейте ...Искам да попитам за избора между тези две дъна.

1.MSI B250M GAMING PRO 

2.ASRock B250M Pro4  

Въпросът ми е кое от тях да взема.Прожесора ще е този :  Intel® Core™ i5-7500  а рамата тази:Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 PC4-19200 2400MHz

Благодаря ви за отговорите.

Ако не си взел процесора, по-добре се ориентирай към следващата (8) серия на интел. За по-малко пари получаваш реални 6 ядра, а дъната ако изчакаш още максимум до месец ще пуснат и по-евтините, въпреки че и сега се намират за 200 лв.

Несъм взел нищо просто до сега съм ползвал две дънни платки и двете са AsRock но загледах това MSI B250M GAMING PRO и искам мнение основно за него дали е по добро от AsRock.

Иначе за 8 мо поколение за сега съм се насочил

ASROCK Z370M PRO4         

Intel® Core™ i3-8100 Processor (6M Cache, 3.60 GHz)  

Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 PC4-19200 2400MHz 

При това дъно рамата може и да е на горе.

За MSI ми е зора или да карам на AsRock

Благодаря

Вземи си памет на по-висока честота - 2800, 3000 или нагоре, струва си разликата в цената. Този вариант с 8 серия е добър, по-нататък може и да ъпгрейднеш до i7 и да направиш клок. Иначе разлика между марките дънни платки незнам дали има и каква е, някой, който е ползвал/запознат да каже. Преди имах Asrock и AMD FX процесор, правеше ми мизерии малко с USB устройствата и ми тротълваше процесора при много ниски температури (55+ градуса), надявам се вече такива проблеми да нямат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.