Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за дело

Featured Replies

Тъй като не намирам отговор на малко "тъп"въпрос,а не съм юрист,моля за малко помощ.Става дума за Наказателно дело,което подсъдимия обжалва за  n-ти път и вече 4 години  въпросното се разхожда от Окръжен съд,после по 2пъти. до АС и ВКС.За втори път ВКС потвърждава присъдата  от АС,но отново я връща там.Въпросът ми е какво да очаквам?Има ли надежда това дело да приключи или така ще я караме до безкрайност?

Предварително благодаря за отговора.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Отиваш и се консултираш с адвокат. Нали се сещаш, че  с тази информация която си предоставил никой няма как да ти даде съвет или да те ориентира какво ще стане.

• Автор

Имам двама адвокати,мисля,че въпросът е много общ /въпреки,че всяко дело е различно/ и детайли по досегашното развитие не са необходими.Както съм писала,не съм адвокат и просто питам,не е необходимо да не нападате ,но све пак благодаря за отговора.

Хубав ден!

преди 44 минути, Саша Михайлова написа:

Имам двама адвокати,мисля,че въпросът е много общ /въпреки,че всяко дело е различно/ и детайли по досегашното развитие не са необходими.Както съм писала,не съм адвокат и просто питам,не е необходимо да не нападате ,но све пак благодаря за отговора.

Хубав ден!

Имате двама адвокати, които са запознати със случая и те не знаят, а казвате че тук където не сме запознати ще може да помогнем? Един съвет от мен. Сменете си адвокатите

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Имате двама адвокати, които са запознати със случая и те не знаят, а казвате че тук където не сме запознати ще може да помогнем? Един съвет от мен. Сменете си адвокатите

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Никъде не съм писала,че те не знаят какво се очаква! И да.ще се свържа с тях,но попитах тук защото това е форум....или греша?!?

Относно съвета,не съм искала такъв.Питането ми беше съвсем различно.

Редактирано от Саша Михайлова (преглед на промените)

С вашето питане искате от нас да предскажем бъдещето. Съжалявам, ама колкото и да е форум тук - не го можем.

Да не говорим, че е софтуерен форум, а не юридически.

• Автор
преди 2 часа, RudeBoy написа:

С вашето питане искате от нас да предскажем бъдещето. Съжалявам, ама колкото и да е форум тук - не го можем.

Да не говорим, че е софтуерен форум, а не юридически.

Струва ми се,че пиша в раздел Право и юридически консултации и не разбирам защо спамите?Моля ако не сте компетентен по темата  да не се чувствате задължен да се изказвате,също бих помолила всеки ,който не юрист или бил в подобна ситуация да се въздържи от коментар,благодаря!

Редактирано от Саша Михайлова (преглед на промените)

Първо тук никой не ти е длъжен с нищо! Имаше една тема "как да се задават интелигентно въпроси". С тези неопределености преспокойно можеш да се пробваш при разни врачки с импулсни телефони из някои кабеларки. Имаш адвокати, на които плащаш. Освен това те за запознати с юридическата страна и документите по делото. Нали не очакваш компютърджиите да се преквалифицираме и на врачки?

В сферата на предположенията: След като е наказателно дело означава че  би трябвало предвиденото наказание да е затвор и обвинител да е прокуратурата! Ти каква се явяваш? Питаш колко можеш да се протака влизането в затвора или въобще да се избегне? В България много дела се протакат по много. Примерно за едно и също в Германия си излежаха вече присъдите,  тук още не е почнала съдебна фаза. Въпрос на корупция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.