Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Липсва ми бившата

Featured Replies

преди 28 минути, BMW Маниак написа:

Аз хич не се имам за всеки и много малко жени могат да скочат в леглото ми.
Докато ти се пробваш наред ама никоя не кълве на дипломата ти.

Това да опитваш с всяка срещната не помага.

Oпитах с 4  и не се получи, едната си беше златотърсачка, следващата се чудеше между бившия си или мен,, третата не я разбрах явно си харесваше друг, последната се заяде за косата.

Не е решение да търсиш, неизбежно ще води до разочарование.

Мисля си че е нужно точното място и точният човек в точният момент за да се случи онази искра , така ако предизвикваш всеки път на сила да се случват някакви неща, само и само за да запълниш липсата на скорошен някой, защото никой няма да покрие нейните качества.

Казват че незаменими хора няма, всичко е в главата.

Оставяш се на течението на времето, каквото трябва ще се случи, не можем всички да живеем еднакво хубав или лош живот.

преди 16 минути, Agentpat™ написа:

Случвало ми се е това. Отне ми години, докато успея да я "преглътна". Едва не умрях тогава - без майтап. При всеки е индивидуално и няма универсална рецепта. Все пак казват, че ако намериш нова любов успяваш да преглътнеш старата. При мен не се получи, просто времето излекува всичко. До такава степен го излекува, че сега все едно не е било и това е бил някакъв друг човек.

Та, така...

Е при мен нямам желани да умирам :D

Но да, не съм много мотивиран и производителен, а преди това си бях доста мотивиран и производителността ми беше доста висока, друго си е с ендорфин и адреналин.

Познавам доста момичета дето бяха много капризни и търсеха красив принц........
Сега ги гледам с някви грозни чички дето могат да са им бащи....
Съзнателно или подсъзнателно всички жени почти са материални, търсят си богат идиот, който да скубят!

Рано или късно един мъж постига материалното....
Трудно е да открие половинка с която да извърви този път.
И най сладко е ако си имаш някой до като прогресираш това е гаранция че човека до теб не е заради това което ще си а за това което си.

Ако извървиш този път и постигнеш всичко сам, след това ще е трудно да откриеш искрен и откровен човек.
Защото такива са на изчезване.

Ще ти се натресе някоя на готово.

На готово е много хубаво нали....

Така че за добро или лошо сам или с някой е все тая в даден момент това престава да бъде тема в живота ти на дневен ред.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 122
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Tanner Foost Foust написа:

Не е решение да търсиш, неизбежно ще води до разочарование.

Тоя работа си иска търсене. А разочарованията са неизбежни.

преди 4 минути, Tanner Foost Foust написа:

Oпитах с 4  и не се получи, едната си беше златотърсачка, следващата се чудеше между бившия си или мен,, третата не я разбрах явно си харесваше друг, последната се заяде за косата.

Ти заради 4 жени се отчая ли ? С 4 жени не свършва света. Поне оправи ли ги ? Пък че не си бил техен тип не е голяма загуба. Загуба е кога хвърлиш ресурс и накрая за нищо.
Усещам че ти търсиш във всяка жена сериозна връзка ама успокой малко нещата.Имаш време все още.  И тя ще се появи ама то става с проба грешка. Няма как да я намериш и да кажеш да тази ще е без да си я пробвал.
Гледаш я понякога добре изглеждаща а тя ще се окаже някоя кривотия къде само ще те ядосва, мързелива и по цял ден ще стой пред огледалото и ще се пита на глас "ах господи защо си ме направил толкова хубава" та една такава колко може да я изтраеш за сериозна връзка ?
Подписваш и пътния лист и следващата.

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Тоя работа си иска търсене. А разочарованията са неизбежни.

Ти заради 4 жени се отчая ли ? С 4 жени не свършва света. Поне оправи ли ги ? Пък че не си бил техен тип не е голяма загуба. Загуба е кога хвърлиш ресурс и накрая за нищо.
Усещам че ти търсиш във всяка жена сериозна връзка ама успокой малко нещата.Имаш време все още.  И тя ще се появи ама то става с проба грешка. Няма как да я намериш и да кажеш да тази ще е без да си я пробвал.
Гледаш я понякога добре изглеждаща а тя ще се окаже някоя кривотия къде само ще те ядосва, мързелива и по цял ден ще стой пред огледалото и ще се пита на глас "ах господи защо си ме направил толкова хубава" та една такава колко може да я изтраеш за сериозна връзка ?
Подписваш и пътния лист и следващата.

И мой тип не бяха и 4-те но нали за пробата и грешката.

Но си е леко притеснително ако не срещнеш човека в ученическите или студентските си години..

И когато става въпрос за точно твой тип жена, ако си попадал на такава, е няма как да не ти липсва, дори да ти е подписала пътният лист. 

Tова са страничните ефекти от това да се привържеш и да заобичаш някой.

преди 6 минути, Tanner Foost Foust написа:

Но си е леко притеснително ако не срещнеш човека в ученическите или студентските си години..

Това е много грешно според мен да търсиш човека с който да прекараш остатъка от живота си още от ученически или студентските години.
Та още няма да има завършен характер и си е малко бомба със закъснител това.

Виж една работеща формула при жените е че трябва един ден в седмицата да и сваляш звезди и 6 дена да си неебавка за прищевките ѝ и да си гледаш кефа. А ти ги приемаш много навътре нещата.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Това е много грешно според мен да търсиш човека с който да прекараш остатъка от живота си още от ученически или студентските години.
Та още няма да има завършен характер и си е малко бомба със закъснител това.

Виж една работеща формула при жените е че трябва един ден в седмицата да и сваляш звезди и 6 дена да си неебавка за прищевките ѝ и да си гледаш кефа. А ти ги приемаш много навътре нещата.

Това за което пишеш съм го правил подсъзнателно, защото имах много работа лятото, формулата ти за 6-те дена  и един ден за звездите и свалянето им.

Не се получи, може би действа при един тип но при други не действа явно.

Е да де ще си поживеем, то на там отиват нещата.

Но има доста щастливи двойки, които и до днес са заедно от ученическите си години.

Относително е.
Дори да гръмне бомбата. ще гръмне в по напреднал период.

преди 3 минути, Tanner Foost Foust написа:

Но има доста щастливи двойки, които и до днес са заедно от ученическите си години.

Не мога да го отрека макар че е по скоро изключение на правилото.

На мен ученическата ми любов ме заряза. Бях готов да обърна света за да и покажа че не е била права. Но трябваше да изминат няколко години докато това се случи.

преди 3 часа, kalansuv написа:

Извинявам се. Не се усетих. Не съобразих. Защо пускаш такава тема в технически насочен форум, и какви отговори очакваш, и каква помош очакваш. Предполагам никой от форума не познава мнимата твоя позната. Предполагам никой от форума няма да я убеждава мнимата твоя приятелка да се върне обратно при теб. Сирак ли си? Имаш ли родите ли? Имаш ли братя и сестри? Имаш ли баби и дядовци? Имаш ли братовчеди? Имаш ли приятели, близки или съседи? Защо реши да пускаш подобна тема в технически форум, вместо да се обърнеш за съвет към родители, близки, роднини или познати? Ако сте се скарали или разделили с някоя дама, защо не потърсиш нейните близки, родители, роднини или познати да ви сдобрят или решат проблемите. Нито те познавам, нито пък мога да реша твойте проблеми. Виж само, какво пишеш. Това те издаде. Цитирам

А Благодаря. Ама няма нужда. Какво споделяне с непознат? И защо споделяне с непознат? Ти родители, роднини и близки нямаш ли? Мнимата ти приятелка няма ли родители, роднини и познати? И защо реши точно в технически насочен форум да си изливаш мъката? И защо реши, че точно в технически насочен форум ще получиш помощ за уж любовните си проблеми от частен характер и непознати лица? Сирак ли си? И уж мнимата ти приятелка ли е сирак? Останете всички с здраве. Нищо против нямам срещу никой.

Ей пъпеш! Виж се какво си написал: "Защо пускаш такава тема в технически насочен форум, и какви отговори очакваш, и каква помош очакваш"

Я да те питам теб ,ти защо в технически форум пускаш теми свързани с политика и миналото на България ? Погледни всичките постове на пусналия  темата. Виждаш ли я голямата граница от него и теб? Постовете на колегата са доста сложни за твоята глупава кратуна, за да му задаваш подобни въпроси. Научи се първо да си вързваш обувките и тогава ще имаш право да съветваш когото и да било от форума. На кого се извиняваш? На него, на форума? Че ти не зная за кой път се извиняваш и продължаваш с глупостите си по разделите. Ти, дето си написал че скучаеш и се чудиш каква поредна глупост да предоставиш на страниците на този форум. Не ти ли е идвало наум, че все някой ще ти потърси сметка бе СОПОЛАНКО?

преди 2 часа, *LZ4JW* написа:

Ей пъпеш! Виж се какво си написал: "Защо пускаш такава тема в технически насочен форум, и какви отговори очакваш, и каква помош очакваш"

Я да те питам теб ,ти защо в технически форум пускаш теми свързани с политика и миналото на България ? Погледни всичките постове на пусналия  темата. Виждаш ли я голямата граница от него и теб? Постовете на колегата са доста сложни за твоята глупава кратуна, за да му задаваш подобни въпроси. Научи се първо да си вързваш обувките и тогава ще имаш право да съветваш когото и да било от форума. На кого се извиняваш? На него, на форума? Че ти не зная за кой път се извиняваш и продължаваш с глупостите си по разделите. Ти, дето си написал че скучаеш и се чудиш каква поредна глупост да предоставиш на страниците на този форум. Не ти ли е идвало наум, че все някой ще ти потърси сметка бе СОПОЛАНКО?

Честит Рожден Ден. Всички най- добри и хубави пожелания. Нямам нищо общо нито с песента, нито пък с текста.

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

Нещо не ти е наред :D

преди 1 минута, kalansuv написа:

Честит Рожден Ден. Всички най- добри и хубави пожелания. Нямам нищо общо нито с песента, нито пък с текста. Език на песента: ДжуревецКопанарскоБолярски.

За пожеланията  - Благодаря!

За песента - Напълно е ясно че никога не можеш да имаш нещо общо ни с песента, нито с аранжимента и , най малкото с изпълнителката на песента! Единствено ти остава да се сърдиш на баща си и майка си!

преди 2 минути, Tanner Foost Foust написа:

Сигурно за първи път наблюдаваш такова чудо на Природата! Сега поне от малко- малко ще ми повярваш , но и тук се намират силно депресирани подобия на човеци!

преди 1 час, Tanner Foost Foust написа:

.....

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

преди 3 часа, kalansuv написа:

Какви ги говориш? Знаеш ли къде се намираш? Защо твойте родители ги наричаш с " Какви родители". И защо с родителите си не можел да сподели дали приятелката му е девствена, а в технически форум можел? Не търси решение на проблемите си чрез съвет с родители, роднини и близки, а търси съвет за семейни, битови и личностни проблеми с взаймо отношения в технически форум. Странно. Много Странно. С мисленето от вида " Къде е тръпката от играта" или "колко си покорил" ще се сдобиеш с обвинение в изнасилване или ще те бият мъже, защото закачаш или се забавляваш с жените им. Дано Бог бди над теб. По- лош път си тръгнал.

Айде по терлички бърже да се изнесеш в раздела за "Линукс" и да не пишеш повече тук! Съветите ти си ги задръж за себе си, защото не чинят и 5 стотинки! Звучиш, сякаш си на 80 години, от ерата на 3-тия райх. Пътят, по който си тръгнал ти, не само е лош, а и опасен!

преди 16 часа, Tanner Foost Foust написа:

Искам да си призная че ми липсва бившата.

Още не открих формула за това  усещане, как може да се избегне и забрави.

Как се справяте вие?

Антидепресанти !

Леки жени !

Ел Ес Ди !

Хоби !

Може и ноотропици !

Викодин !

Спорт !

преди 1 час, Gregory House написа:

Антидепресанти !

Леки жени !

Ел Ес Ди !

Хоби !

Може и ноотропици !

Викодин !

Спорт !

Може да ми липсва но не съм се побъркал за депресанти :D

Леки жени не ми доставят удоволствие.

Наркотици не в никакъв случай....

На мен не ми се пие и пуши, наркотици ще ползвам ... No way.

Хоби хм, до като завършваш магистратура и пишеш за някакви криптографски алгоритми и анализираш VPN мрежи и тестваш сигурността им, отделно и като почнеш 12 часови смени на работа, нямаш никакво време за хоби освен професионалните задачи за повишаване на квалификация и поддържане на ниво с трейнинг и курсове.

Ноотропици не знам какво са мързи ме да погледна в гугъл.

Викодин също нямам представа какво е.

Спорт, да това е важно, май само тук ме грабна.

преди 23 часа, Tanner Foost Foust написа:

Искам да си призная че ми липсва бившата.

Още не открих формула за това  усещане, как може да се избегне и забрави.

Как се справяте вие?

Няма Формула , за съжаление ..

Още по-драматично се усеща , когато започнат "сравненията " на всяка следваща със Автентичният Образ , поставен на Пиедестал .

Пътят е много Трънлив , общо взето ... наситен с едни мънички камъчета , които чакат своя "час" да обърнат "каручката " ..

Следваща е нужно да бъде с по-наситена Уникалност , за да разтопи споменът , който барикадира Сетивата и Рецепторите ..

Времето и той е "съдружник " в драмата  - ехидно къса безсмислените дати и ги разпилява на пода и със всяко "късче "  очертава нова посока и надежден изгрев ...

И някой ден , някоя нощ Пресича Нишките на новите очи и устни ..   И започва нов филм , ново заглавие , нов Аромат ...

преди 24 минути, Амели написа:

Няма Формула , за съжаление ..

Още по-драматично се усеща , когато започнат "сравненията " на всяка следваща със Автентичният Образ , поставен на Пиедестал .

Пътят е много Трънлив , общо взето ... наситен с едни мънички камъчета , които чакат своя "час" да обърнат "каручката " ..

Следваща е нужно да бъде с по-наситена Уникалност , за да разтопи споменът , който барикадира Сетивата и Рецепторите ..

Времето и той е "съдружник " в драмата  - ехидно къса безсмислените дати и ги разпилява на пода и със всяко "късче "  очертава нова посока и надежден изгрев ...

И някой ден , някоя нощ Пресича Нишките на новите очи и устни ..   И започва нов филм , ново заглавие , нов Аромат ...

Благодаря, това беше много мило =) ^^

Хм..явно си много чуствителен..за това ги изживяваш така тези неща.Прекалено си млад и живота тепърва е пред теб.Но ,,една ваза счупили са и да я залепиш няма да е същото,,  Аз лично ,,където плюя там не лижа,, Парите са много важни за да впечатлиш някоя жена,спор и две мнения по въпроса няма,но още по важно е самоуважението на мъжа.До като парите ако днес ги нямаш утре може да и да ги имаш,самоуважението е нещо, което ако изгубиш, няма магазин, където да си го купиш пак.Жените след глупавите най-много мразят отчаяните мъже.Така, че нито я търси,още пък по малко тъгувай за нея. Според мен най-лесния начин да я забравиш е да си постоянно сред приятели, близки, да се занимаваш с някакви неща където ти доставят удоволствия,хобита някакви,така няма да имаш възможност да мислиш за нея и малко по малко ще ти отмине като грип.А ако оставаш често сам,веднага ще те обземат тези мисли и ще ти много трудно да си я избиеш от главата.А каква жена ще си търсиш,едва ли някой може да ти даде някакъв съвет, защото това е много персонално.

преди 10 часа, franchesko написа:

Хм..явно си много чуствителен..за това ги изживяваш така тези неща.Прекалено си млад и живота тепърва е пред теб.Но ,,една ваза счупили са и да я залепиш няма да е същото,,  Аз лично ,,където плюя там не лижа,, Парите са много важни за да впечатлиш някоя жена,спор и две мнения по въпроса няма,но още по важно е самоуважението на мъжа.До като парите ако днес ги нямаш утре може да и да ги имаш,самоуважението е нещо, което ако изгубиш, няма магазин, където да си го купиш пак.Жените след глупавите най-много мразят отчаяните мъже.Така, че нито я търси,още пък по малко тъгувай за нея. Според мен най-лесния начин да я забравиш е да си постоянно сред приятели, близки, да се занимаваш с някакви неща където ти доставят удоволствия,хобита някакви,така няма да имаш възможност да мислиш за нея и малко по малко ще ти отмине като грип.А ако оставаш често сам,веднага ще те обземат тези мисли и ще ти много трудно да си я избиеш от главата.А каква жена ще си търсиш,едва ли някой може да ти даде някакъв съвет, защото това е много персонално.

Да чувствителен съм.
Имам самоуважение.
Никога няма да  потърся някой, който си е тръгнал, това е унизително и жалко.
Имам с какво да се разсейвам.
Не търся нищо.
И нея не съм търсил просто се случи.

преди 4 часа, algor написа:

А бе не знам друго, ама вече и на мен ми липсва бившата на Tanner Foost Foust :speak:

Много забавно ...

преди 7 часа, Tanner Foost Foust написа:

просто се случи.

В тоя живот всеки изяжда по една кофа лайна.На едни кофата е по-голяма,на други по-малка това е положението.Въпроса е да се държиш като мъж, и ако ти се ,,влачат червата,,  ще казваш ,,пояса ми се е разпасал,,

Представи си, че тя прави секс с някой, който ти е противен, и вече няма да я желаеш. При това почти сигурно е, че точно това прави.

Така е, някои по малко други повече са нагазили, важното е да изплуваш и да продължиш.

Ако някой е забелязал не съм написал нито една лоша дума за въпросната.
Не мисля че съм постъпил не мъжки, просто споделих с група непознати че ми липсва.
И ми беше интересно как сте се справили с тази част от живота си.

Какво да си представя? 
Имаш ужасно чувство за хумор :D

Спокойно, всичко си ми е наред.

Просто съм имал 4 връзки в скромния си опит, в трите не почувствах нищо но в тази ми се видя сметката.

Но няма нещо на което да не можеш да се научиш в този живот, не можеш само да се върнеш от едно място.

Така че ще се живее.
Не се умира от това .

преди 11 часа, Tanner Foost Foust написа:

Какво да си представя? 
Имаш ужасно чувство за хумор :D

Сериозен съм. Едно бивше гадже я видях във Фейсбук как си е хванала индиец в Лондон. Еми опротивя ми. В България ходеше с бели като сирене и високи момчета (като мен).

Иначе, може и да знаеш, според Световната здравна организация влюбването е болест в графа психическо разстройство. Просто е нужно време мозъка ти да си върне химичния баланс, както и да се отучиш от навиците, които си споделял с бившата.

Заместителите са най-доброто средство, както ако ще отказваш цигари, например:

на 31.01.2018 г. в 17:55, Gregory House написа:

Във всеки случай, ако си зает да мислиш за проблема, това генерира по-голям проблем. Заетост и сурогати - това е златната формула. Това ще сведе периода на абстиненция до минимум.

преди 11 часа, Tanner Foost Foust написа:

Не се умира от това .

И аз така му казвам: от това не се умира, само ти се иска да умреш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.