Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да кажа на родителите си че имам гадже?

Featured Replies

преди 5 минути, Белгиеца написа:

малко са се уредили като мен.

С дачия комби вярно че са малко. Да си над 20 години по западна Европа и да се дрънчиш в дачия. А тук да ни обясняваш че си направил покупката на века.
Това ли ти е уреждането ?
Ако ти се имаш за уреден нашенец аз не знам какво трябва да кажа тогава!!!

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Ако ти се имаш за уреден нашенец аз не знам какво трябва да кажа тогава!!!

От моя гледна точка ти си за съжаление.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

От моя гледна точка ти си за съжаление.

Нали знаеш че не е важно ти какво мислиш за мен ? А е по важно аз какво мисля за теб.
Те щом и тия с дачиите почнаха да ме съжаляват ...

За съжеление, ще трябва да направиш своя избор между майка си и баща си и така нареченето гадже.В реалния живот често се среща турчин-българска или някаква друга.Ама туркина(за чистя говоря,не помакиня,кюрдка и тем подобни) с друг освен турчин виждал съм изключително  рядко, и те всичките са избягали-прекъснали всякаква връзка със роднините си иначе няма как да се получи.И това става само в западна Европа, където закона защщитава жената, и дъртия турчин със засукания мустак може само да се премири, че дъщеряму, я праскат негри,латиноси, и тем подобни.Ама пак казвам това е изключителна рядкост.Мюсюлманите дори в западна европа много трудно си дават жените на немюсюлмани.А и както вече се спомена турците са големи националисти,което е вярно и те държат туркинята да е омъжена за турчин,друг вариянт за тях няма.По добре си завърши училищи хвани си професия в ръце и тогава прави такива избори, от колкото сега да ,,хванеш гората,, с някакъв лапешор, дати надуе тумбака рано и след време да го зациклиш в живота.Щеше да е хубаво и българите да не си дават жените да ги е*ат други, но когато какво да очакваш от племе, което живее на принципа ,,наведена глава, сабя не я сече..,,

преди 6 часа, franchesko написа:

Щеше да е хубаво и българите да не си дават жените да ги е*ат други, ...

То зависи какви са другите, ако са белокожи европейци си е нормално да се уреждат нашенки на по-добър живот.

А иначе, като ги гледам някои от хорат в България които се определят като турци, без въобще да имат характерните турски черти на лицето и все си мисля че някой ги е потурчил по времето на турското робство, а те генетично не са никакви турци.
Най-големият майтап е по самите турски телевизии от сателитите.
Като пускат чисто турска раклама на турски продукти, обикновено избират бели хора.
А като спре рекламата и продължи предването им, тогава виждаш баш турци, мургави мустакати, ръбести едни такива и т.н. Особено добре си личи какво е истински турчин, като пуснат някое документално предаване по турския канал Belgesel за живота в някое турско село и ги покажат такива каквито са си в реалност и мъжете и жените.

Та лицето представящо се за 11 годишна туркиня, ако беше пуснало собствен автопортрет снимка с телефона, щяхме поне да видим дали става въпрос са оригинална туркиня или нещо въобще не приличащо на турския етнос.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

То зависи какви са другите, ако са белокожи европейци си е нормално да се уреждат нашенки на по-добър живот.

И каква е твойта аритметика? Че като се пласира нашенка на ,който и да е западно европеец и това  обезателно е= на по-добър живот?Което пък от своя страна е = ,че ти си по некадърен от всеки един западно европеец.То така излизат сметките...

преди 1 час, franchesko написа:

... ,че ти си по некадърен от всеки един западно европеец.То така излизат сметките...

Точно обратното е, щом като мен ме е избрала моята булка, при налични свалячи от няколко националности.
Тя беше 21-годишно момиче като си я свалих.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря на всички за помощта!  Преди седмица казах на мама,  а тя на тате и ми дават да съм с него! 

• 1 месец по-късно...

Аха значи си туркиня..добре.Значи си съвсем сигурна, че имаш турски корени.Защото много хора бъркат вероизповедание с народна принадлежност.Това, че си мюсюлманка не те прави автоматично от турски произход.Според мен си чиста българка чиито предци са били приели исляма.

Вие много сложни локуми сте дърпали за 11 годишни дечица. Пък и за произхода им още повече

Защо как да им кажеш? Това е толкова хубаво да си намериш на такива годинки половинка, супер сладко е.. Няма от какво да се притесняваш, напълно нормално си е!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.