Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви са възможностите за развод от разстояние

Featured Replies

Здравейте ,интересува ме какви са възможностите да се разведеж от разстояние, тоест да живееш в Германия, но да се разведеж в България, но да не се налага да се връщаш до там (България) Ще бъда много благодарна за компетентно мнение и съответните варианти.

Поздрави Иванова 

разводът трябва да стане там където сте живеели двамата за последно няколко години

а иначе, тичаш до бг консулство или посолство ако ти е по-близо, пишеш там пълномощно на бг адвокатка и после ѝ пращаш много пари, щото тя те брои за богата като си в немцията

що ти трябваше да се омъжваш баш пък за нашенец ?
все едно са се свършили западняците

преди 3 часа, Белгиеца написа:

разводът трябва да стане там където сте живеели двамата за последно няколко години

Вече разбрахме, че пишеш глупости колкото да не забравиш родния език (твои думи),  но поне  не подвеждай с измишльотините си хора, кото не те знаят що за стока си и имат наистина нужда от съвет.

Хора, които се регистрират в софтуерен форум, за да получат безплатна юридическа консултация, и пишат "разведеж", заслужават да четат измишльотините на Белгиеца :) .

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

мисля че би може да стане ако упълномощи адвокат

що плагиатсваш от мен оригиналните ми съвети,
написал съм го абсолютно същото с други думи

преди 5 часа, zemonti написа:

Вече разбрахме, че пишеш глупости колкото да не забравиш родния език (твои думи),  но поне  не подвеждай с измишльотините си хора, кото не те знаят що за стока си и имат наистина нужда от съвет.

Това дето съм го заявил, е на 100% вярно при смесени бракове.
Например, аз ако си взема шапката и се върна да си живея в София и там се сетя да се развеждам. Няма да мога да го направя в София, въпреки че съм се женил там. Ще трябва да заведа дело за развод с жена ми белгийката в Белгия. Съдебното решение от белгийския съд, после ще е валидно и за в България, където ще трябва да го вписвам, за почна да се водя ерген отново.
Когато се изхвърляш че някой бил писал глупости, без да напишеш убедителни аргументи оборващи неговото мнение, ти си просто един драскач, с беден речник и неспособен да е полезен по никакъв начин.
Хайде да видим сега, как от джендърската Канада ще ни накараш нас европейците да се съобразяваме с нещо различно от нашите закони. Ама много ми е интересно.

преди 4 часа, RudeBoy написа:

...заслужават да четат измишльотините на Белгиеца :) .

Белгиецът си има жена, за разлика от теб.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Белгиецът си има жена, за разлика от теб.

Напразно се хабиш :) . Няма да влизам в спорове с теб по лични въпроси, и няма да споделям информация.

Придържай се към темите.

Поради какви причини немаш жена ?
По английските телевизии имат едно предаване за undatables  и дори намират булки на разни не ставащи за съпрузи.
Дай да ти намерим една дама, да ти готви и чисти апартаментчето и да си говорите вечер след работа.
Тя ще спечели безплатно квартира и вероятно ядене ако имаш пари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.