Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблрм с голф и ауди помощ !!!!!

Featured Replies

здравейте  , моля помогнете имам един проблем с аудуто 1.8и 125 коня .

докато карам и като мина 50 почва да вие нещо да стържи смених каре вътрешно и външно но никакъв резултат гумите сащо джанти , амортисиори , лагери не не не ....

отидох в сервиз и казаха че за смяна е скоросната кутия но се самнявам в това защото скоростите влизат добре при завой на ляво шумът идва от дясно колело и се осеща трептене на волана в краката ми и е непоносимо някой да е имал тоя проблем ? и как го е премахнал ще съм му много благодарен !!  

------ ШУМЪТ Е КАТО ---- ОУМ ОУМ ОМ ОМ ОМ 

СЕ ЕДНО ЧЕ ПРЕСКАЧАТ ЗАБИ ИЛИ КАТО ЛАГЕР - НО СЪМ ГИ СМЕНИЛ!

преди 1 минута, ivanovr написа:

здравейте  , моля помогнете имам един проблем с аудуто 1.8и 125 коня .

докато карам и като мина 50 почва да вие нещо да стържи смених каре вътрешно и външно но никакъв резултат гумите сащо джанти , амортисиори , лагери не не не ....

отидох в сервиз и казаха че за смяна е скоросната кутия но се самнявам в това защото скоростите влизат добре при завой на ляво шумът идва от дясно колело и се осеща трептене на волана в краката ми и е непоносимо някой да е имал тоя проблем ? и как го е премахнал ще съм му много благодарен !!  

------ ШУМЪТ Е КАТО ---- ОУМ ОУМ ОМ ОМ ОМ 

СЕ ЕДНО ЧЕ ПРЕСКАЧАТ ЗАБИ ИЛИ КАТО ЛАГЕР - НО СЪМ ГИ СМЕНИЛ!

Лагер. Ако е каре при завой ще започне да чука. Отиди в качествен сервиз да ти видят предницата.

• Автор
преди 10 часа, Емил Костов написа:

Лагер. Ако е каре при завой ще започне да чука. Отиди в качествен сервиз да ти видят предницата.

ВСИЧКИТЕ ЛАГЕРИ СА СМЕНЕНИ ИМАХА ЛУФТ ПРИ ДИГНАТО КОЛЕЛО НЕ Е ОТ ЛАГЕР

току-що, ivanovr написа:

ВСИЧКИТЕ ЛАГЕРИ СА СМЕНЕНИ ИМАХА ЛУФТ ПРИ ДИГНАТО КОЛЕЛО НЕ Е ОТ ЛАГЕР

А задните как са? Освен това предполагам, че гумите ти са балансирани нали?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

А задните как са? Освен това предполагам, че гумите ти са балансирани нали?

и те са добре и да гумите са балансирани обаче мен ме съмнява че е маховика

току-що, ivanovr написа:

и те са добре и да гумите са балансирани обаче мен ме съмнява че е маховика

От маховик не се чува подобен звук нито пък има тресене при определени завои.

• Автор

От маховик не се чува подобен звук нито пък има тресене при определени завои.

ами някоя шлица може да е с шчупен зъб или някой от лагерите в скоросната кутия

• Автор
преди 10 часа, =Ivan= написа:

и аз мисля че са скорости,провери има ли масло в кутията

да сложиха ми ново в сервиза !

току-що, ivanovr написа:

ами някоя шлица може да е с шчупен зъб или някой от лагерите в скоросната кутия

Смени си маслото на кутията. Нека тя да се провери основно. Все още не е станала беля, но може и да стане.

• Автор

Смени си маслото на кутията. Нека тя да се провери основно. Все още не е станала беля, но може и да стане.

страх ме е да не блокира нещо и да стане бъм тряс на патя 

току-що, ivanovr написа:

страх ме е да не блокира нещо и да стане бъм тряс на патя 

От смяна на масло бръм и тряс няма да има, но ако продължаваш така може да стане сериозно ПТП и да си застрашиш твоя живот и този на околните. Ако не си запознат и нямаш умения да си поддържаш автомобила сам кажи откъде си и ще те ориентираме в кой сервиз да отидеш. Друг вариант няма. Автомобила си иска своето.

преди 7 минути, ivanovr написа:

да сложиха ми ново в сервиза !

а като запалиш, в покой вие ли

пак казвам според мен скоростната кутия е заминала,подобен проблем имах с Голф 3

• Автор

а като запалиш, в покой вие ли

пак казвам според мен скоростната кутия е заминала,подобен проблем имах с Голф 3

има го шумъ еми явно е скоросната котия ти сменилия с нова или 2-ра рака или си го караш таака

От смяна на масло бръм и тряс няма да има, но ако продължаваш така може да стане сериозно ПТП и да си застрашиш твоя живот и този на околните. Ако не си запознат и нямаш умения да си поддържаш автомобила сам кажи откъде си и ще те ориентираме в кой сервиз да отидеш. Друг вариант няма. Автомобила си иска своето.

така е но вече дадох 2000 лв за нищо и шумъ си остава от Русе съм инъче

току-що, ivanovr написа:

има го шумъ еми явно е скоросната котия ти сменилия с нова или 2-ра рака или си го караш таака

2-ра ръка, смених я ,нова е много скъпа

преди 3 минути, ivanovr написа:

така е но вече дадох 2000 лв за нищо и шумъ си остава от Русе съм инъче

2000 лева????? Че ти да си си взел друга кола направо.

• Автор

2000 лева????? Че ти да си си взел друга кола направо.

точно...ама като съм дебела глава хвърлям на вятяра

2-ра ръка, смених я ,нова е много скъпа

сега го нямаш тоя шум нали ? и намерил съм но ако има саштия дефект не мога да я върна пак 400 лв е смакването и слагането на скоросната котия и нз дали има смисъл 

преди 2 минути, ivanovr написа:

сега го нямаш тоя шум нали ? и намерил съм но ако има саштия дефект не мога да я върна пак 400 лв е смакването и слагането на скоросната котия и нз дали има смисъл 

Когато взимаш кутията се разбираш с тия да ти я маркират и при евентуален проблем да им я върнеш,,иначе не я взимаш.Да с другата кутия нямам шум всичко е наред

• Автор

Когато взимаш кутията се разбираш с тия да ти я маркират и при евентуален проблем да им я върнеш,,иначе не я взимаш.Да с другата кутия нямам шум всичко е наред

еми явно до това ще опръ благодяря ! 

• Автор
преди 10 часа, fifi_fifito написа:

При натиснат съединител,ако е от кутията би трябвало да няма шум

няма шум

Отиди в друг сервиз за независимо второ мнение.И накарай майстора да направи тест драйф.Ако си разбира от занаята ще я ,,хване,,Аз имах същите симптоми, и се съмнявах, че е нещо в колелата и  я дадох уж на доверен майстор, който уж ми се пишеше и на приятел и му имах 100%  доверие.Вика нищо и няма,заварявай и газта.И хукнах по Германия с 200 и кусур в час.Обаче шума ставаше все по страшен.Като се прибрах в Холандия, я закарах в друг сервиз,човека направи едно кръгче,после като провери колелото,вика ка не си претрепал у немско незнам, лагера е фира от всякъде.Смени го, на другия ден нямаше и помен от тези симптоми.

• Автор
преди 10 часа, franchesko написа:

Отиди в друг сервиз за независимо второ мнение.И накарай майстора да направи тест драйф.Ако си разбира от занаята ще я ,,хване,,Аз имах същите симптоми, и се съмнявах, че е нещо в колелата и  я дадох уж на доверен майстор, който уж ми се пишеше и на приятел и му имах 100%  доверие.Вика нищо и няма,заварявай и газта.И хукнах по Германия с 200 и кусур в час.Обаче шума ставаше все по страшен.Като се прибрах в Холандия, я закарах в друг сервиз,човека направи едно кръгче,после като провери колелото,вика ка не си претрепал у немско незнам, лагера е фира от всякъде.Смени го, на другия ден нямаше и помен от тези симптоми.

до сега съм бил в 3 сервиза 1 казаха кутия 2-те лагер 3- каре всичко се смени без кутията и го има съштия проблем. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.