Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

флашване стоков ROM на lg k8(2016)

Featured Replies

Здравейте,искам да го флашна със стоков ром този телефон,но нещо не ми се получава.Намерих няколко теми в мрежата ,следвам стъпките и не се получават нещата.Имам опит с флашване на самсунги но с lg -никакъв,причината поради която искам да го флашна е защото има един дразнещ бъг ,който е от самото начало след купуването на телефона и се проявява когато си поиска,а той е че при входящо повикване екрана където са бутоните за вдигане и затваряне остава черен,това го прави съвсем избирателно,може да не се случва месец изобщо а може и за ден два-три пъти.До тук съм пробвал с връщане на заводски настройки и преинсталиране на фърмуера с lg bridge без никакъв успех в решаването на проблема.Искам да го флашна с друг стоков ром преди да го сменя с нов телефон ,макар че е още в гаранция ,но не ми се занимава за такава еднодневка да се занимавам със сервизи.Ще съм благодарен ,ако някой каже как се флашва това нещо,приемам и всякакви съвети.
Благодаря!

https://lg-kdz-firmware.com/check-your-firmware.html

Намираш си фабричния андроид според IMEI номера.

Потърси инструкции как се флашва с LG UP. Трябва да имаш инсталиран LG USB драйвър: https://drive.google.com/open?id=1kK8zN-lglqKnrCvQUDZdaGW20BG6aRp2

преди 35 минути, hudyr написа:

https://lg-kdz-firmware.com/check-your-firmware.html

Намираш си фабричния андроид според IMEI номера.

Потърси инструкции как се флашва с LG UP. Трябва да имаш инсталиран LG USB драйвър: https://drive.google.com/open?id=1kK8zN-lglqKnrCvQUDZdaGW20BG6aRp2

Добре,мерси.Ще потърся програмата и ще опитам.

Инсталирах LG UP инсталирах и драйверите от линка,закачих телефона на усб и излезна тази грешка при стартиране на LG UP.доколкото разбирам неразпознава модела телефон или бъркам.

Capture.PNG

Тръгна програмата бил съм пропуснал да инсталирам DLL файла за модела телефон.
Всичко мина гладко.

Благодаря на  hudyr

Този проблем ми прилича на хардуерен. Сензор за близост примерно.

преди 1 час, rostislaf написа:

Този проблем ми прилича на хардуерен. Сензор за близост примерно.

Възможно е,но екрана  остава тъмен само в зоната с бутоните за вдигане и затваряне.Зачетох вчера теми из чужди форуми по въпроса и наистина има такива които са сменили сензора но резултат нулев.Тествах сензора през сервизното меню и работи отлично.

преди 9 минути, hudyr написа:

А в крайна сметка проблемът изчезна ли?

Рано е са се каже,може и месец да не прави проблем а може и за ден няколко пъти,от вчера след флашването не е имало проблем до сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.